Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
    Inglismaa ja klubidest Manchester United.

Mingi hetk sel suvel oli lühike jutuajamine mingi inglasega Telliskivis. Uuris meie kambalt kas finaalis ikka olime inglismaa poolt...või siis Taani mängus. Saades konkreetsed eitavad vastused küsis härra äärmiselt mõistliku küsimuse: "Kellega peaks inglismaa mängima, et me nende poolt oleksime?"

Vastused olid umbes sellised:

1) pole sellist tiimi
    2) Põhja-Korea
    3) meibi Manchester United

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma viin asja normaalsesse mõõtu tagasi. Vaatan siin silmanurgast Brasiilia-Hispaania finaali ja tabasin end mõttelt, et ilmselt pole ühtegi vastast, kellega mängides kuuluks mu sümpaatia Brasiiliale. Et siis selline isiklik alatine antipaatia, kelle väljakukkumine suurvõistluselt on suurem rõõm, kui suvalise meeskonna võit.

Mis teil selline ultimate antipaatia on?
    Inglismaa ja klubidest Manchester United.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    See oli Volkswagen ju?
    A kust sa tead, et möni varasem tsivilisatsioon bensuautot ei leiutand

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Ma viin asja normaalsesse mõõtu tagasi. Vaatan siin silmanurgast Brasiilia-Hispaania finaali ja tabasin end mõttelt, et ilmselt pole ühtegi vastast, kellega mängides kuuluks mu sümpaatia Brasiiliale. Et siis selline isiklik alatine antipaatia, kelle väljakukkumine suurvõistluselt on suurem rõõm, kui suvalise meeskonna võit.

Saksamaa. Paljud tuttavad asjad Saksamaa poolt ja mingi räme kultus neil siin Eestis. Alati megahappy kui Saksamaa põske saab.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    .
    Henri vöi Harrison, pohhui ju
    See oli Volkswagen ju?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Ma viin asja normaalsesse mõõtu tagasi.
    Kas Off Topic jalgpallifoorumis mitte ei tähenda seda, et räägitakse jalgpallivälist juttu?

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied

Hispaania. Võitsid jube pikalt järjest ja mängisid sealjuures kohutavalt igavat "söödame-pool-mängu-keskkaitses-palli" mängu.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Tähelepnek elust enesest - Tähelepanekud elust enesest on muutunud nagu mingiks poliitika-ajaloogurude munnimõõtmiseks

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
    No Marxi teemal saaksite nii mõnegagi kuskil kinnises keldris end surnuks vaielda.
    Noortele humanitaaridele südamelähedane jep. Näib nii öilis idee

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Ööh??
    .
    Henri vöi Harrison, pohhui ju

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Sa tegid selle päris lihtsaks, sest panid Stalini asemel Lenini siia.

1. Hitler - noh, siin pole eriti küsimust vist.
    2. Lenin - Tappis üllatavalt vähe, "ainult" 100-200k.
    3. Marx - See on veidi subjektiivne, sest tema ise ei tapnud otseselt kedagi. Sõltuvalt, kellelt sa küsid, võib vist panna nii Hitleri järele teiseks kui ka kõige viimaseks/eelviimaseks koos Helmega.
    4. Trump - Ma pakuks, et ta tappis oma koroonajauruga rohkem inimesi kui Chavez suutis.
    5. Chavez - Suht keskmine Ladina-Ameerika diktaator. Totaallappe läks Venetsueelas peale tema surma, aga mitte seepärast, et Chavez geniaalne juht vms. olnud oleks, vaid lihtsalt siis läksid naftahinnad alla.
    6. Che Guevara - Mingi lambirevolutsionäär. Tänapäeva vasakpoolsete kultuuris on temast tehtud olulisem tüüp kui ta tegelikult oli.
    7. Helme - Mis ta siin teeb?
    Muideks na tähenduses natsionalism ja zi sotsialism. Mis oli köige hullem ja köige parem asi mida vunts tegi?

Marx kolmas, Seega kommunism on halb. Kaugel see sotsialismist on ja miks nii paljudele noortele see sümpatiseerib?

Trump pani esimesena riigi lukku ju. Tegi rohkem kahju kui Chavez kes jöuga läbi verevalamise vöimule trügis (ja maailma suurima naftavaruga riigi inflatsiooni ja emigratsiooni mustmiljonini viis) ja Guevara, kes homosid piinas ja tappis ning LGBT`d vihkas?

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    No Marxi teemal saaksite nii mõnegagi kuskil kinnises keldris end surnuks vaielda.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    lamp vördlus. Harrison Ford on siis süüdi, kui nüüd see Kopli öllevabrikusse sisse söitnud kaasreisija ära sureb?
    Ma ei saanud mitte midagi aru, aga ma naersin kõvasti. Good one.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    lamp vördlus. Harrison Ford on siis süüdi, kui nüüd see Kopli öllevabrikusse sisse söitnud kaasreisija ära sureb?
    Ööh??

Leave a comment:

Working...
X