Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

õlle joomine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• lorenzo
    replied
    Kuna sai käidud just Brasiilias, siis mõned näited kuidas seal õllet serveeritakse.

30341_511638318863859_1304708695_n.jpg

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kiidan!

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Neil päevil olen katsunud rohkem uusi maitseid ise välja pruulida, kui et neid poelettidelt otsida, aga tahaks siinkohal märkida, et viimase aja parimaid üllatusi oli Mikkelleri Burger & Bun lager. Kõigepealt oli juba ootus kõrge - ikkagi Mikkeller, huvitav, kuidas nad asjale lähenevad? No igatahes mitte traditsiooniliselt. Meenutas värvilt ja maitselt pigem ale'i, mõnusalt meloniline mekk ja väga humalane järelmaik. Täiesti super.

Proovitud said ka Mikkelleri porter ja K:rlek pale ale, need olid ka muidugi top notch, aga B&B sarnast üllatust ei pakkunud.

Siinkohal kraaps ka mu prouale, kes need õlled mulle kapinurgale sokutas. Tänuväärne algatus!

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    kõik homod on joodikud

http://www.ekspress.ee/news/paevauud....d?id=65162664

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Õlu sakib. Tundub, et hakkan lõpetama õlle joomise...nii kuradima vastuvõetamatu on see jook minu jaoks viimasel ajal olnud.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Peale Amselit maitseb Alexander ikka kohutavalt!

Leave a comment:

• cobras
    replied
    Minu hüvastijätuvarud lõppesid nädalake tagasi...

Sirutan oma destruktiivsed kämblad taas loodusvaenulike markide suunas...

Leave a comment:

• budu
    replied
    Ma siin jätan hüvasti A le Coq Organicuga. Päris hea õlle aga kahjuks jah tootmine lõpetati

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    See Saku porter eripruul, lilla ümbrisega. Kuigi ise just väga tihti ei joo kangemaid õllesid, siis see avaldas küll muljet. Hea mekiga selline.

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Üldine soovitus oleks: proovi tsehhi tumedaid õllesid. Nad oskavad neid väga hästi teha, kuid alahindavad oma oskusi. Ntx Master Tmavy 18, Bernard Cerne Pivo 13 olid mu viimasel Tsehhi tripil tõelisteks leidudeks. Õlletehas Svijanský/Svijany teeb vägagi joodavat kraami. Julgen soovitada, et proovi õlut kohtades kus seda müüakse "Z tankuy". Isegi tavaline Gambrinius maitseb sealt 10x paremini kui pudeli oma. Sisult on see, elav õlu suurtes suurtes vaatides. Pole harilik, et selline õlu on 1/3 odavam, kui mujal baarides ja täis inimesi kes on veits vaesemad, kui keskklass.
    Praha on suur ja lai ja häid õllekohti leiab seal igal sammul. Vanalinnas soovituslik õllelokaal: U Medvidku, Na Perstyne 7- teevad oma õlle. Pivovarsky Klub on teine koht, teiselpool vanalinna, Krizikova 17, Karlin.

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Prahasse minek.
    Äkki siinsed gurmaanid soovitavad mõned "must try" õlled, mida oleks oht muidu maitsmata jätta (ehk siis mitte Pilsner Urquell, Budweiser, Krusovice jt mis siingi saadaval)? Samas päris sellised "mine sinna eeslinna, keera sealt ära, ava see luuk, ütle valgete vuntsidega härrale parool ja joo ning naudi" ekslemisi ka ei viitsiks teha.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Vist ainult laupäeval ehk homme on säästus müügil Meistrite Gildi 6pack hea soodushinnaga 2.89+pant

Eelmine nädal oli ka sellel kampaania 2purki ühe hinnaga, et sai proovitud ja täitsa hea joodav õlle.

Leave a comment:

• vandersell
    replied
    Apollo

Rahva Raamat

Raamatukoi

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas fitti Vaata postitust
    Järgneb häbitu reklaam, aga loodetavasti andestate.

Kirjastus Pegasus andis välja Drink-Bar-Jamesi pubitoitude kokaraamatu, kus iga retsept on mõni korralik toitev ja rasvane amps, mingit tervislikkust taga ei aeta ja loomulikult tehakse juttu õlledest ja sellest, millise toidu juurde mis sorti õlu sobib, kuidas õlut mekkida ja seda hinnata. Ühesõnaga umbes sama kasulik tükk nagu esmaabi käsiraamat.

Veel on trükisoe, aga juba poes saadaval!

Linki, linki, kust tellida saab! Ruttu!

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Järgneb häbitu reklaam, aga loodetavasti andestate.

Kirjastus Pegasus andis välja Drink-Bar-Jamesi pubitoitude kokaraamatu, kus iga retsept on mõni korralik toitev ja rasvane amps, mingit tervislikkust taga ei aeta ja loomulikult tehakse juttu õlledest ja sellest, millise toidu juurde mis sorti õlu sobib, kuidas õlut mekkida ja seda hinnata. Ühesõnaga umbes sama kasulik tükk nagu esmaabi käsiraamat.

Veel on trükisoe, aga juba poes saadaval!

Leave a comment:

Working...
X