Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMiks ma muidu Jaak Madisone ja mingeid tvitteri-neokomme jälgin, eks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKasuta siis ainult tööks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul on tööks kohati FB-d vaja
Leave a comment:
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustLihtsalt kustutad ära facebooki? Kõige mõttetum ja aju taandarengut soosivam leiutis peale myspace'i? Twitter on möödukalt doseerides vähemalt huvitav kui tahad aegajalt tutvuda eluvormidega teiselt planeedilt
Leave a comment:
-
Lihtsalt kustutad ära facebooki? Kõige mõttetum ja aju taandarengut soosivam leiutis peale myspace'i? Twitter on möödukalt doseerides vähemalt huvitav variant kui tahad aegajalt tutvuda eluvormidega teistelt planeetidelt.
Leave a comment:
-
Ärkad hommikul hea tujuga üles, et:
Facebookist lugeda, kuidas Jaak Madison jaurab, et neokommunistid tahavad meid kõiki kliimavaesusesse suruda.
ja siis lähed Tvitterisse, kus mingi neokommunistist tuust jaurab, et "Mis Ida-Euroopas on Eesti palk kõrgeim? Aafrikas antakse vapsee high-five töö eest. Eestis peab palku tõstma!"
Ja hea tuju ongi läinud. Peaks ilmselt sotsiaalmeedia täitsa käntselisse panema? Kuidas seda teha?
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustNägija silmade taga olev on tihtipeale erinev. Ühes olukorras risk väiksem, teises suurem, kas konkreetse olukorra hindsight lükkab kuidagi ümber argumentatsiooni laiemas mastaabis?
Su one linerid on kõrgelt hinnatavad üldiselt, aga noh kui siin mõnu ja minu vahel on pigem selline viimasel ajal sõbralik, varasemalt osati ka mitte, keskendudes metsa üldise väärtuse hindamisele laiemalt, siis ühe puu defineerimine on so-so.
Trenni on tore teha, vaadata jne, kuid läheks teeks nüüd mängu ja lööks ja võidaks.
Aga jah. Trenn on oluline. Ja tegelikult ongi tore juba jälgida.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustEttenägelikus on ka tore ju.
Su one linerid on kõrgelt hinnatavad üldiselt, aga noh kui siin mõnu ja minu vahel on pigem selline viimasel ajal sõbralik, varasemalt osati ka mitte, keskendudes metsa üldise väärtuse hindamisele laiemalt, siis ühe puu defineerimine on so-so.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustMa suht seda mõtet, et asju tuleb vaadata omas ajas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAga pigem mõeldud sellise poolsõbraliku nokkimisega. Plastic tõmbas hoo kohe üles ja üllatavalt siiani aktiivne.
Ja ära muretse, ma tegelikult saan nendest loogikatest, mis teistel on, sisimas aru ka. Lihtsalt noh, internet siiski.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKüsimuse torge oli pigem juulikuise arvamuse puhul, et Bolti ei peaks mainima. Toona oli mu point mu mälu järgi, et kajastuse teema oligi selles, et miks sai ja kas saaks vältida purjus djüüdi rooli astumast.
Minu "hüpotees" tol hetkel oli, et pigem sellist toredat süvaanalüüsi ei toimunud, pigem oli tegemist äsja turule tulnud teenusepakkuja , üldsusele tuntud klikke toova olukorra realiseerimise ja "laineharjal" sõitmisega. Aga võin ka eksida vabalt.
Seepärast kirjutangi neid lihtsaid tekste ja isiklikke arvamusi siin väikses foorumis. Loodan, et sellised emotsionaalsed ja intrigeerivad aspektid tõepoolest jäävad ausatel ajakirjanikel kaalutlusõigust realiseerides "don't post it" poolele.
Leave a comment:
-
Aga pigem mõeldud sellise poolsõbraliku nokkimisega. Plastic tõmbas hoo kohe üles ja üllatavalt siiani aktiivne.
Leave a comment:
-
Küsimuse torge oli pigem juulikuise arvamuse puhul, et Bolti ei peaks mainima. Toona oli mu point mu mälu järgi, et kajastuse teema oligi selles, et miks sai ja kas saaks vältida purjus djüüdi rooli astumast.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: