Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

LIIKLUS

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Maarek Vaata postitust

Nagu raskeveokitel oleks seal eriti mugav nende šikaanide vahelt läbi liikuda

Viisakat liikluskultuuri Eestis loota on ka muidugi eriti naiivne ootus
    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

ausalt rumal küsimus. why fuck around ilmselgete debiilsustega?

Kommentaar

Kui loll peab olema, et sellist sitta toota

Tallinna Linnavalitsuse kaks kanget ehitamas üksteise võidu

Kommentaar

Seadusest lähtumine on vist ok?
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
            Seadusest lähtumine on vist ok?
            Sa ei hakka ju tegema sõiduteele iga 3 meetri tagant lamavaid politseinike, ohutussaari ja ülekäiguradasid, ehkki seadusega on lubatud?

Lahendus on full debiilne ju? Eriti arvestades, et Tallinna tõuksijuhid ja rattakullerid on mingid full kamikazed. Sellise lahenduuse juures hakkab seal palju nalja saama bussipele liikuvate inimeste ja ratturite vahel.
            VÕi siis ei hakka ratturid seda lõiku kasutama ja lasevad tuima sõiduteel või jalakäijate osal. Mis toob ringiga algusesse tagasi, ehk full debiilne lahrndus

Kommentaar

Lubatud või nõutud?

Ja võttes arvesse kiiruseid, siis on sarnaseid lõike lamavatega ka autodele. Sest, et... kamikazed.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Lubatud või nõutud?

Ja võttes arvesse kiiruseid, siis on sarnaseid lõike lamavatega ka autodele. Sest, et... kamikazed.
                Äkki pole vaja semantikasse laskuda?

Ja ootan huviga näited sarnase lahendusega autoteest.

Sa jaurad nagu seepärast, et igav või arvadki, et see lahendus ongi hea?

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

Äkki pole vaja semantikasse laskuda?

Ja ootan huviga näited sarnase lahendusega autoteest.

Sa jaurad nagu seepärast, et igav või arvadki, et see lahendus ongi hea?
                  Semantika? Mkay.

Ma arvan, et KJ'd pole vaja PPP suutmatuse pärast antud patta panna.

Kuigi ülereguleerimine on jabur, siis sealt mööda sõites tõdesin, et hästi tehtud fotod. Ehk. Jummala poogen nendest märkidest.
                  Eraldi teema on see, et kas rattatee peaks taolises kohas (kõnnitee ja bussipeatuse vahel) olema - üsna ohtlik. Sinna võiks juba ajutise EMO-putka püsti panna.

Kommentaar

Semantika? Mkay.

Ma arvan, et KJ'd pole vaja PPP suutmatuse pärast antud patta panna.

Kuigi ülereguleerimine on jabur, siis sealt mööda sõites tõdesin, et hästi tehtud fotod. Ehk. Jummala poogen nendest märkidest.
                    Eraldi teema on see, et kas rattatee peaks taolises kohas (kõnnitee ja bussipeatuse vahel) olema - üsna ohtlik. Sinna võiks juba ajutise EMO-putka püsti panna.
                    Veidi BS ei ole? Et igal pool mujal saavad kergliiklus teed koos olla kõrvuti rattateedega ja nüüd järsku on see mega ohtlik? Trammi peale suudavad ka inimesed minna üle autotee, aga selle mega rattavoolu vahe me ei saa hakkama?
                    Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust

Veidi BS ei ole? Et igal pool mujal saavad kergliiklus teed koos olla kõrvuti rattateedega ja nüüd järsku on see mega ohtlik? Trammi peale suudavad ka inimesed minna üle autotee, aga selle mega rattavoolu vahe me ei saa hakkama?
                      Konkreetsel lõigul on vist mingi viis(?) bussipeatust. Sul tuleb ühel hetkel peatusesse kaks-kolm bussi korraga - inimene rapsib end bussist välja ja kolmas samm ning ta on rattateel... kergliikurid teatavasti kipuvad arvama, et neil on alati õigus. Lisa sinna valemisse veel lapsed, kelle nägemisvõimekus on nii ehk naa juba täiskasvanu omast väiksem ja pool elu surmale võlgu olevad inimesed.
                      Sinu trammi näide pädeks siis, kui teistel sõidukitel puuduks peatumise kohustus.

Ennist unustasin lisada, et analoogset lahendust autoteede osas võib leida Veskimöldrest, Tähetornist, Vikimõisast (või mis iganes krdi kvartalid seal Õismäe-Tiskre kandis on). Ja tihtilugu on need lamavad huinjaad proportsioonidest väljas, mis tähendab, et kui on 30-ne ala, siis auto säästmiseks on vaja ülesõit teha mingi a la 20-ga (ja siin soovitan antud juhul keskenduda sõnale "proportsioon").

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                        Kui loll peab olema, et sellist sitta toota

Tallinna Linnavalitsuse kaks kanget ehitamas üksteise võidu

Maksumaksja raha on taas idiootlikult põlenud ja keegi ei vastuta. Riik - pohhyolo töökoht, tulge kõik!

Kommentaar

Konkreetsel lõigul on vist mingi viis(?) bussipeatust. Sul tuleb ühel hetkel peatusesse kaks-kolm bussi korraga - inimene rapsib end bussist välja ja kolmas samm ning ta on rattateel... kergliikurid teatavasti kipuvad arvama, et neil on alati õigus. Lisa sinna valemisse veel lapsed, kelle nägemisvõimekus on nii ehk naa juba täiskasvanu omast väiksem ja pool elu surmale võlgu olevad inimesed.
                          Samamoodi on tehtud need uued rattateed Mere pst ja Narva mnt. Vaatasin, et ntx Hobujaamas trammipeatusest Foorumisse minnes tuleb ka jalgrattatee ületada, aga jalakäija märki seal ei ole. Sama on Viru ja Kanuti trammipeatusest vanalinna poole minnes. Miks selline ebastabiilsus siis?
                          Minu jaoks on sellised lahendused alati "ahvidele pliiats kätte antud" asjad. Rahhi ei ole tehakse mingi "ilus pilt" ja siis hiljem ehitatakse 3x ümber ja saadakse ikka so-so lahendus. Vastik nõukaaja mentaliteet.

Kommentaar

On riike/linnu kus need rattalahendused on juba 100a tagasi ära tehtud ja hästi. Meie vasjad püüavad ise teadlased olla ja jalgratast leiutada. Kilplased pukis.

Kommentaar

Me oleme veidra sotsiaalse eksperimendi tunnistajad, kes annab enne alla kas Järvan, Pere või Ossinovski Eks näeb mis talvel lumega saama hakkab.

Kommentaar

Eilses Terevisioonis räägiti liikluskultuurist ning seal olevatest kirjutamata reeglitest - juhatati sisse, et liikluses osalevad autod (juhid), ratturid, jalakäijad jne. Lõik kestis ca 10 minutit, kus korra mainiti jalgratast ja jalakäijat, mis võtsid aega kokku mõnikümmend sekundit. Ülejäänud aeg ja aur läks autodele.

Ma saan aru, et autol on võim, kuid need samad autojuhid on ka ratturid, jalakäijad, ühistranspordi, tõuksi jne kasutajad ning siis ka vastupidi. Kes saab, siis palun öelge ERRíle, Terevisioonile jne edasi, et järgmine kord võiks ikka siis rääkida liikluskultuurist, kui see nii välja ka reklaamitakse.

Kommentaar

Working...
                                X