Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

õlle joomine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• fitti
    replied
    A mis sellel liitrise ja plekkpurgi kombol siis viga on? Saksamaal juuaksegi näiteks õlut liitri kaupa. Kunagi Frankfurtis olin restos, oli palju rahvast ja teenindus paistis aeglane, mõtlesin, et tellin kohe kaks õlut ette ära, siis ei pea kaua uut õlut ootama, kui esimene januga nagu mutiauku kaob. Ettekandja küsima, et kas väikesed või suured. No ikka grosse, mis ma nende 0,33stega jändan, mõtlesin. Toodigi lauda kaks liitrist steini.

Aga kes pole lugenud, sis plekkpurgi-müüdi purustas james oma viimases blogipostis.

Vaielda võib muidugi selle üle, kas Faxe-sugune random õlu üldse tasub joomist.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    nojah pean 10LS-ga nõustuma. Õlle puhul liitrine + plekkpurk variant on umbes sama sitt kombo nagu neegeringlane penalti löömas. Viletsamat varianti annab leida.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Karksi tume eripruul....vat see on õlle, mehed! Leidsin uue lemmiku endale. Selveris hetkel sellel soodus ka 59 senti vms

Leave a comment:

• undusk22
    replied
    Grimbergen Blonde - tõeliselt sisukas rüübe. olemas kindalsti prismas ja kaupmehes. soe soovitus.

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Algselt postitanud kasutaja 10 Lopez Saldana poolt
    õlu, liitrises purgus? liitrises purgis? mine perse.
    ma arvan ka, et naistele meeldivad need karvased ja natukene kandilisema lõuapäraga mehed. eriti just ovulatsiooni ajal. ja sa peaksid enda kolmetoalise maha müüma. tramaivõi.
    hahha
    ma vist leidsin endale aasta postituse

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Rock fatboy oli ju müügil, mitte just kaua aega tagasi. Võeti maha müügist, kuna polnud tahtijaid? Klaaspudelis pooleliitrine on see õige

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitanud kasutaja 10 Lopez Saldana poolt
    ma arvan ka, et naistele meeldivad need karvased ja natukene kandilisema lõuapäraga mehed. eriti just ovulatsiooni ajal. ja sa peaksid enda kolmetoalise maha müüma. tramaivõi.

Uploaded with ImageShack.us

kas see purk siis ei ole mõnus? isegi ära ei lahtu

Leave a comment:

• 10 Lopez Saldana
    replied
    Algselt postitanud kasutaja budulojus poolt
    Miks meil ei võiks olla premium liitrises purgis? ...

Leave a comment:

• budu
    replied
    Õnneks asub saksamaa taanist vaid 3km kaugusel ja sai siis sealt odavat kesvamärjukest käia toomas. Miks meil ei võiks olla premium liitrises purgis? Faxe õnneks on ja isegi kõlbab juua ! Rohkem igaks juhuks soccernet.ee ei postita. Läheb ehk untsu midagi...

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Algselt postitanud kasutaja fitti poolt
    Üldiselt, kui panna asi konteksti, siis seekord mina leian, et see kaks euri poole liitri eest on kirves. Poeõluga sellise raha eest, eriti Maardus, ei konkureeri ja kõrtsimugavust seal kuubikus ei pakuta. Aga noh, mõnedki pudelid sai kaasa võetud, eks õhtul proovi, mis on mis.
    Oli asja Maardusse ja sai nende õludega tutvust tehtud. Soovitada julgeks ainult Ilgezeem Medalus ja kalja. Kuid isegi need ei ole seda raha väärt millega neid müüakse. Kõik muu seal ammugi mitte. Sama raha eest saate kordades paremat kraami.

Leave a comment:

• Scooter
    replied

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Marduk poolt
    Sillamäe Müncheni Vaskne ja Pulsi Märzen oleks eesti omad mida julgen soovitada. "Punane õlu" on muidugi väga huvitav määratlus. Selle termini järgi on Beershake Grapefruit kah punane õlu.
    Ei ei , see on sitt. Ma mõtlen karamelli linnastest kääritatud värki ikka, Õlu mitte see greibivesi

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt
    Keegi soovitab mõnd head punast õlut ? Need tulevad niisama äkki kui lähevad, vähemasti eestimaised.
    Sillamäe Müncheni Vaskne ja Pulsi Märzen oleks eesti omad mida julgen soovitada. "Punane õlu" on muidugi väga huvitav määratlus. Selle termini järgi on Beershake Grapefruit kah punane õlu.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja atleticomadrid poolt
    Keegi soovitab mõnd head punast õlut ? Need tulevad niisama äkki kui lähevad, vähemasti eestimaised.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied

Leave a comment:

Töötlen...