Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pronkssõdur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Irw

Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

väga kavalalt tehtud

Kommentaar

Briljantne

Kommentaar

aga kuhu ma oma punalippudega siis lähen?

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
            aga kuhu ma oma punalippudega siis lähen?
            keegi pole keeland neid kaasa võtta,see ju ka eesti ajalugu...ja vodkat kellukese pudelis...nii et minek!
            Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
              ja vodkat kellukese pudelis...
              sellega seoses tuleb meelde tüng, mille me tööõpetuse õpetajale tegime

Kommentaar

Loen siin vene keelset delfit samal teemal..krdi need kommenteerijad ajavad niimoodi naerma et ei mäletagi millal viimani niimoodi naersin

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                  väga kavalalt tehtud
                  suurepärane uudis aga thaks muidugi näha kuidas politsei ei lase kommaritel oma pidu panna seal, panevad vanad kommaritest memmed ja taadid pokri?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                    suurepärane uudis aga thaks muidugi näha kuidas politsei ei lase kommaritel oma pidu panna seal, panevad vanad kommaritest memmed ja taadid pokri?
                    Ega neil muud võimalust ei ole, kuigi nad sooviksid mendibussi ikka rohkem lükata Liimi ja tema ajaloolasi
                    Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Zaeka käskis mul pronkskuju minema vedada, aga kui Veber ennast tõestab, siis ma ei peagi vaeva nägema. Aga juu need sõjaveteranid ikka oma püssidega kohale tulevad ja mentidele tuule alla teevad.
                      Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                      Algselt postitas taku*
                      Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Pronksmees eile õhtul

Kommentaar

den pobeda ikkagi

Kommentaar

oh seda tibla tõlgendust küll, nii kui eestlaste tapjate kohta midagi halba öeldagi siis on kohe nats, jesss kui värdjas saab mõni olla.

Kommentaar

natsism on venemaal küllaltki levinud põranda all. kõige lihtsam on sõdur mõni õhtu robinsoniga lennutada tallinna lahte kalevipoja kõrvale, las nad siis russalka juures passivad seda.

Kommentaar

Algselt postitas Refieus Vaata postitust
                                natsism on venemaal küllaltki levinud põranda all. kõige lihtsam on sõdur mõni õhtu robinsoniga lennutada tallinna lahte kalevipoja kõrvale, las nad siis russalka juures passivad seda.
                                sõdur.....oih kriminaal ei kaalu paarsada kilo vaid ikka vähe rohkem

Kommentaar

Working...
                                X