Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pronkssõdur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Käisin ka eile 22.30 paiku Aljosat vaatamas, lootes, et kõik on rahulik. Kahjuks oli asi teisiti. Võtaksin selle märatsemise kokku ühe lausega - Issanda loomaaed on suur. Minul politseile etteheiteid pole. Minu arvates tegutsesid proffesionaalselt.

Ahjaaa, Kotter just rääkis KUKU raadios, et hukkus vend kes oli märatsemise epitsentrist kaugel. tegu oli olnud kahe pundi kaklusega.Tõenäoliselt eestlaste ja venelaste vahelise kaklusega. Mingi vend suri haiglas. Mis rahvusest inimesega oli tegu Kotter ei öelnud.

Väga huvitav oli hommikuseid Vene telekanalite uudiseid vaadata. Tüüpilised uudised riigi kohta kus puudub vaba ajakirjandus ja sõnavabadus.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Olukord on kontrolli all.Eesti mees on teki all.Mõnel klahvid näppu all.Ei mind enam koti see.Kurvameelne see eesti tee.Jutumehed etteotsa.Aadrit vaja lasta ammu,polla kas on ikka rammu.Kukalt sügada on vaja eks nüüd maailm peagi kaja.Olukord on kontrolli all.
      nii see on :d
      The Reward is Cheese.

Kommentaar

Alkoholi müügi keeld täna kella 2st 2 maini. Normaljuk .

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
          Alkoholi müügi keeld täna kella 2st 2 maini. Normaljuk .

Ega viin selle pärast ostmata jää. Küll tehakse eraldi bussiliin millega saab Maardust viina ostmas käia. Samas pole Tabasalu, Keila, Saku ja Saue ka Tallinnast teab mis kaugel.

PS! Ise lähen täna enne 14.00 töölt ära, et hommseks sünnipäeva joogid ära saaksin osta.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Täna siis lähen teen ekstreemsporti. Panen õhtul Eesti salli kaela ja lähen kesklinna üksi hängima

Kommentaar

Vot Tartu peate kõik tulema nüüd volbriks

Kommentaar

vähemalt on see tinasõdur ära viidud ja ise peale lõunat tallinna poole teel.krt mida need russid siin laiavad kui midagi ei meelidi siis mingu oma armsale kodumaale ja võtke savisaar ka kaasa,kanal-2 reporteris oli näha kui tahul edgar oli et linnas mässuks läks.

NB!!millal tuleb eestlaste kättemaksu missioon??aga loodame et ei laskutaks russide tasemele.eilse õhtu reporterist jäi meelde hea lõik kus võsapets käis tõnismäel tervet mõistust otsimas,aga nagu arvata oli venelaste seas ta seda ei leidnud
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                  Täna siis lähen teen ekstreemsporti. Panen õhtul Eesti salli kaela ja lähen kesklinna üksi hängima
                  aga arvan et sinuga liitub veel tuhandeid eestimaalasi.

EESTI VABAKS!!!!!!!!!
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Kadestage, poisid! Sauel on viina müügil nii et tapab! Võin Teilegi tuua.

Edit: Antz, kas Hunt on ikka terve ja täna õlut valatakse?

Kommentaar

no bljaad! et õlu saada pean ma nüüd 100 m asemel mingi 15000 m maha tallama - see on ilmselge sigadus. ma nõuan, et selle eest vastutatavad inimesed EVst välja saadetakse.
                      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Politseijuht: olukord on rahulik

''Eesti politsei on praegusel hetkel üsna professionaalne.'' - NÄHA OLI.
                        Aga Kanal2's oli selgelt näha, et eestlased toimetati käeraudadaes lihtsalt linnast välja. Isegi Savisaar nägi, kuidas Linnavalitsuse ees pandi süütul inimesel käed rauda ( jällegi eestlasel ).

Aga rõvedad vennad ikka. Kõik aknad sodi.
                        Tuttaval varastati pood tühjaks Roosikrantsis. ((

Eesti skinnid ja muidumehed juba kogunevad, läheb sõjaks.

Kommentaar

Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitust
                          Politseijuht: olukord on rahulik

''Eesti politsei on praegusel hetkel üsna professionaalne.'' - NÄHA OLI.
                          Aga Kanal2's oli selgelt näha, et eestlased toimetati käeraudadaes lihtsalt linnast välja. Isegi Savisaar nägi, kuidas Linnavalitsuse ees pandi süütul inimesel käed rauda ( jällegi eestlasel ).

Aga rõvedad vennad ikka. Kõik aknad sodi.
                          Tuttaval varastati pood tühjaks Roosikrantsis. ((

Eesti skinnid ja muidumehed juba kogunevad, läheb sõjaks.
                          Kuule, raudu pandi ja ära viidi ohutuse printsiibil. Never know..

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                            .

NB!!millal tuleb eestlaste kättemaksu missioon??
                            Seda peaks tegema Sillamäel või Narvas, mitte Tallinnas ja mitte sellisel moel.

Igatahes:
                            Peaminister Andrus Ansip ja siseminister Jüri Pihl paluvad kõigil mitte lasta end provotseerida ja jääda koju. Nimelt levib internetis üleskutse tulla täna Hirveparki meelt avaldama.

Pihli sõnul on kriisikomisjojn üleskutset arutanud. „Kutsume üle mitte alluma provokatsioonidele, et inimesed oleks õiguskuulekad. Selline vastastikune uute korrarikumiste toimepanek ei vii asja edasi.“

„Ma palun kindlasti kõigil võimalike vastuaktsioonide osalejatel jääda koju, ei ole mõistlik alustada oma noort elu viieaastase vanglakaristusega.“
                            ------------------------------------

Mul on tõemeeli siiras meel, et ma eile suht juhuslikult pagendusse läksin, usun, et ma ei kommenteeriks siin antud teemat. Tulen linna alles kolmapäeval ning loodan teie peale - et päike paistaks, ahjud soojaks köetud ning linnud siristaks..

Kommentaar

Algselt postitas jaamu
                              Marko Mihkelson Terevisioonis: "Mõni poliitik nägi tänaval oma valijaid"
                              savisaare omad ikka
                              Ott Järvela

Kommentaar

peaasi et eestlased ei lasku samale tasemele nagu venelased, seda just venelased ootavatki!! kainet mõistust mehed!!! venelased ootavatki just eestlaste vastu reaktsiooni!! las politsei ja muud jõud tegelevad asjaga

Kommentaar

Working...
                                X