Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
LIIKLUS
Collapse
X
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitust
Kommentaar
-
Kui loll peab olema, et sellist sitta toota
Tallinna Linnavalitsuse kaks kanget ehitamas üksteise võidu
Kommentaar
-
Seadusest lähtumine on vist ok?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSeadusest lähtumine on vist ok?
Lahendus on full debiilne ju? Eriti arvestades, et Tallinna tõuksijuhid ja rattakullerid on mingid full kamikazed. Sellise lahenduuse juures hakkab seal palju nalja saama bussipele liikuvate inimeste ja ratturite vahel.
VÕi siis ei hakka ratturid seda lõiku kasutama ja lasevad tuima sõiduteel või jalakäijate osal. Mis toob ringiga algusesse tagasi, ehk full debiilne lahrndus
Kommentaar
-
Lubatud või nõutud?
Ja võttes arvesse kiiruseid, siis on sarnaseid lõike lamavatega ka autodele. Sest, et... kamikazed.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustLubatud või nõutud?
Ja võttes arvesse kiiruseid, siis on sarnaseid lõike lamavatega ka autodele. Sest, et... kamikazed.
Ja ootan huviga näited sarnase lahendusega autoteest.
Sa jaurad nagu seepärast, et igav või arvadki, et see lahendus ongi hea?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Äkki pole vaja semantikasse laskuda?
Ja ootan huviga näited sarnase lahendusega autoteest.
Sa jaurad nagu seepärast, et igav või arvadki, et see lahendus ongi hea?
Ma arvan, et KJ'd pole vaja PPP suutmatuse pärast antud patta panna.
Kuigi ülereguleerimine on jabur, siis sealt mööda sõites tõdesin, et hästi tehtud fotod. Ehk. Jummala poogen nendest märkidest.
Eraldi teema on see, et kas rattatee peaks taolises kohas (kõnnitee ja bussipeatuse vahel) olema - üsna ohtlik. Sinna võiks juba ajutise EMO-putka püsti panna.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Semantika? Mkay.
Ma arvan, et KJ'd pole vaja PPP suutmatuse pärast antud patta panna.
Kuigi ülereguleerimine on jabur, siis sealt mööda sõites tõdesin, et hästi tehtud fotod. Ehk. Jummala poogen nendest märkidest.
Eraldi teema on see, et kas rattatee peaks taolises kohas (kõnnitee ja bussipeatuse vahel) olema - üsna ohtlik. Sinna võiks juba ajutise EMO-putka püsti panna.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
Veidi BS ei ole? Et igal pool mujal saavad kergliiklus teed koos olla kõrvuti rattateedega ja nüüd järsku on see mega ohtlik? Trammi peale suudavad ka inimesed minna üle autotee, aga selle mega rattavoolu vahe me ei saa hakkama?
Sinu trammi näide pädeks siis, kui teistel sõidukitel puuduks peatumise kohustus.
Ennist unustasin lisada, et analoogset lahendust autoteede osas võib leida Veskimöldrest, Tähetornist, Vikimõisast (või mis iganes krdi kvartalid seal Õismäe-Tiskre kandis on). Ja tihtilugu on need lamavad huinjaad proportsioonidest väljas, mis tähendab, et kui on 30-ne ala, siis auto säästmiseks on vaja ülesõit teha mingi a la 20-ga (ja siin soovitan antud juhul keskenduda sõnale "proportsioon").see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKui loll peab olema, et sellist sitta toota
Tallinna Linnavalitsuse kaks kanget ehitamas üksteise võidu
Maksumaksja raha on taas idiootlikult põlenud ja keegi ei vastuta. Riik - pohhyolo töökoht, tulge kõik!
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Konkreetsel lõigul on vist mingi viis(?) bussipeatust. Sul tuleb ühel hetkel peatusesse kaks-kolm bussi korraga - inimene rapsib end bussist välja ja kolmas samm ning ta on rattateel... kergliikurid teatavasti kipuvad arvama, et neil on alati õigus. Lisa sinna valemisse veel lapsed, kelle nägemisvõimekus on nii ehk naa juba täiskasvanu omast väiksem ja pool elu surmale võlgu olevad inimesed.
Minu jaoks on sellised lahendused alati "ahvidele pliiats kätte antud" asjad. Rahhi ei ole tehakse mingi "ilus pilt" ja siis hiljem ehitatakse 3x ümber ja saadakse ikka so-so lahendus. Vastik nõukaaja mentaliteet.
Kommentaar
-
Eilses Terevisioonis räägiti liikluskultuurist ning seal olevatest kirjutamata reeglitest - juhatati sisse, et liikluses osalevad autod (juhid), ratturid, jalakäijad jne. Lõik kestis ca 10 minutit, kus korra mainiti jalgratast ja jalakäijat, mis võtsid aega kokku mõnikümmend sekundit. Ülejäänud aeg ja aur läks autodele.
Ma saan aru, et autol on võim, kuid need samad autojuhid on ka ratturid, jalakäijad, ühistranspordi, tõuksi jne kasutajad ning siis ka vastupidi. Kes saab, siis palun öelge ERRíle, Terevisioonile jne edasi, et järgmine kord võiks ikka siis rääkida liikluskultuurist, kui see nii välja ka reklaamitakse.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar