Algselt postitas Marduk
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
õlle joomine
Collapse
X
-
Laupäeval käisin Tartus ja nägi omanikku joomas seda. Vestlesime selle maitse üle. Siin kohal pean vajalikuks mainida, et hea õlu. Midagi uut. Maitse ja järelamitsel on erinevad, kuid mõlemad meeldivad mekid. Anyway. Teema juurde minnes, siis ta ütles, et tal on ainult üks ja see oli temale endale mekkimiseks.
-
Prismas pole näinud, aga "Hortes" aiatarvete (Algselt postitas BloddyTear Vaata postitustKas keegi Duffi on proovinud?
[ATTACH=CONFIG]1686[/ATTACH]
Kuuldavasti Prismas olevat ta müügil, aga kas ta on ka normaalse maitsega või lihtsalt sildi pärast (Simpsonid) teda osta?
) poes on saada küll. Mina ainult selle Simpson teema pärast küll osta ei raatsinud, sest raha küsiti hästi.
Leave a comment:
-
Võtsin täna julguse kokku ja ostsin pudeli Jõulusokku. Varem pole lihtsalt söendanud, sest see silt on ikka väga kole ja ei kutsu üldse ostma. Koleda sildi taga on aga täitsa maitsev märjuke.
Leave a comment:
-
Korra olen, suhtkoht õudneAlgselt postitas BloddyTear Vaata postitustKas keegi Duffi on proovinud?
[ATTACH=CONFIG]1686[/ATTACH]
Kuuldavasti Prismas olevat ta müügil, aga kas ta on ka normaalse maitsega või lihtsalt sildi pärast (Simpsonid) teda osta?
Leave a comment:
-
Ei tea. Aga Drink shop ja Gambrinius teevad tavaliselt väga tihedalt koostööd, et lootust on.Algselt postitas sunnik Vaata postitustmarduk, sa oled vist küll tallinna inimene, aga äkki on sul mingit informatsiooni, et kas seda baltic frontier'i ka tartu õllepoest saab?
Leave a comment:
-
Kas keegi Duffi on proovinud?
singlebottlethumb.jpg
Leave a comment:
-
Küll härra, kes nipsakalt Drink Shopi ja teistesse Tallinna poodidesse suhtub, sealtsamast seda endale tellib.
Leave a comment:
-
marduk, sa oled vist küll tallinna inimene, aga äkki on sul mingit informatsiooni, et kas seda baltic frontier'i ka tartu õllepoest saab?
Leave a comment:
-
Eesti ulatas Mikkellerile abikäe ja koostöös valmis selline asi nagu To Ol Baltic Frontier IPA. Väike proovimine jäi ka ETV filmilindile:
The English-language online portal of Estonian Public Broadcasting. All times listed in EET (UTC+2).
Pean ütlema, et vägagi joodav kraam. Saunas six-packi kaupa ei käristaks, liiga kuiv-hapukas-mõru, ent mõnel vaiksemal õhtupoolikul pudeli libistaks ikka. Hea uudisena võib veel lisada, et see õlu peaks ka vaadina Drinki jõudma.
Teine massiivne hea uudis on see, et hollandi ainus trapist La Trappe on jõudnud eesti poelettidele. Kindlasti saadaval Drink Shopis, aga ilmselt kohe kohe ka Kaubamajas ja Stockmannis ning Tartus Gambriniuses. La Trappe Quadruppel andis mulle mõned aastad tagasi unustamatu maitseorgasmi.
Leave a comment:
-
Nende juurde võib veel lisada Pulsi jõululegendi:
ja
2 Wirult:
Jõulusokk http://www.wiru.ee/et/olu/joulusokk
GB Wild Dark http://www.wiru.ee/et/olu/gb/gb-wild-dark
Esimese maitsmise olen ära teinud ja selle baasilt veel paukuma ei hakka, aga selline "vanasti olid jõuluõlled paremad" mulje jäi.
Mis puutub Mikkelleri Burger & Buni siis minu jaoks oli see kõige kehvem Mikkelleri õlu mis ma siiani olen joonud. Seal ei olnud mitte ühtegi tavapärast "ohooo" momenti. Tavaline. Aga maitsed on erinevad.
Leave a comment:
-
Brasiilias pakuti niimoodi klubis õllesid- 6 Heinekeni jääga ämbrisAlgselt postitas plekkpurk Vaata postitustKäisin kunagi hiljuti Hispaanias ja seal pakuti ka väga mõnusalt - amber jääga ja 6õlut sees ( 0,2l 1pudel) ja maksis 3 euri.
Ideaalne pakett, kuidas sõpradega lahendada lahendusi.
Leave a comment:
-
Käisin kunagi hiljuti Hispaanias ja seal pakuti ka väga mõnusalt - amber jääga ja 6õlut sees ( 0,2l 1pudel) ja maksis 3 euri.
Ideaalne pakett, kuidas sõpradega lahendada lahendusi.
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustKuna sai käidud just Brasiilias, siis mõned näited kuidas seal õllet serveeritakse.
[ATTACH=CONFIG]1622[/ATTACH]
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: