Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• rahvaspordipäev
    replied
    Ma olen üsna kindel, et porgand panigi pea mikrouuni

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Ma pole päris kursis, mida ta jaurab aga ta on vaktsiinivastane ja jagab meditsiinialast nõu oma jälgijaskonnale ja annab isegi raamatuid välja vms? Miks see karistatav pole?
    Ma ei ole ka eriti detailselt kursis, aga paarist loetud artiklist on jäänud mulje, et ta suunitlused on stiilis: "Isiklikust kogemusest räägin, et asja X tarbimine/kasutamine on jube hea, aga ma ei soovita, mõelge ise oma peaga!" vms. Ehk siis see jutt lihtsalt ei olegi kuidagi karistatav. Ma võin ka rääkida, et pistsin pea mikrolaineahju ja see hävitas ajus kõik Bill Gatesi poolt installeeritud 5G-kiibid. See oleks küll täielik lollus, aga puhas oma kogemuse jagamine, mitte mingi meditsiininõu jagamine vms.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Paljas Porgand
    Ma pole päris kursis, mida ta jaurab aga ta on vaktsiinivastane ja jagab meditsiinialast nõu oma jälgijaskonnale ja annab isegi raamatuid välja vms? Miks see karistatav pole?

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Al Jazeera poolt kõige värskendavam 9/11 sisu täna
    Kas midagi säärast näidatakse aga araabia keeles?

lauas piduliste read
    pakutakse maitsvat, head
    banaan ja pähkel, apelsin
    tuju tõstab kookosviin
    järsku vana ahviloru
    võtab üles laulujoru

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Al Jazeera poolt kõige värskendavam 9/11 sisu täna

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Paljas Porgand

Leave a comment:

• Intertoto
    replied
    võrkpallurid on intervjuudes/sõnavõttudes palju otsekohesemad kui jalgpallurid.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Jürgen Hess kõneleb

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Khatia Buniatishvili tunneb ennast viimasel ajal väga vabalt!

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Algselt postitas Intertoto Vaata postitust

Vetsu-Markost suht suva, aga mulle jäid tema postituses silma järgnevad laused:

"Läksin enne tööpäeva lõppu..." ja "Õnneks oli...nõunik Birgit veel majas."

Et siis suht normaalne vist, et enne tööpäeva lõppu ÕNNEKS veel keegi majas oli?

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Selle tasuta kohaletoomise varjus seda keissi pole, et kaks pakki juustu maksab sama, mis poes kaks pakki juustu ja üks westons? Tallinnas tundub nagu olevat.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Bolt vist testib oma seda toiduvärki juba tartus mõnda aega.

Maru jube asi. Kui varasemalt pidi poodi leiva, piima ja Westonsi järgi kõndima, siis nüüd hetkel, kus Bolt pakub tasuta kohaletoomist ka, on kõik maru lihtne. Kell 16:00 taipad, et võikul juust sai otsa? Milles mure - tellid 2 pakki juustu. Kell 18:00 taipad, et hapukoor jäi hakklihakastmele ostmata? Pole probleemi - Bolt! Kell 21:00 - ohhoo, kõik päevaks seatud eesmärgid täidetud, lõõgastuks, telliks 2-9 westonsit - ikka saab!

Imelisel ajal elame ikka, kogu maailm valla ja ühe Bolti abil.

unistavalt ootamas Bolti koerajalutamise teenust hommikul 7:00 ja õhtul 22:00
    Päevased tunnised-pooleteisesed ringid on endale head.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    See ''ketassaag'' näeb kahtlaselt ketaslõikuri moodi välja. Aga mis sa siidikäpast riigikogulasest ikka tahad, võibolla peaks ukse kasutamise juhendi igale riigikogulasele eraldi välja printima tulevaste intsidentide ära hoidmiseks...

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
    Delfit seekord süüdistada ei saa, Mihkelson lisaski need kolm sõna oma postitusse hiljem:

juba oli vihakõne valmis kirjutatud, sad, et niiviisi

Leave a comment:

Working...
X