Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pronkssõdur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ek Vaata postitust
    said lõpuks peale paarikuust tsüklit kaineks?
    esiteks: paariaastast mitte paarikuust
    teiseks: mitte ei saanud kaineks vaid ostsin prooviks mõne mittealkohoolse joogi
    kolmandaks: tänu sellele mittealkohoolsele joogile langes joove alla kolme promilli ja pilt selgines märgatavalt
    neljandaks: mitte halligi ei mäleta mis ma enne postitanud olen...ühtegi posti ei mäleta
    viiendaks: jälle ma ei suutnud vait olla ja kirjutasin miskit väga mõtetut

teemasse minnes võiks teha isegi nii et pronkSSõdur jääb täpselt sinna samasse paika aga trellid paneme talle ümber mis siis viitab sellele et kriminaalide koht on vangis ja longus pea viitab kahetsusele tehtu üle. reaalselt ei kahetse muidugi tiblad sittagi aga kui oleks pea püsti siis hakkaks putsin jälle mölisema et diskrimineerime venelasi (vihjega et väidame venelasi olevat ilma südametunnistuseta ja üritame "jätkuvalt ajalugu ümber kirjutada").....seega pronksmees jääb omale kohale nagu tiblad tahtsid aga trellid ümber - juriidiliselt on kõik korrektne

Kommentaar

Ilves: pronkssõdur on ausammas massimõrvadele

supper!

Kommentaar

miks peab politsei alati eesti rahvusest inimesed ära ajama?

Kommentaar

Algselt postitas ek Vaata postitust
          miks peab politsei alati eesti rahvusest inimesed ära ajama?
          http://www.delfi.ee/news/paevauudise...hp?id=15168427
          iga reede sama jama
          fakk tiblad ja eesti politsei

Kommentaar

no türa kus ajavad sellised asjad närvi. fakk kaua see värdjas seal veel on?
            vanaisa saadeti siberisse, maha jäid mu ema, ta 6 õde ja vend. Ja mu vanaema pidi 8 lapsega hakkama saama.
            Oleme ka otsinud vanaisast mingeid jälgi kuid kahjuks tulutult. Viimases kirjas ta kirjutas et süüa on nii vähe et ta enam vist kahjuks vastu ei pea.
            FAKKKKKK TIBLAD !!!!!!!!!!!!

Kommentaar

KE võitlus pronkssõduri paigalejäämise pärast on selge näkkusülitamine küüditatutele.
              olles isegi kuulnud vanaisa jutte siberis oldud ajast, jääb mulle väga arusaamatuks kuidas osa eestlasi soovivad et pronssõdurit ei teisaldataks.
              kas tõesti pole nad kursis kunagiste sündmustega, see neid lihtsalt ei huvita või ei suudeta sellest adekvaatselt (eestlase seisukohast) aru saada?
              boikoti ettekääne on otsitud põhjus - taasiseseisvumise alguses juba elati üle venemaa poolne boikott, miks peaks see nüüd mingi katastroofi kaasa tooma? halvimal juhul mõned kuud suunatakse alumiinium, nafta ja süsi teist teed pidi euroopasse aga mõne aja pärast on kaubad siin tagasi ja kõik läheb oma rada edasi.

Kommentaar

elagu eesti politsei

Kommentaar

MARTIN HELME: Provokaatori ülestunnistus

Kommentaar

Martin Helme on muidu kõige teravam kriit karbis. Nii info mõttes noh

Kommentaar

aga äkki prooviks kuu aega aljošast rääkimata olla?

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                        aga äkki prooviks kuu aega aljošast rääkimata olla?
                        see on võimatu kuna venekeelsed lehed teevad seda niikuinii.

Kommentaar

Pronkssõduriäärsed hauad ekshumeeritakse 9. mail.

Eesti üle on häbi. 9. mai on ju kõikide, nii selles julmas sõjas langenud sakslaste, eestlaste, juutide, pranslaste kui ka venelaste mälestamise päev. Paljud neist sõdisid tõepoolest natsismi vastu, kuid paljudest said marionetid poliitikute kätes. Mispärast otsustas Laar teha meist, kaasaegsetest eestlastest, marionetid oma poliitilistes mängudes. Tal ei ole õigust otsustada meie eest, seda enam, et ta kasutab seejuures niisuguseid usku mõnitavaid meetodeid, nagu haudade lahtikaevamine.

Kommentaar

Kommentaar

Palju õnne, et usud Venemaa infokanaleid.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas bsoldier Vaata postitust
                                seda enam, et ta kasutab seejuures niisuguseid usku mõnitavaid meetodeid, nagu haudade lahtikaevamine.
                                Kena usutunnistus, mille sakramendiks on haual viina joomine ja kaklemine. Sinusugustele dozornikutele pidas Laar paar päeva tagasi okupatsioonimuuseumis ajalootunni. Mida sina sel ajal tegid?

..jestas ma võtsin vaevaks vastata. ballacku halvad mõjud.
                                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                                X