Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Edgar Savisaar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dannar Vaata postitust
    On teist keegi Savisaarega silmast silma kohtunud? Temaga rääkinud? Ma mõtlen neid kisajaid just..
    Ma kah temaga kiiret intekat teinud (sellest tuli huumor välja ) ja LV pressikatel käinud. A kisajate kohta oleks huvitav kuulda jah.

Dannar, mitu korda sa oled sunnitud olnud temaga kohtuma?

Sellega seoses tuleb meelde jutt, mida rääkis mulle üks tuntud teleajakirjanik. Teed Savisaarega intekat, püüad nõelata ühelt poolt, teiselt poolt ja tundub, et ta räägib täitsa mõistlikku juttu. Lähed tagasi toimetusse, hakkad materjali kassetilt üle vaatama ja üles kirjutama ning saad aru, et džentelmen ajab ikka parajat jama.

Kommentaar

On teist keegi Savisaarega silmast silma kohtunud? Temaga rääkinud? Ma mõtlen neid kisajaid just..

Kindlasti võib tore inimene olla nagu ka Ustimenko, kui ta just parajasti lihuniku ametis ei ole.
      AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
        Kindlasti võib tore inimene olla nagu ka Ustimenko, kui ta just parajasti lihuniku ametis ei ole.
        Saatsin herr meerile kirja just. äkki vastab ka. Sis olen ma rõõmus.
        kohtunud olen temaga ka korra vähemalt. korra täiesti ajakirjandustee algul käisin tema pressikal ja hakkasin midagi küsima, aga poole küsimuse peal läks meelest ära, mida ma küsida tahtsin. Olid vihased järelnähud ja ilmselt polnud veel kaineks saandki eelmise päeva pummelungist. Enam selliseid asju kahjuks ei juhtu

Kommentaar

ei tasu lootusi väga kõrgeks ajada. elu on seda näidanud.

Kommentaar

kohtunud olen temaga ka korra vähemalt. korra täiesti ajakirjandustee algul käisin tema pressikal ja hakkasin midagi küsima, aga poole küsimuse peal läks meelest ära, mida ma küsida tahtsin. Olid vihased järelnähud ja ilmselt polnud veel kaineks saandki eelmise päeva pummelungist. Enam selliseid asju kahjuks ei juhtu
            Valimispeol suutsin ka su ära tuvastada, siis seisid päris lähedal talle, kas tõukas sinu ka ära?
            AILTON

Kommentaar

Olid vihased järelnähud ja ilmselt polnud veel kaineks saandki eelmise päeva pummelungist. Enam selliseid asju kahjuks ei juhtu
              Järelnähtusid ei juhtu enam? Mille üle me siis kurdame?
              BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                ei tasu lootusi väga kõrgeks ajada. elu on seda näidanud.
                NO mulle on herr ükskord sellise kirja saatnud, et ohohohohh. Kuulus tsitaat: "Räägime sellest siis, kui teid ära on koondatud".

kommentaarid on eriti lõbusad

Kommentaar

Ja vastus on olemas. jee!

Kommentaar

Hea töö!

Learn about the 3-month, 6-month, and 12-month Euribor, their importance, and how they influence your financial decisions.
                    AILTON

Kommentaar

Reisisaatjad on juba bussidest kadunud?

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                        Reisisaatjad on juba bussidest kadunud?
                        Pühap. veel oli

Kommentaar

Ja Tallinna linnapeana jätkab...Edgar Savisaar!!! Milline üllatus.

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
                            Ja Tallinna linnapeana jätkab...Edgar Savisaar!!! Milline üllatus.
                            Sa pead natuke rumal olema, kui sa siit midagi muud ootasid.

Kommentaar

uued kartulid letti!

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                                uued kartulid letti!
                                Saage neist kartulitest üle, see on nagu kõige pseudom probleem üldse, mida viimasel ajal kuuldud on.

Kommentaar

Working...
                                X