Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

kollane ajakirjandus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lisaks muide seda, et esialgu oli üldse eraldi artikkel mida mulle lingiti - nimi "Superstaari Rosanna näitas võimsat dekolteed" vm sinnakanti (täpset sõnastust ei mäleta). Ning umbes paarikümne minutiga oli seal korralik kogus kommentaare selle kohta, et neidis olla 16 aastane ja siis .. oli artikkel maha võetud.
    Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
      ??? Dekoltees viga või?
      Sul sõidab või? Tüdruk on 16 ja ta ei riputanud neid pilte ise kuhugile Internetti üles, sa ei leia, et lehe poolt on seesugune käitumine kohatu?

Kommentaar

Algselt postitas Pähkel Vaata postitust
        Sul sõidab või? Tüdruk on 16 ja ta ei riputanud neid pilte ise kuhugile Internetti üles, sa ei leia, et lehe poolt on seesugune käitumine kohatu?
        Ei mõista asja küll õigeks ega tahaks seda õigustada, aga väga ei saa sellele paanikale pihta ka. Ses suhtes, et meil pooled meediaväljaanded, eriti postimehe spordi nurk on täis artikleid ala Serena Williams näitas mängu käigus tutti ja Janet Jacksonil piilus pool rinda autogramme jagades välja, ning kes näitas mida veel, kuigi pole otseselt poseeritud. Pealegi Eesti seaduste järgi peaks see jailbait vanus olema alla 14.
        Kuid kui vaadata seda kuidas see algses valguses oli, siis eks ta vähe kahtlane oli. See ju ammu teada, et pooled kaameramehed on parajad pervid, no offence.

Kommentaar

Ma ei saa ka nüüd aru, et mis seal nii üle piiri minevat oli? Tüdrukul on rinnad. Kui tüdruk kummardab, siis on neid natuke ka näha. Big diil. MM karjub siis ka, kui näeb 14-aastaseid maikaga, mille alt on rinnahoidjapael näha? Ehk see on täiesti tavaline pilt, aga siinkohal on selle pildi sügav seksualiseerimine ikka puhtalt härra hädaldajas kinni.

Kommentaar

Ee, vaata parem, millise dekolteega ta täiesti vabatahtlikult saatest-saatesse lehvitab (mitte et ma nuriseks). 16-aastased ei vaata enam kodus teletupse, muidu.

Kommentaar

Ma ei arvagi, et sunniviisiliselt peaks kodus teletupse vaatama ja muumia väljanägemise saavutama. Lihtsalt ma ei saa aru, miks on vaja seda niimoodi rõhutada. Üks asi on see kui panna ise need pildid kuhugile üles teine aga see kui mingi lambikas ajakirjanik need paneb ja sinna veel eraldi tähelepanu ka juhib... aga eks igal ühel ole oma arvamus, see on lihtsalt minu oma.

Kommentaar

eks seda saa tütarlaste käest küsida.
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Ma mõtlesin pigem seda, et miks ajakirjanikel seda vaja rõhutad on, kui kellelgi midagi (ülemäära) paistab.

Kommentaar

Hing on sul puhas. Juuksed mustad. Silmad sinised.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Ma mõtlesin pigem seda, et miks ajakirjanikel seda vaja rõhutad on, kui kellelgi midagi (ülemäära) paistab.
                      Sex sells

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                        Ma ei saa ka nüüd aru, et mis seal nii üle piiri minevat oli? Tüdrukul on rinnad. Kui tüdruk kummardab, siis on neid natuke ka näha. Big diil. MM karjub siis ka, kui näeb 14-aastaseid maikaga, mille alt on rinnahoidjapael näha? Ehk see on täiesti tavaline pilt, aga siinkohal on selle pildi sügav seksualiseerimine ikka puhtalt härra hädaldajas kinni.
                        kui sa dannar mulle viitasid, siis mitte mina ei seksualiseerinud asja, vaid piltide autor oma pildi allkirjadega ja uudise sisutekstiga. küsimus on, et kust lääb see piir, mis võiks ühele normaalsele ajakirjandusväljandele minna tisside jms. seksualiseerimise suhtes arvestades kontekste ja taustainfi (vanus jms.).

usu või ära usu, aga tisside vastu pole mul midagi ikka poolt

Kommentaar

Nonii, selle valguses, et härrad suusajuhid tahtsid algusest peale asja lihtsalt maha vaikida, pean muidugi erapoolikuna tõdema, et siinkohal käitus ajakirjandus just õigesti, kuna sellist häma peabki välja tooma.
                          P.S. ja kindlate tõendite jutt... Et kui dopinguagentuuri spetsialist (kui ta seda tegi) kinnitab, et neil on positiivne proov, aga suusaliit üritab kõike kinni mätsida, siis see on just selline kodanikujulgus, mida peaks meie ühiskonnas rohkem olema ja selline tõend ja tunnistus on kindel tunnistus.

Kommentaar

No ajakirjandusinimesed, kas Koch-Pahv duo on Bonnieri preemia reaalne kandidaat?

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
                              No ajakirjandusinimesed, kas Koch-Pahv duo on Bonnieri preemia reaalne kandidaat?
                              Aasta on noor, aga praeguse seisuga küll.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                                Aasta on noor, aga praeguse seisuga küll.
                                oleneb, kas rah.vah. arbitraazikohus toimub sel või järgmisel aastal..
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X