Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Paistab, et ta ilmutab end aeg-ajalt päris poisina.Algselt postitas cannuman Vaata postitustKas see on see tüüp kes Kerepat mängib Naabriplikas?
Leave a comment:
-
Kas see on see tüüp kes Kerepat mängib Naabriplikas?Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustIga kord, kui ma Priit Sibula pilti näen, siis hakkab mu peas multikas jooksma.
Leave a comment:
-
There's a guy who bullshitted his way through sport. A brazilian who never kick a ball in his life made a very good career from South America to Europe just bringing women to the real players to convince them to recommend him to the coach. Then the guy kept bringing booze and women to EVERY player so no one disliked him enough to kick him out. Eventually one of his friends got a big deal to play in Europe and he convinced him to insist on the buying team to include him in the operation, once in Europe they parted ways, he got drafted from other teams and didn't play a game in his life. And thi is the funny part: every time game season came along he faked injuries or got sent off for protesting with opposing teams. Those team had more than 40 players so he blended in, didn't bother anyone from his team and waited for cash.
Carlos Kaiser, siis selline mangumees.
Leave a comment:
-
Charlie kasvas suureks ja sai prillidAlgselt postitas Daz Booob Vaata postitustIga kord, kui ma Priit Sibula pilti näen, siis hakkab mu peas multikas jooksma.
Leave a comment:
-
See on muidugi mega, et kaebuse esitas "mees, kelle eksnaisele ajas Libe ligi". Noh, nagu, pussy või nii.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustmulle meeldib, et esimesed, kes teda Facebookis lohutama jooksid, on mingid EKRE tüübid. ilmselt rileidivad.
seevastu järgmised lohutajad olid juba kodumaised staarid
Kui Argo Aderi puhul tundis feministeerium kaasa abikaasale,
siis Libe on juba nii heas kirjas, et tuntakse kaasa talle endale
Leave a comment:
-
Iga kord, kui ma Priit Sibula pilti näen, siis hakkab mu peas multikas jooksma.
Leave a comment:
-
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/9...-olla-haavatav
Ma kommenteerida ei julge igaksjuhuks.Robert on samuti manifesteerimisusku ja ka temal on sahtlis nimekiri mõttelise pealkirjaga „milline peaks olema minu tulevane abikaasa“. Robert sõnab, et ta tegi suhteliselt spetsiifilise nimekirja. „Näiteks välimusest rääkides soovisin, et tema juuksed oleksid õhukese juuksekarvaga,“ mainib ta. „Mul ongi väga õhuke karv!“ suskab Kadi kohe vahele.
Leave a comment:
-
Sõna "Liberast" sai nüüd küll palju huvitavama värvingu juurde. No näiteks, et kui naine saab teada, et tema mees aeleb teise naistega ringi ja siis kurdab oma sõbrannale: "Selgub et abiellusin mingi kuradi liberastiga."
Leave a comment:
-
Peab olema Kaala. Äkki on tal eraldi telenimi ka.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKõlab nagu kaala, aint, et ei ole tema. Äkki on smörr, st Piir?
Leave a comment:
-
Kõlab nagu kaala, aint, et ei ole tema. Äkki on smörr, st Piir?Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTaavi Libe on ka aktiivne soccerneti foorumi kasutaja
Leave a comment:
-
mulle meeldib, et esimesed, kes teda Facebookis lohutama jooksid, on mingid EKRE tüübid. ilmselt rileidivad.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustT Libe konstrueeritud playbook saab ilmselt maru populaarseks. No kuidas sa 2021. aastal jätad laste isa või ema maha, kellel on selline ränk diagnoos? Nii südametu siis oledki, inimene ju kannatab...
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: