Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Kas alkoluku võimalust on proovitud?
    Ma suht seda mõtet, et asju tuleb vaadata omas ajas. Kui BOLT rentija esimene ja teine plekimõlkimine oli toona esiuudise vääriline mingi 12h jutti ja kui BOLT rentija põhjustatud hukkunu on kuskil võrdväärsel tasemel tavalise daily coverage trendiga, siis ma arvan, et mu esialgse teemapüstituse kontekst sai sellega endale rohkem tõestust ja selline "inimene suri, plastic, mis arvad meediakajastustest siin rää" nõel on suhteliselt nõme. Noh, hukkunud inimese taustsüsteemi arvestades.

Või saavad kõik plekimõlkimised ühiskonnas suhtarvuna samasugust kajastust nagu BOLT oma toona sai?

Võrrelduna kõikide liiklussurmadega ning BOLT juhi põhjustatud surmaga antud hetkel. Vastama ei pea tegelt.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Mõnu postitab neid asju ju kaine peaga.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    mida muud muidu võiks mõnu suhteliselt nõmedale needlele vastata ka? anna ideid.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Fc. Vaata postitust
    Sa oled kaine peaga oluliselt intelligentsem.
    mida muud muidu võiks mõnu suhteliselt nõmedale needlele vastata ka? anna ideid.

Leave a comment:

• Fc.
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Sorry, et kohe ei vastanud, mul läks eile pikemalt. Hea õhtu oli, õlled, stripikad, mõllud!

Eniveis, kuidas suhtun kajastusse? Ilmselgelt peaks Villigil käed raudu panema ja sellele autojuhile võiks mingi miljon eurot veel maksta, et nii üldse võimaldati teha tal. Ma ei tea, vb vahepeal oli esiuudis ka, aga ilmselt sul ja sõpradel piisavalt klikke ei tulnud, et same old same old ja nüüd mingi 29. leveli uudis see surm? Paar kuud tagasi väike plekimõlkimine oli much wow, 29 000 klikki, ülemus andis boonust, sest ülemuse ülemus sai paar g endale osta!
    Sa oled kaine peaga oluliselt intelligentsem.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Joobes djüüd sõitis neljapäeval Bolti rendikaga inimese surnuks. Eile sõitis joobes djüüd Bolti rendikaga kiirabiautole otsa. Plastic, kuidas suhtud kajastusse?
    Sorry, et kohe ei vastanud, mul läks eile pikemalt. Hea õhtu oli, õlled, stripikad, mõllud!

Eniveis, kuidas suhtun kajastusse? Ilmselgelt peaks Villigil käed raudu panema ja sellele autojuhile võiks mingi miljon eurot veel maksta, et nii üldse võimaldati teha tal. Ma ei tea, vb vahepeal oli esiuudis ka, aga ilmselt sul ja sõpradel piisavalt klikke ei tulnud, et same old same old ja nüüd mingi 29. leveli uudis see surm? Paar kuud tagasi väike plekimõlkimine oli much wow, 29 000 klikki, ülemus andis boonust, sest ülemuse ülemus sai paar g endale osta!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Joobes djüüd sõitis neljapäeval Bolti rendikaga inimese surnuks. Eile sõitis joobes djüüd Bolti rendikaga kiirabiautole otsa. Plastic, kuidas suhtud kajastusse?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Kaseke igal pool otsas.

MIS RIIGIS ME ELAME???

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Iga kord kui mõnes küsitluses EKRE toetus kasvab, täitub Twitter ühe ja sama kontingendi arvamustega, kuidas see on maailma kõige jubedam uudis ja aeg on Eestist ära kolida. Huvitav, kuhu nad kolima hakkavad? Kas keegi on neile panikööridele öelnud, et Rootsi, Soome ja Taani EKRE-d on mingitel kuudel lausa küsitlustes juhtinud?

Sama jabur kui Varro&co jutt Ungarisse kolimisest selle aasta alguses.
    See jätkub peale tulemuste selgumist. Alati! Igal pool.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Taani ei ole aasta peale EList lahkumist valgevene/ukraina positsioonis.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Iga kord kui mõnes küsitluses EKRE toetus kasvab, täitub Twitter ühe ja sama kontingendi arvamustega, kuidas see on maailma kõige jubedam uudis ja aeg on Eestist ära kolida. Huvitav, kuhu nad kolima hakkavad? Kas keegi on neile panikööridele öelnud, et Rootsi, Soome ja Taani EKRE-d on mingitel kuudel lausa küsitlustes juhtinud?

Sama jabur kui Varro&co jutt Ungarisse kolimisest selle aasta alguses.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Evergrandi suurimal bossil on tore kreisiraadio vaibiga nimi - Hui Ka Jaan.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Karisel on hambad korda tehtud.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Mida aastat Itaaliale ?!?!

Lisaks juba ammu teada Eurovisiooni võidule, jalka EM tiitlile ja 100m olümpiavõidule võib juurde panna ka meeste EM tiitli võrkpallis.

Ja ma ei tea, kas see mingi suur jackpot vms on, aga ilmselt kui sellist statistikat keegi kokku paneks, oleks Itaalia ilmselt ka top1 sihtkoht Eesti turistidele 2021 (väljaspool Baltikumi + Soomet; kuigi nendes riikides vist pigem tööränne enivei). Pooled sõpradest-tuttavatest käisid selle kevade-suve-sügise jooksul seal ära.
    Ma ei usu. Pigem on see Türgi või Kreeka, tohhuijaa tšartereid.

Leave a comment:

Working...
X