Algselt postitas Delfino
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Edgar Savisaar
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVälismaalt oli ka varem lubatud raha saada. Meenutame näiteks Slovakkia pappi. Samuti peaks Helenius olema Rootsi kodakondne (siin võin küll eksida). Aga uue seadusega ju ei tehtud nägugi, et midagi muuta tahetakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustKas varem polnud see küsimus pigem reguleerimata? Ja uue seadusega muudeti legaalseks. Võin eksida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo kohtu mõttes asi ei päde, kuna raha küsimine välismaalt pole keelatud. See on muideks teiste erakondade teene, kellele meeldiks ka raha saada. Asi on lihtsalt selles, et kellelt täpselt küsida.
kohtu-teema oli lihtsalt näide sellest, et isegi nendes ruumides aktsepteeritakse demagoogiat, mis siis pööblist rääkida.
mida enam ma Boroditši osale mõtlen, siis tekib nii mõnigi küsimus tema (motiivi) suhtes.
Seppik kaitseb teda ning siis kui väidetavalt tuli Venemaalt inimene rahaga ja pidi selle Denissile üle andma, siis polnud võimalik teda tabada (sest oli eemal, puhkusel vms) - no krt, sellist bläkki ei saa lihtsalt juhtuda, et inimene tuleb sulle mille tooma ja sul on poogen, sest sa ei ole tööl.
Siit võiks eeldada seda, et mees tegeles n.ö. agendina.
Küll aga võib ta olla agent nii KE-inimestele, kui ka Venemaa inimestele (siis juba hakkab isegi see etsi jutt, et venkud teda kangutavad, ilmet võtma).
Siinkohal võik Seppiku käitumist kirjeldada: "keep your friends colse, and your enemies closer."
tegelikult mõtteid tekib motiivi otsimisel palju, kuid tuleb tõdeda, et tühi pea on loll ja ohtliksee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustKas varem polnud see küsimus pigem reguleerimata? Ja uue seadusega muudeti legaalseks. Võin eksida. Igaljuhul jätab see seadus võimaluse erakondadel saada piiramatult raha erinevatelt huvigruppidelt. Päris Venemaalt teised erakonnad ilmselt raha küsima ei lähe, kuid riigi jaoks võivad ahjulikud olla ka mõne kohaliku huvigrupi saladuslikud annetused.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKadri Simson on ju ülivõimsalt Eesti kõige ebameeldivam poliitik.
Kommentaar
-
Algselt postitas maksim market Vaata postitust+1 Nõus sinuga
Tõekomisjoni moodustamine pole aga muidugi mingi üllatus. Savipätsile ju meeldib vene võimueliidi stiili ja retoorikat jäljendada.
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitusteesotsas Repšiga
Reps tunnistas end kodumaale naasnuna süüdi kolmes patus: esines vene keeles, mille oskus pole piisav. Lasi end Vene propagandal ära kasutada. Ja kolmandaks: “Tüüpiline viga, ma rääkisin liiga palju.”
„Kogu Keskerakonna esindusseltskonna üldine intellektuaalne kapatsiteet on nii madal, et sealt ei ole midagi tulemas, kui Savisaar erakonna juhi kohalt lahkuks. Piltlikult öeldes ei suuda see seltskond isegi hommikul ise püksilukku kinni panna.“
samas ei muutu ilmselt enne valimisi mitte midagi, nii et kui kunagi on üldse olnud reaalne võimalus minna ja nullida ära selle massi hääled, kes niikuinii suure juhi ja õpetaja kaitsele viskuvad...armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Reps,Simson ja Toobal on parajad klounid ja kui Edgar läheb siis võtba ehk ka nemad oma Hundisilma tallu tööle!Kas Katrin Siska ei ole veel midagi öelnud?Aga kui Edgar pukist maha võetakse siis usun,et päris paljud tema lemmikud peavad uut tööd otsima hakkamaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar