Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maantee põlema!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Maantee põlema!\'

Algselt postitas runno

Nii... 4 lk. teksti läbi loetud..
    Minu sõpradelt kiirtee vastastelt paraku mitte ühtegi loogilist argumenti..
    Mul sama häda. Lugesin ja lugesin, aga ei leidnud ühtegi arusaadavat seletust, miks seda kuradi teed on neljarealisena vaja.
    Vahepeal mulle tundus, et küsimus on teel surevates inimestes... aga see ei saa olla ju tõsi... statistika, julm ja alasti ütleb, et sellisel juhul tuleks meil alustada teistest trassidest. või siis jalgratta teedest, sest kui palju hukkub aastas inimesi jalgratastel. või siis tuleks sellest loogikast lähtudes ehitada tallinna teede kohale vähemalt paarkümmend ülekäigusilda, sest inimesi sureb vöötradadel nagu kärbseid...
    miks üldse on liiklus aluseks? sita tervishoiu korralduse tulemusena sureb kordades enam inimesi. küüniline? on jah. aga nende viimaste ettepanekutega hääli ei korja.
    ses mõttes mage sotside poolest. ei lähe see praegune valimiskampaania suurt nende ideoloogia teps kokku mitte...
    ja kõik need, kes andsid leheküljel oma \"allkirja\" on pandud ühe erakonna valimiskampaania vankrit vedama. mis ei ole muidugi ka kõige nadim töö.

ps. tehke väike arvutus. Võtke 1 miljard krooni ja arvutage välja, kui paljudel inimestel saaks selle raha eest kümneks aastaks tõsta palka 3000 krooni võrra.
    Ehk, me saame hakata selliste hüperprojektide peale mõtlema siis, kui keskmist palka saavad garanteeritult päästeametnikud, med õed ja teised sotsiaasfäärides virelevad inimesed. Nendele seljakeeramine on sotsidelt küll valus samm. Palju õnne Jarno Laur.
    aga noh, eks ma saan aru ka, palju lihtsam on olla autojuhtide partei, kui maailmavaateline... see on muidugi selge ammu enne seda diskussiooni siin.
    Kõige rohkem ootan ma nüüd kommentaare martlaarilikus stiilis, et ainult neil on loota abi, kes iseennast abistavad.
    14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Algselt postitas uvv

Algselt postitas runno

Nii... 4 lk. teksti läbi loetud..
      Minu sõpradelt kiirtee vastastelt paraku mitte ühtegi loogilist argumenti..
      Mul sama häda. Lugesin ja lugesin, aga ei leidnud ühtegi arusaadavat seletust, miks seda kuradi teed on neljarealisena vaja.
      Vahepeal mulle tundus, et küsimus on teel surevates inimestes... aga see ei saa olla ju tõsi... statistika, julm ja alasti ütleb, et sellisel juhul tuleks meil alustada teistest trassidest. või siis jalgratta teedest, sest kui palju hukkub aastas inimesi jalgratastel. või siis tuleks sellest loogikast lähtudes ehitada tallinna teede kohale vähemalt paarkümmend ülekäigusilda, sest inimesi sureb vöötradadel nagu kärbseid...
      miks üldse on liiklus aluseks? sita tervishoiu korralduse tulemusena sureb kordades enam inimesi. küüniline? on jah. aga nende viimaste ettepanekutega hääli ei korja.
      ses mõttes mage sotside poolest. ei lähe see praegune valimiskampaania suurt nende ideoloogia teps kokku mitte...
      ja kõik need, kes andsid leheküljel oma \"allkirja\" on pandud ühe erakonna valimiskampaania vankrit vedama. mis ei ole muidugi ka kõige nadim töö.

ps. tehke väike arvutus. Võtke 1 miljard krooni ja arvutage välja, kui paljudel inimestel saaks selle raha eest kümneks aastaks tõsta palka 3000 krooni võrra.
      Ehk, me saame hakata selliste hüperprojektide peale mõtlema siis, kui keskmist palka saavad garanteeritult päästeametnikud, med õed ja teised sotsiaasfäärides virelevad inimesed. Nendele seljakeeramine on sotsidelt küll valus samm. Palju õnne Jarno Laur.
      aga noh, eks ma saan aru ka, palju lihtsam on olla autojuhtide partei, kui maailmavaateline... see on muidugi selge ammu enne seda diskussiooni siin.
      Kõige rohkem ootan ma nüüd kommentaare martlaarilikus stiilis, et ainult neil on loota abi, kes iseennast abistavad.
      - Ohutum ja kiirem tee 186km ulatuses
      - Võimaldab kiiremat transiiti asukohtate vahel
      - Kasvab turism kus raha jõuab sügavamale metsa..

lambist läbi une võetud..

Kommentaar

Alampalk 10000 krooni kuus!
        - Mittetoimetulevaid peresid vähem
        - Inimestele jääb rohkem raha kätte
        - Raha jõuab nö. kohtadesse
        “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
        The Special One

Kommentaar

mina mõtlesin natuke järgi ja jõudsin järeldusele, et selle tee võiks ikkagi ehitada. neljarealisena täies pikkuses. kui midagi juba teha, siis korralikult. ja siis võiks veel saaremaa silla hästi ruttu valmis ehitada. ja kõigile eestimaa koolidele uued katused ja aknad panna. ja pensione tõsta. ja noori peresid toetada. ja riigiteenistujate palka tõsta. hambaravi tuleks riigil kinni maksta. pensuaktsiisi tuleks vähendada. tulumaksu tuleks vähendada. ja õlle hinda tuleks langetada. politseid oleks tänavale rohkem vaja. ning võrru tuleks normaalne jalkaväljak ehitada. ja siis oleks vaja veel täismõõtmetes jalka sisehalli. ja narkomaanid tuleks kõik kinni püüda ja vangi panna. haridus peaks tasuta olema. ja koolide arvutiklassides peaks olema hästi kiired arvutid, soovitavalt IBM või Dell.

üleüldse peaks meil olema sellised sotsiaalsed garantiid nagu rootslastel, teed laiad ja siledad nagu sakslastel (ilma kiirusepiiranguteta, mis teatavasti imevad). palgad võiks olla nagu Meerikas. ja maksud nagu Kaimani saartel. ja Eesti võiks tulla jalgpalli maailmameistriks.

raha selleks saame riigikogulaste palkade vähendamisest. las töötavad tasuta. ei. las maksavad peale!
          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Jaan, mida sina tahad? Nimeta üks asi ning põhjenda.
            Konn, mida sina tahad? Samuti vali välja ja põhjenda seda üks kord.

Eks.

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn
              raha selleks saame riigikogulaste palkade vähendamisest. las töötavad tasuta. ei. las maksavad peale!
              Tubli kirjutis sul muidugi ka tervikuna, aga ma ei viitsi tsiteerimisega foorumi risustada. Üldiselt on nüüd nii, et sa pead laskma ennast ise riigikokku valida ja siis oma uljad ideed ka teoks tegema. Tasuta töötades loomulikult, kuis teisiti.

Aga lugupeetud maanteelased võiksid tänasest Päevalehest mõistlikku juttu lugeda.
              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Nii !
                Sõitsin esmaspäeval Tartust Tallinna kuue aeg õhtul. Kokku tekkis vähemalt veokite kolonni tõttu 5 suurt tõket-ummikut ! Ning loendamatu kordi liiklusohtlikke olukordi

Kommentaar

Algselt postitas amority

Eks.
                  mina tahan, et austatud kaasfoorumlased saaks aru lihtsast asjast: neljarealine Tartu maantee oleks küll tore, kuid on hetkel Eesti jaoks liiga kallis projekt. esiteks on ühiskonnas auke, mida tuleks oluliselt kiiremini lappida. neile on siin teemas ka korduvalt viidatud. teiseks on tartu mnt juba täna täitsa normaalne ühendus kahe nii väikse linna vahel. vahemaa on väike ja tee on kohaliku tähtsusega. neljarealine tartu mnt ei pane inimesi rohkem munamäele sõitma ega elavda märkimisväärselt petseri-rootsi kaubavahetust.
                  «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                  «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas amority

Eks.
                    Lugeda oskad? Oskad. No siis loe, mis ma enne öelnud olen.
                    “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                    The Special One

Kommentaar

Algselt postitas Jaan

Algselt postitas amority

Eks.
                      Konna vastus aktsepteeritav, sinu oma mitte. Sa tahad liiga palju.

Samas, ehitus läheb aasta-aastalt kallimaks..

Kommentaar

Algselt postitas amority

Algselt postitas Jaan

Algselt postitas amority

Eks.
                        Konna vastus aktsepteeritav, sinu oma mitte. Sa tahad liiga palju.

Samas, ehitus läheb aasta-aastalt kallimaks..
                        See, kas see sinu jaoks aktsepteeritav on või mitte, mind väga ei huvita. Kõik ei saagi kõigest aru saada. Siinkohal aga lõpetaks osaluse selles teemas, meenutades plakatit \"arguing on the internet is like...\"
                        The Special One

Kommentaar

ei aga mehed, ikka ei saa aru miks olla vastu kui EL rahastaks projekti
                          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

ka siis saaks selle sama rahaga midagi muud teha.
                            eesti keskmine tuletõrjeauto on valmistatud umbes 60-ndate lõpus. haiglates pead vaatama, et ennast auklikul linoleumil ei vigastaks, koolidest ma ei räägigi.
                            14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Algselt postitas uvv

eesti keskmine tuletõrjeauto on valmistatud umbes 60-ndate lõpus. haiglates pead vaatama, et ennast auklikul linoleumil ei vigastaks, koolidest ma ei räägigi.
                              Kus sa elad? Kuul?

Kommentaar

Algselt postitas uvv

ka siis saaks selle sama rahaga midagi muud teha.
                                kas sellise asja valistaksid, et EL annaks raha naiteks ainult maanteeehitusse ja kui laheks kusima uut tuletorjeautot voimisiganes, siis keeldutakse?
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X