Mida aastat Itaaliale ?!?!
Lisaks juba ammu teada Eurovisiooni võidule, jalka EM tiitlile ja 100m olümpiavõidule võib juurde panna ka meeste EM tiitli võrkpallis.
Ja ma ei tea, kas see mingi suur jackpot vms on, aga ilmselt kui sellist statistikat keegi kokku paneks, oleks Itaalia ilmselt ka top1 sihtkoht Eesti turistidele 2021 (väljaspool Baltikumi + Soomet; kuigi nendes riikides vist pigem tööränne enivei). Pooled sõpradest-tuttavatest käisid selle kevade-suve-sügise jooksul seal ära.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Kanaaridele ei tasu praegu ronida vist
https://www.youtube.com/watch?v=tNxs8S7PSfg&t=
Leave a comment:
-
Algselt postitas MALAGA Vaata postitustLiisa Leetma tänane Insta story : rämedalt täissüstitud nägu & huuled lähivaates . Alla 30ne aastaselt . Hea töö tõesti, siirad õnnitlused !
Leave a comment:
-
Liisa Leetma tänane Insta story : rämedalt täissüstitud nägu & huuled lähivaates . Alla 30ne aastaselt . Hea töö tõesti, siirad õnnitlused !
Leave a comment:
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustKuna tahan ka olla rassist siis küsin,et kuidas õõnespuidul ringe loetakse?
Leave a comment:
-
Kuna tahan ka olla rassist siis küsin,et kuidas õõnespuidul ringe loetakse?
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKui aus olla siis minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt, ilma et kedagi solvaks vöi alandaks ja et kellelgi vastuolulisi emotsioone valla ei pääseks, tahtsin lihtsalt öelda et mul polegi midagi öelda
Leave a comment:
-
Kui aus olla siis minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt, ilma et kedagi solvaks vöi alandaks ja et kellelgi vastuolulisi emotsioone valla ei pääseks, tahtsin lihtsalt öelda et mul polegi midagi öelda
Leave a comment:
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustYo valge poiss, miks nii palju viha?
Leave a comment:
-
Algselt postitas baller Vaata postitustAafrika niggade vanuseid voib julgelt vast mingi Tamboviga läbi korrutada. Päris vanuse saab teada nagu puudega, et loikad seibideks ja loed ringid üle.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustMul ei tule praegu meelde, aga paar aastat tagasi mingi täitsa kredibiilne tegelane väitis, et mõne aja pärast on see täiesti tavapärane. Suhteliselt huvitav asi, mida analüüsida tegelikult.
Üks olulisemaid rolle selles on tehnika ning kõige ümbritseva (toitumine, füsio, mentaalne värk) areng, kus suudetakse juba varases nooruses sõidumeestest viimane välja pigistada. Erinevus jalgpalliga lihtsalt see, et 16-18 aastasi profitasemel veel sõitma ei lasta ja pead ikka omealiste juunioritega võidu kihutama.
Tänu sellele leitakse juba lapseeas tee maanteedele ja metsas harjutamas praktiliselt ei käida, mistõttu rattatunnetus kehvem ja probleemiks jälle koledad masskukkumised tekkimas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustDortmundi eest lausa 16 aastane (Youssoufa Moukoko).
Leave a comment:
-
Algselt postitas MALAGA Vaata postitustMeistrite liiga esimeses voorus käis väljakutel jube palju 17 - 20 aastaseid mängijaid .
Leave a comment:
-
Algselt postitas MALAGA Vaata postitustMeistrite liiga esimeses voorus käis väljakutel jube palju 17 - 20 aastaseid mängijaid .
Leave a comment:
-
Meistrite liiga esimeses voorus käis väljakutel jube palju 17 - 20 aastaseid mängijaid .
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: