Algselt postitas Pints
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustPoliitikas on läbi aegade igasuguseid kloune kaasa mänginud ja tavaliselt neil ikka veidi arukamad tagatoa mehed niite tõmbamas. Õnneks ma vist olen juba surnud ajaks kui tiktokkerid hakkavad sildu ja maju projekteerima. Või südameoperatsioone tegema. Kõige ajusurnum asi interwebzi ajaloos ja ma olen ikka igasugust sitta näinud!
Twitch on iseenesest täitsa tore asi, aga mulle jääb alati arusaamatuks veidi, kust inimestel see ülearune vaba aeg tuleb, et jälgida teiste inimeste elu igapäevaselt seal?
Leave a comment:
-
Poliitikas on läbi aegade igasuguseid kloune kaasa mänginud ja tavaliselt neil ikka veidi arukamad tagatoa mehed niite tõmbamas. Õnneks ma vist olen juba surnud ajaks kui tiktokkerid hakkavad sildu ja maju projekteerima. Või südameoperatsioone tegema. Kõige ajusurnum asi interwebzi ajaloos ja ma olen ikka igasugust sitta näinud!
Twitch on iseenesest täitsa tore asi, aga mulle jääb alati arusaamatuks veidi, kust inimestel see ülearune vaba aeg tuleb, et jälgida teiste inimeste elu igapäevaselt seal?
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustPaistab et JuriM käib 4chanis hoopis
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustSee et tiktokis instas või twitchis köige popim kunagi pukki saab on reaalne oht
Leave a comment:
-
Algselt postitas 4chan Vaata postitustThe first appearance of the Coomer image can be traced to a 4chan forum in December 2018. In May 2019, a different 4chan user created a caricature, called “the 20 year old Coomer.”S
Leave a comment:
-
Sama. Ja no uurisin välja mis see "twitch" ka on. Üsna kindlalt olin seda sõna korra varem kuulnud ka.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustYOLO oma populaarsuse tipul oli ikka milleanialite poolt kasutuses imo.
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa sain alles selgeks, kes on boomer.
Misasi see coomer nüüd on?
Maailm liigub liiga kiiresti mu jaoks
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustOkei, coomer. Ma rohkem ei viitsi sinuga jaurata, mul hetkel loeng mis on tunduvalt inspireerivam.
Misasi see coomer nüüd on?
Maailm liigub liiga kiiresti mu jaoks
Leave a comment:
-
Viimast lehekülge selles teemas lugedes avastasin, et ma olen vist vanaks jäänud.
Ma ei saa reaalselt mitte midagi aru millest jutt käib.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustÄra nüüd üle ka mõtle olukorra ja mu sõbralikult nöökiva reageeringu osas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustAga kogu see fenomen, teie esmane reaktsioon oli kellegi kunagist ametit tema personaalsest ajaloost toonitada, selle asemel, et Linnarile või Tiinale keskenduda on minu jaoks ikka mindblowing
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKas Tiina on sama hea ju Sasha Grey, et ma peaks temale keskenduma?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: