Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• El President
    replied
    tavameedia tarbimisel on sama efekt, sest sisu võetakse ju Facebookist.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Miks ma muidu Jaak Madisone ja mingeid tvitteri-neokomme jälgin, eks.
    Siis ära vingu.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kasuta siis ainult tööks?
    Miks ma muidu Jaak Madisone ja mingeid tvitteri-neokomme jälgin, eks.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mul on tööks kohati FB-d vaja
    Kasuta siis ainult tööks?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    Lihtsalt kustutad ära facebooki? Kõige mõttetum ja aju taandarengut soosivam leiutis peale myspace'i? Twitter on möödukalt doseerides vähemalt huvitav kui tahad aegajalt tutvuda eluvormidega teiselt planeedilt
    Mul on tööks kohati FB-d vaja

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Lihtsalt kustutad ära facebooki? Kõige mõttetum ja aju taandarengut soosivam leiutis peale myspace'i? Twitter on möödukalt doseerides vähemalt huvitav variant kui tahad aegajalt tutvuda eluvormidega teistelt planeetidelt.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ärkad hommikul hea tujuga üles, et:

Facebookist lugeda, kuidas Jaak Madison jaurab, et neokommunistid tahavad meid kõiki kliimavaesusesse suruda.

ja siis lähed Tvitterisse, kus mingi neokommunistist tuust jaurab, et "Mis Ida-Euroopas on Eesti palk kõrgeim? Aafrikas antakse vapsee high-five töö eest. Eestis peab palku tõstma!"

Ja hea tuju ongi läinud. Peaks ilmselt sotsiaalmeedia täitsa käntselisse panema? Kuidas seda teha?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Nägija silmade taga olev on tihtipeale erinev. Ühes olukorras risk väiksem, teises suurem, kas konkreetse olukorra hindsight lükkab kuidagi ümber argumentatsiooni laiemas mastaabis?

Su one linerid on kõrgelt hinnatavad üldiselt, aga noh kui siin mõnu ja minu vahel on pigem selline viimasel ajal sõbralik, varasemalt osati ka mitte, keskendudes metsa üldise väärtuse hindamisele laiemalt, siis ühe puu defineerimine on so-so.
    Nagu te saate aru, siis mõlemal on omad argumendid, kuid nendes puudub nagu lahendus.

Trenni on tore teha, vaadata jne, kuid läheks teeks nüüd mängu ja lööks ja võidaks.

Aga jah. Trenn on oluline. Ja tegelikult ongi tore juba jälgida.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Ettenägelikus on ka tore ju.
    Nägija silmade taga olev on tihtipeale erinev. Ühes olukorras risk väiksem, teises suurem, kas konkreetse olukorra hindsight lükkab kuidagi ümber argumentatsiooni laiemas mastaabis?

Su one linerid on kõrgelt hinnatavad üldiselt, aga noh kui siin mõnu ja minu vahel on pigem selline viimasel ajal sõbralik, varasemalt osati ka mitte, keskendudes metsa üldise väärtuse hindamisele laiemalt, siis ühe puu defineerimine on so-so.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Ma suht seda mõtet, et asju tuleb vaadata omas ajas.
    Ettenägelikus on ka tore ju.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Arutage muidugi, kuniks veel vöimalik

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Aga pigem mõeldud sellise poolsõbraliku nokkimisega. Plastic tõmbas hoo kohe üles ja üllatavalt siiani aktiivne.
    Eino kas just üleliia aktiivne, panin õlle kõrvale vastu, teema maas. Nüüd toodi uuesti esile.

Ja ära muretse, ma tegelikult saan nendest loogikatest, mis teistel on, sisimas aru ka. Lihtsalt noh, internet siiski.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Küsimuse torge oli pigem juulikuise arvamuse puhul, et Bolti ei peaks mainima. Toona oli mu point mu mälu järgi, et kajastuse teema oligi selles, et miks sai ja kas saaks vältida purjus djüüdi rooli astumast.
    Torge oli arusaadav. Jah, jätkuvalt ma arvamusel, et Bolti ei oleks toona pidanud mainima. Või tegi "OP" mingi kaalutletud otsuse, olles analüüsinud Harjumaa õnnetusjuhtumite sagedust, saades seal statistiliselt olulise näitaja tulemine selgeks asjaolu, et just BOLT rendiautodega on probleem võrrelduna kõikide teiste rendiautode ning teiste liikluses osalevate autodega?

Minu "hüpotees" tol hetkel oli, et pigem sellist toredat süvaanalüüsi ei toimunud, pigem oli tegemist äsja turule tulnud teenusepakkuja , üldsusele tuntud klikke toova olukorra realiseerimise ja "laineharjal" sõitmisega. Aga võin ka eksida vabalt.

Seepärast kirjutangi neid lihtsaid tekste ja isiklikke arvamusi siin väikses foorumis. Loodan, et sellised emotsionaalsed ja intrigeerivad aspektid tõepoolest jäävad ausatel ajakirjanikel kaalutlusõigust realiseerides "don't post it" poolele.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Aga pigem mõeldud sellise poolsõbraliku nokkimisega. Plastic tõmbas hoo kohe üles ja üllatavalt siiani aktiivne.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Küsimuse torge oli pigem juulikuise arvamuse puhul, et Bolti ei peaks mainima. Toona oli mu point mu mälu järgi, et kajastuse teema oligi selles, et miks sai ja kas saaks vältida purjus djüüdi rooli astumast.

Leave a comment:

Working...
X