Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• rainis007
    replied
    Mida aastat Itaaliale ?!?!

Lisaks juba ammu teada Eurovisiooni võidule, jalka EM tiitlile ja 100m olümpiavõidule võib juurde panna ka meeste EM tiitli võrkpallis.

Ja ma ei tea, kas see mingi suur jackpot vms on, aga ilmselt kui sellist statistikat keegi kokku paneks, oleks Itaalia ilmselt ka top1 sihtkoht Eesti turistidele 2021 (väljaspool Baltikumi + Soomet; kuigi nendes riikides vist pigem tööränne enivei). Pooled sõpradest-tuttavatest käisid selle kevade-suve-sügise jooksul seal ära.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Kanaaridele ei tasu praegu ronida vist

https://www.youtube.com/watch?v=tNxs8S7PSfg&t=

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Algselt postitas MALAGA Vaata postitust
    Liisa Leetma tänane Insta story : rämedalt täissüstitud nägu & huuled lähivaates . Alla 30ne aastaselt . Hea töö tõesti, siirad õnnitlused !
    on mõni alla 30ne eesti instabeib kes ei tee duckface'i instas ja kes ei näe pmst samasugune välja?

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    Liisa Leetma tänane Insta story : rämedalt täissüstitud nägu & huuled lähivaates . Alla 30ne aastaselt . Hea töö tõesti, siirad õnnitlused !

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitas maamesilane Vaata postitust
    Kuna tahan ka olla rassist siis küsin,et kuidas õõnespuidul ringe loetakse?
    koputades

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Kuna tahan ka olla rassist siis küsin,et kuidas õõnespuidul ringe loetakse?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Kui aus olla siis minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt, ilma et kedagi solvaks vöi alandaks ja et kellelgi vastuolulisi emotsioone valla ei pääseks, tahtsin lihtsalt öelda et mul polegi midagi öelda
    tax the rich võid ikka öelda ju

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Kui aus olla siis minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt, ilma et kedagi solvaks vöi alandaks ja et kellelgi vastuolulisi emotsioone valla ei pääseks, tahtsin lihtsalt öelda et mul polegi midagi öelda

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
    Yo valge poiss, miks nii palju viha?
    Tavaline rassist.

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Algselt postitas baller Vaata postitust
    Aafrika niggade vanuseid voib julgelt vast mingi Tamboviga läbi korrutada. Päris vanuse saab teada nagu puudega, et loikad seibideks ja loed ringid üle.
    Yo valge poiss, miks nii palju viha?

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitas -21- Vaata postitust
    Mul ei tule praegu meelde, aga paar aastat tagasi mingi täitsa kredibiilne tegelane väitis, et mõne aja pärast on see täiesti tavapärane. Suhteliselt huvitav asi, mida analüüsida tegelikult.
    Jalgrattaspordis ka viimasel ajal aktiivne teema, et noored profid aktiivselt vanadelt ja kogemustega sõitjatelt leiba käest hakanud võtma.
    Üks olulisemaid rolle selles on tehnika ning kõige ümbritseva (toitumine, füsio, mentaalne värk) areng, kus suudetakse juba varases nooruses sõidumeestest viimane välja pigistada. Erinevus jalgpalliga lihtsalt see, et 16-18 aastasi profitasemel veel sõitma ei lasta ja pead ikka omealiste juunioritega võidu kihutama.

Tänu sellele leitakse juba lapseeas tee maanteedele ja metsas harjutamas praktiliselt ei käida, mistõttu rattatunnetus kehvem ja probleemiks jälle koledad masskukkumised tekkimas.

Leave a comment:

• baller
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Dortmundi eest lausa 16 aastane (Youssoufa Moukoko).
    Aafrika niggade vanuseid voib julgelt vast mingi Tamboviga läbi korrutada. Päris vanuse saab teada nagu puudega, et loikad seibideks ja loed ringid üle.

Leave a comment:

• -21-
    replied
    Meistrite liiga esimeses voorus käis väljakutel jube palju 17 - 20 aastaseid mängijaid .
    Mul ei tule praegu meelde, aga paar aastat tagasi mingi täitsa kredibiilne tegelane väitis, et mõne aja pärast on see täiesti tavapärane. Suhteliselt huvitav asi, mida analüüsida tegelikult.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Meistrite liiga esimeses voorus käis väljakutel jube palju 17 - 20 aastaseid mängijaid .
    Dortmundi eest lausa 16 aastane (Youssoufa Moukoko).

Leave a comment:

• MALAGA
    replied

Leave a comment:

Working...
X