Tartlastele midagi
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
õlle joomine
Collapse
X
-
-
-
Theakston Lightfoot. Selverist soodukaga. Päris pandav. Kahju, et ühe võtsin ainult.Leave a comment:
-
hääd uudised tartlastele tulevad brewdog estonia fb-lehelt: "Currently at a new beer shop in Tartu which is opening next week. Watch this space Tartuians: Mikkeller, Brewdog, To OL and Huvila coming your way......"
minu päeva parim uudis igatahes.Leave a comment:
-
alati saab õlle otsa.
kas ma ostan seda liiga vähe?
või joon seda liiga palju?Leave a comment:
-
proovisin just Saku Stuttgarti ära – sisukas ja tubli hefeweizen, mida võib häbita tuttavatele sakslastele pakkuda, aga….
- miks Stuttgart, kui iga õllesõber teab, et nisuõlu on Saksamaal eelkõige Baierimaa spetsialiteet?
- miks sinine kujundus, kui Stuttgarti kui ajaloolise Württembergi pealinna värvid on olnud ikka must ja punane? Sinine värv seostub eelkõige Badeniga, mingil põhjusel on see kujunenud mõlema glämmi Badeni klubi KSC ja Hoffenheimi koduvärviks ja ajab enamikel württenberglastel/švaabidel harja punaseks.
Selle õlle bränd on otsast otsani vale ja arusaamatu, miks ei võinud lihtsalt Valgeks jätta? Jobud.Leave a comment:
-
Rimis on praegult nende sarja ale ja proovisin ise ka kõik läbi. Mulle meeldis neist vaid finale, kuna bockil ei olnud eripära ja see kolmas oli liiga magus. Aga müts maha, et eestlased midagi sellist tegid ja ainuüksi juba sellepärast võiks finale veel ostaLeave a comment:
-
proovisin täna selle tumeda variandi ka ära, päris hea oli tõepoolest!
tumeda õllega on mul kogemust väga vähe, korra Guinnessi proovisin ja see oli küll päris jube asi. peale seda oli tumeda õlle isu mõneks ajaks otsas kah, aga seda ostaks teinekordi.
Leave a comment:
-
Oleks võind selle pudeli sildile disainida. Seltskonnas oli ka naiskliikmeid, neile ka ei meeldinud.
Mis Guinessi puutub, siis mu ema kes on ull Guinessi fänn väidab, et purgi oma ei kõlba kuskile.Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
on küll jah.
aga levinumalt on tegelt 2 eri sorti, üks on see mustas purgis draught ja teine on valge sildiga extra stout.
ma sain iiris kraanist mõlemat ja mo arust se extrastout oli parem, või noh, ma pole elu sees midagi nii ägedat joond.
see baar oli muidu bushmillsis- seal kus ka viskitehas on ja giants causeway.
p.s. kirjavigade eest ma ei vastuta
ja eile jõin mõnusas koguses vaadi krushowicet ja nüüd pea valutab räigelt...Leave a comment:
-
Jõin eile purgi Guinessi ja tuleb tõdeda, et Iirimaal kraanist tulev sama mark oli kordades parem.Leave a comment:
-
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: