Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

õlle joomine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• sunnik
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    A le cock mingi sidrunimaitseline special. Sa püha Jeebus, milline sitt.
    jeah, mõtlesin ka, et teen veits šokiõllendust ja proovin. maitses nagu sidrunijook, milles umbes kaks tilka õlut sees, täiesti kohutav. see õlu võib oma 98 vms kaloriga idu näksida. samas ma juba kujutan ette, kuidas jaanipäeval on neidudel käes exxxtra lemon ja kuttidel saku rock ja üle küla mütsub rootsi eurolaul nimega euphoria.

samas sai proovitud ka saku radlerit, mis polnud ka eriline tippteos ega õlu, aga töötas vähemalt janukustutajana. sildidisain on muidugi aastast 1994 ja see ei ole eriti seksikas.

igatahes, võiks juba kuskilt raha tilkuda, et saaks mökusse minna ja selle maredsous 8 bruini ära proovida. varsti on vaja drink bar'i käik ette võtta, kui brewdog mikkeller'i i hardcore you kohale jõuab. potentsiaalselt võib see olla märjuke, mille kasti eest ma oleks nõus faktiga, et em'il jäävad kõik mängud 0:0.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Kurikuulsas?
    Jah. Nii mõngi naine on kurjaks saanud selle kuulsa baari peale, sest nende mehed veedavad seal liiga palju aega.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Käisime siis täna estoniga tõenäoliselt viimaste foorumlastena, seal juba kurikuulsaks saanud Drink Baaris.
    Kurikuulsas?

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Mis see lohetüdruku film on?

Drink baaris olen käinud, märjukest tarbinud pole.

Teemasse: eile jõin viis õlut.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Käisime siis täna estoniga tõenäoliselt viimaste foorumlastena, seal juba kurikuulsaks saanud Drink Baaris.
    Eih, ma pole veel käinud. A ma olin ka üks viimastest, kes koopast välja ronis ja selle lohetüdruku filmi ära vaatas. Et eks ma ka jõuan kunagi.
    Teemasse ka: jõin eile neli õlut.
    Ja kui ma pikalt mõtlema hakkasin, siis ma jõin laupäeval kuskil pubis mingit tumedat õlut, mis oli päris hea. aga kuna ma ise seda ei ostnud ning ma olin suht jommis, siis ma ei tea, mis see olla võis. Krusovice võibolla.

EDIT:
    peaks vist igaks juhuks ära märkima, et lohetüdruku jutt on pärit siit

Leave a comment:

• Raidur
    replied
    Debiilik, mina ja eston käisime.
    Olite siis ikkagi kolmekesi?

Leave a comment:

• Teiresias
    replied
    Debiilik, mina ja eston käisime ning naised jooksid.
    Debiilik indeed...

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas ek Vaata postitust
    Üllatav, et Eston vaarika õlle kasuks otsustas
    Debiilik, mina ja eston käisime ning naised jooksid.

Leave a comment:

• ek
    replied
    Üllatav, et Eston vaarika õlle kasuks otsustas

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Tegin sellise asja:

Maitses isegi, Solarises on see ka täitsa saadaval.
    Proua proovis mingit vaarika õlut, see oli täitsa omapärane.

Leave a comment:

• KeRRRt
    replied
    selveris sai Pulsi 6paki 2.99 plus pant kätte. ja kurat, see on ikka väga joodav õlu. vol'i on ka rohkem kui teistel veidi. aga viimasest ajast tahan ka kiita tuulikut.

Leave a comment:

• jyriöö
    replied
    Naasesin Stockholmist ja tuleb tunnistada, et järgnevat kirjutades pühin endiselt heldimuspisaraid silmanurgast. Sattusin Bishop's Arms nimelisse ketipubisse (30 kõrtsu üle Rootsi väidab koduleht). Vaadist vulises ei rohkem ega vähem kui 32 nimetust Belgia kloostriõlledest Saksa nisukateni. Lisaks 4 hand-pulled ale'i ning korralik valik kohalike väiketootjate toodangut. Viimastest mekkisin Gotlands Bryggeri IPA't ja midagi pole öelda - rahakott nutab, süda laulab. Valiku mõttes on meil paraku arenguruumi isegi Lätiga võrreldes ikka roppu moodi.

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Viskaks ka oma kaks senti nende uute eesti õllede osas.

GB-sari: mulle meeldis neist kolmest ainsana mingilgi määral FinAle. Pisut liiga gaasine ja magus, aga kui paremat pole, siis käib kah. Piney - ma ei tea, pudelil oli kirjas, et ale-tüüpi õlu, aga maitse järgi oli rohkem nagu nisukas. Lõhnas nagu kali. Sõnaga, väga ebamäärane kraam ja mulle ei meeldinud. Bockruudus - njah, ütleme nii, et rohkem ei osta.

Stuttgart ja Pulsi nisukas - ma ei ole küll suurem nisukate ekspert, aga minu meelest pole viga kummalgi. Kui peaks valima, siis võtaks Pulsi.

Igatahes vahva, et kohalik sortiment laieneb. Imestama paneb ainult, et peale korduvaid katseid pole keegi õigele ale'ile isegi ligilähedale saanud. Kui raske see saab olla? Isegi venelased (Baltika) oma Old Bobbyga said enamvähem pihta..

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Mälu järgi uuel saku nisukal maitse osas vanade Valgetega suurt vahet ei ole. Maitse on tugev nagu korralikul koduõlul ja näiteks Paulaneridega võrreldes teist pudelit ei kutsu jooma

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Keegi seda uut Saku õllet on proovinud? See mis sinna linnade sarja läks. Nisu oma pidi olema. Gambrinuse õlle meeste kirjeldus ei olnud kõige negatiivsem

Leave a comment:

Working...
X