Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Ma võtaks igakell, aga Tallinna paneelikate vahel on see ikka jama.Kommentaar
-
Ma jälle arvasin, et isaks saamine muudab meest paremaks inimeseks. Ju siis eksisin. On vaja ikka koer võtta.Kommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
See va edelaraudtee või mis iganes ta nimetus parasjagu on, võiks reaalselt sisse istuda endale midagi väga suurt ja karedat. Kui raske on rongis kardinaid orgunnida? Lihtsalt krdi päikesega otse kümpi sõita.
Hommikul tulin Luxexpressiga, kohe näha, et erasektor. Istud mingi kuulsa inimese nimega inimese kohal äriklassis, eraldad esmalt kardinaga ennast pööblist ja seejärel tõmbad kardina akna ette nagu kuningas tõllas!
tramaivõi.Kommentaar
-
Edel oli erafirma, elron on saientoloogide juhitav riigiettevõte.See va edelaraudtee või mis iganes ta nimetus parasjagu on, võiks reaalselt sisse istuda endale midagi väga suurt ja karedat. Kui raske on rongis kardinaid orgunnida? Lihtsalt krdi päikesega otse kümpi sõita.
Hommikul tulin Luxexpressiga, kohe näha, et erasektor. Istud mingi kuulsa inimese nimega inimese kohal äriklassis, eraldad esmalt kardinaga ennast pööblist ja seejärel tõmbad kardina akna ette nagu kuningas tõllas!
tramaivõi.Kommentaar
-
Min ajavad närvi autojuhid kes pikivahet ei hoia. Sõida mööda kui minu kiirus sulle ei sobi või hoia normaalset vahet. Miks 90-ga sõites peab meetri kaugusel auto tagumikust olema? äkki ongi peded? Enamasti on need noored nolgid (kusjuures mitte bemmivennad, need sõidavad alati mööda), kes loodavad vist pees olles mulle hoogu lükata või mõned ei mõtle ilmselt üldse midagi.
Aga on ka teistsuguseid imelikke, kes sõidavad kogu aeg 85-ga, isegi 70-ne alas. Ja veel mõned eriti ägedad, kes sirge peal 100 lükkavad aga tõusudel ja kurvides 80-ga sõidavad (sõiduautod). Aga noh need ei ole nii väga ohtlikud kui need kes pees istuvad.
Kui juba kirjutamiseks läks, siis ühed minu lemmikud on need kes maanteel tihedas kolonnis riskantselt mööda sõidavad ning kellest ma 20 kilti hiljem linnas rida vahetades mööda sõidan või kellele ma lihtsalt linnas foori all järgi jõuan.On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…Kommentaar
-
Sellele kirjutan alla ja lisaksin ahvid, kes kaherealisel vasakpoolses reas tiksuvad ega suvatsegi paremale tõmmata. Enamasti keskealised naised.Min ajavad närvi autojuhid kes pikivahet ei hoia. Sõida mööda kui minu kiirus sulle ei sobi või hoia normaalset vahet. Miks 90-ga sõites peab meetri kaugusel auto tagumikust olema? äkki ongi peded? Enamasti on need noored nolgid (kusjuures mitte bemmivennad, need sõidavad alati mööda), kes loodavad vist pees olles mulle hoogu lükata või mõned ei mõtle ilmselt üldse midagi.
Aga on ka teistsuguseid imelikke, kes sõidavad kogu aeg 85-ga, isegi 70-ne alas. Ja veel mõned eriti ägedad, kes sirge peal 100 lükkavad aga tõusudel ja kurvides 80-ga sõidavad (sõiduautod). Aga noh need ei ole nii väga ohtlikud kui need kes pees istuvad.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kuskile peavad need Micra vennad ka ju mahtuma. Sesmõttes ma esimeses reas seda väga ei harrasta, sest mingi hetke ikka teise ritta hüppamiseks ju leiad ja tuleb endale ruumi kiirendamiseks ka jätta. Aga teises reas +1.20 LEGENDKommentaar
-
Oi kurat, ma ajasin ridade numbrid segamini
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar