Algselt postitas Refieus
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Pronkssõdur
Collapse
X
-
eks need poerüüstajad olid ka sealt ida-vabariikidest kuna seal ju pole mikskit müügil.sitapeade kari lihtsalt.kui oleks minu teha sis ma uputaks need raisad kuskile sitapatareisse.ja oma maal ei tohi eesti keeles rääkida.krdi venkud kui teile midagi ei meeldi sis võin ise juhtada suuna kätte kus asub kommunismiparadiis!!!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
no vot kallid eesti pensionäääärid. andke aga 700 eest hääleke oma savikale , siis saate võibolla tulevikus igal nädalavahetusel matsirahva etteasteid jälgida. vaja ju seebikatele vaheldustMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Pihl on ikka lahe säga!!
Siseminister Jüri Pihl ütles täna hommikul toimunud valitsuse pressikonverentsil Stenbocki majas, et politsei hoidis rahumeelse käitumisega ära hoopis suurema kaose.
Pihli sõnul on väljendatud arvamust, nagu ei oleks politsei reageerinud küllalt kiiresti, kuid tema sõnul tegi politsei antud situatsioonis parima.
«Nad hoidsid ära suurema kahju kui siis, kui nad oleks ühest kohast teise jooksnud,» viitas Pihl südalinnas toimunud rüüstamistele. «Ma ei ütleks, et see oli kaos.»
Tema sõnul oleks politsei agressiivsem käitumine võinud tuua kaasa veel suuremad vägivallatsemised.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustHetkel oled sa info edastajana idioot. Anna andeks eksju.
Mis veel välja tuli - enamus neist teab vaid seda mida vene meedia neile valikuliselt ette söödab. Lausa naeruväärne ussitamine raisk
Kas keegi juhtus kuulama Omoni meeste raadiovestlust omavahel (Venemaal toimunud rahutustest)? Et kõigepealt kõrvaldame fotograafid ja ajakirjanikud ning seejärel elimineerime "juhid" ja siis elage end rahulikult välja poisid..
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustPihl on ikka lahe säga!!
Siseminister Jüri Pihl ütles täna hommikul toimunud valitsuse pressikonverentsil Stenbocki majas, et politsei hoidis rahumeelse käitumisega ära hoopis suurema kaose.
Pihli sõnul on väljendatud arvamust, nagu ei oleks politsei reageerinud küllalt kiiresti, kuid tema sõnul tegi politsei antud situatsioonis parima.
«Nad hoidsid ära suurema kahju kui siis, kui nad oleks ühest kohast teise jooksnud,» viitas Pihl südalinnas toimunud rüüstamistele. «Ma ei ütleks, et see oli kaos.»
Tema sõnul oleks politsei agressiivsem käitumine võinud tuua kaasa veel suuremad vägivallatsemised.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustPihl on ikka lahe säga!!
Tema sõnul oleks politsei agressiivsem käitumine võinud tuua kaasa veel suuremad vägivallatsemised.
Palun ära räägi asjadest mida sa ei tea.
Pihl on õige mees omal kohal. Ta on mees kes julgeb otsuseid teha ja neid ka ellu viia. Erinevalt mõnest eelnevast siseministrist. Ära räägi asjadest mida sa ei tea.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Refieus Vaata postitustTänkjuu veeri matss. Mul oli venelastest töökaaslastega vägagi konstruktiivne jutuajamine ning kui ma ausalt ütlen siis vähemalt osad neist võtavad samuti Eesti toetuseks mõeldud üritus(test) osa.
Õudsalt lahe - rahumeelne kokkutulek ja laulame end vabaks.
Endiselt (nagu ka selle vene hümni ajal vilistamise kohta) - ärge laskuge oma vastase tasemele. Ajage selg sirgu ja kõndige minema. Eestlastel on selle kohta ka üks ilus väljend - ära s***a torgi, läheb haisema.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar