Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pokker Internetis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Success.

Kui tuleb - Software couldn't log onto server ja trying to turn it on and off again annab tulemuseks logging onto poker network - on võimalik järeldada, et viga on minu arvutis või servus? Hetkel oli mingi aja selline seis ja ma olin turnale loginud ennast. Kui ma poleks uuesti võrku pääsenud, kas siis oleks turna toimunud minu selja taga või olnud üldse olemata ja raha oleks tagasi kantud?
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
      Success.

Kui tuleb - Software couldn't log onto server ja trying to turn it on and off again annab tulemuseks logging onto poker network - on võimalik järeldada, et viga on minu arvutis või servus? Hetkel oli mingi aja selline seis ja ma olin turnale loginud ennast. Kui ma poleks uuesti võrku pääsenud, kas siis oleks turna toimunud minu selja taga või olnud üldse olemata ja raha oleks tagasi kantud?
      Kui viga on sinu arvutis, siis toimub mäng sinu seljataga, ehk siis oled terve aja sit out.. ning blindid võtavad sinult need chipid.. aga kui viga on mängu serveris, siis oleks õigem, et raha tagastatakse kui kõigil on see probleem.
      Millisest pokkerist jutt käib?

Kommentaar

Algselt postitas Crackerz Vaata postitust
        Kui viga on sinu arvutis, siis toimub mäng sinu seljataga, ehk siis oled terve aja sit out.. ning blindid võtavad sinult need chipid.. aga kui viga on mängu serveris, siis oleks õigem, et raha tagastatakse kui kõigil on see probleem.
        Millisest pokkerist jutt käib?
        Trios oli. A mille järgi turna annuleeritakse? Mingi ajaline parameeter? Sest peale sellist jama võin ma ju edukalt kuskile teise tuppa mängima minna ja mul pole õrna aimu, kas mäng toimub või ei.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
          Trios oli. A mille järgi turna annuleeritakse? Mingi ajaline parameeter? Sest peale sellist jama võin ma ju edukalt kuskile teise tuppa mängima minna ja mul pole õrna aimu, kas mäng toimub või ei.
          Trio ongi suht kahtlane vahest.. mõnikord jookseb trio lihtsalt kokku keset turniiri kuhu on raha pandud..ning 10 minuti pärast saab alles tagasi sisse logida..aga selleks ajaks on suurte blindidega kõvasti chippe kadunud..Mingit ajalist parameetrit vist polegi.

Kommentaar

huvitav millal triobetis taas "soccernetlaste kokkutulekut" on oodata

Kommentaar

Pole küll eriti interneti teema, aga oskab äkki keegi soovitada kohta Tallinnas kus normaalse hinnaga Pokkerikomplekti saaks? Eile hilisõhtune uitamine marsruudil Kristiine Prisma-Tondi Selver-Mustika Prisma-Järve Selver tulemust ei andnud. Selverites konstanteeriti rõõmsalt, et hetkel ei ole, aga kunagi oli küll!

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
                Pole küll eriti interneti teema, aga oskab äkki keegi soovitada kohta Tallinnas kus normaalse hinnaga Pokkerikomplekti saaks?
                näiteks Ludo, Tartu mnt. 67

Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Pole küll eriti interneti teema, aga oskab äkki keegi soovitada kohta Tallinnas kus normaalse hinnaga Pokkerikomplekti saaks? Eile hilisõhtune uitamine marsruudil Kristiine Prisma-Tondi Selver-Mustika Prisma-Järve Selver tulemust ei andnud. Selverites konstanteeriti rõõmsalt, et hetkel ei ole, aga kunagi oli küll!
                  Tartu mnt. 7 on pood nimega Megagame, seal müüakse ka.

Kommentaar

http://www.pokershop.ee

Sealt siis tuleb tellides kaup 1-2 päevaga kohale.

Kommentaar

Algselt postitas Crackerz Vaata postitust
                      http://www.pokershop.ee

Sealt siis tuleb tellides kaup 1-2 päevaga kohale.
                      Siin oli chippe mitmes eri kaalus. Milline see n.ö. kõige õigem kaal on?

Kommentaar

Algselt postitas ek Vaata postitust
                        Siin oli chippe mitmes eri kaalus. Milline see n.ö. kõige õigem kaal on?
                        Ei oska öelda.. minu puhul on lihtsalt, et mida raskemad/ilusamad need on, seda paremad

Kommentaar

GSN is excited to announce that the highly-anticipated fifth season of HIGH STAKES POKER will premiere on Sunday, March 1, 2009.

jei

keegi võiks pealkirjast 'Internetis' ära kaotada, oleks vähem wussim
                          Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

kui rääkida high-stakes pokkerist siis: www.highstakesdb.com

Eile just Phil Ivey ja Tom ''durrr'' Dwan vahetasid suuri summasid, Dwan olles ühel maal plussis kuskil 700K, lõpetas päeva 600K miinuspoolel. Durrr on muide selle aastaga juba 3M$ kahjumis. Gus Hansen seevastu 3M+.

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
                              GSN is excited to announce that the highly-anticipated fifth season of HIGH STAKES POKER will premiere on Sunday, March 1, 2009.

jei

keegi võiks pealkirjast 'Internetis' ära kaotada, oleks vähem wussim
                              no kust sa mujalt ikka neid HSP värskeid osi vaatad, kui mitte internetist

...aga pokkerisaadetest veel niipalju, et selle aasta jaanuaris läks käima ka PartyPokerPremierLeague III hooaeg, esimesed osad juba torrentiga leitavad

Kommentaar

Tegin just 20 rebuy'd triobeti 10 sendi turnal enne kui see igavaks läks. Parim turniir ever!

Kommentaar

Working...
                                X