Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• nodisco
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Ma lisaks siia juurde ka Mardisalu-Kannik duo olulisuse. Kui juhtusid vaatama telekast matši [sisesta klubi nimi, kellele hoisid pöialt] ja Manchester Unitedi vahel, siis peale seda orgiat oli väga keeruline Unitedit mitte vihata.
    Jah, see faktor oli üsnagi kaalukas, sest kui a'la Beckham ikka paremalt lihtsalt tsenderduse kasti saatis, oli Mardisalul kohe seksuaalse naudingu lõppfaasiga võrreldav ohe läbi eetri kajamas.
    Eks olen oma loomult selline tüütu hipster ja mulle ei istu populaarsed teemad üldjoontes (esimene lemmik oli Real muidugi), seega ka Manu kui peavoolupalliklubi ei kuulu menüüsse.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Miks Prantsuse liiga niivõrd vähe tähelepanu saab siin foorumis? Mõned kindlad näod ainult, kes kirjutamas käivad. Mul küll mingi tõmme jäi ajast, mil Viasay Sport Balticust Prantsuse liigat näidati ja eredad mälestused (Gignac Toulouse'i särgis, Lyon ja Marseille ning nende vapustav 5:5 mäng, keskpärane PSG.
    Ilmselt nüüd Messi liikumisega PSG'sse see muutub ja suundub rohkem rahvast sinna.
    Ma isegi kommenteerisin ja toetasin Lille'i ja puha, kuid mingit tõmmet küll pole pikemat aega. Suurem osa staare ostetakse siis ära, kui nad enamvähem mängida oskavad, PSG laamendab ja muus osas ka selline vähe naljakas shit.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Miks Prantsuse liiga niivõrd vähe tähelepanu saab siin foorumis? Mõned kindlad näod ainult, kes kirjutamas käivad. Mul küll mingi tõmme jäi ajast, mil Viasay Sport Balticust Prantsuse liigat näidati ja eredad mälestused (Gignac Toulouse'i särgis, Lyon ja Marseille ning nende vapustav 5:5 mäng, keskpärane PSG.
    Ilmselt nüüd Messi liikumisega PSG'sse see muutub ja suundub rohkem rahvast sinna.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Liverpool-Man Utd-Arsenal - fännid tutvusringkonnas ja mujal internetis

Prantsusmaa-Itaalia-Saksamaa - mingitel lambipõhjustel olen nende vastu olnud varastel eluaastatel, ning sealt on see külge jäänud. Prantsusmaa ja Saksamaa mõlemad alandasid Brasiiliat keda ma suur Ronaldo fänn olles tatina toetasin. Itaalia on rohkem siin foorumis forza azzurri capslock tüüpi postitustega jätnud halva maigu. Antipaatiaks seega suht irratsionaalsed põhjused. Ma olen kindel, et kui ma paar aastat Pariisis või Milaanos elaks, siis minust võiks vabalt suur koondise austaja tekkida. Niikaua las ebaratsionaalsed tunded juhtigu mu jalgpalliarmastust!

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    klubidest Manu ja Liverpool, eelkõige nende fännide pärast kes ei suuda kuidagi üle saada sellest et kui nende klubid 20-30 aastat tagasi liigast teerulliga üle sõitsid siis nii oleks pidanud ka jääma. Ses suhtes õliraha ftw, toob juurde uut konkurentsi ja samas absull ei garanteeri by default võitu liigas või euroopas. Premmis eelmisel kümnendil 5 erinevat võitjat liigas, et väga perses see olukord olla ei saa. Viskaks siia hunnikusse ka Bayerni kuna tänu neile Bundesligas kõige huvitavam on see, et kes teisena suudab lõpetada.

Koondisest vast Prantsusmaa, sest kogu see hype mis nende ümber enne igat turniiri on üsna rõlge ning Inglismaa ilma erilise põhjuseta peale selle et lihtsalt ei meeldi

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Mis teil selline ultimate antipaatia on?
    Klubid - PSG - kui veel Messi ka sinna liigub, läheb lähima jälitaja eest veel rohkem eest ära. Rahapõletamine rahapõletamise pärast ei peaks jalgpalliga kokku käima.

Rahvusmeeskonnad - Brasiilia - see ei ole enamasti jalgpall, see on suur näitemäng, mida sambamaa poisid etendavad.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Itaalias ongi selline tilulilu kõik panevad kõigiga tatti. Inglismaal on kõik või mitte midagi. Sellepärast Premm ongi top 1 maailmas.
    31.05 seisuga ongi UEFA tabelis Premier League nr 1. Mingi kummaline jaur käib siin, et ei ole

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    Miks te kõik nii kurjad olete? Ma saan aru, et olla neutraalse vaatajana kellegi poolt ja näiteks õlirahade vastu, aga et konkreetselt soovida mingile klubile, et see alati kaotaks ja läheks põhja on minu jaoks tõeliselt napakas kontseptsioon. Ma ei soovinud näiteks isegi Livornole pankrotti, vastupidi kahju on neist, ajalooline klubi ja olid toredad vürtsikad vastasseisud kunagi.
    Itaalias ongi selline tilulilu kõik panevad kõigiga tatti. Inglismaal on kõik või mitte midagi. Sellepärast Premm ongi top 1 maailmas.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Miks te kõik nii kurjad olete? Ma saan aru, et olla neutraalse vaatajana kellegi poolt ja näiteks õlirahade vastu, aga et konkreetselt soovida mingile klubile, et see alati kaotaks ja läheks põhja on minu jaoks tõeliselt napakas kontseptsioon. Ma ei soovinud näiteks isegi Livornole pankrotti, vastupidi kahju on neist, ajalooline klubi ja olid toredad vürtsikad vastasseisud kunagi.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Manku pärineb sealt 90ndate lõpust, kui kõik klassivennad olid ManU fännid. Noh, klubina on jummala nitšekas. Saadab kõige paremini premmist autogramme, ei ole mingi õlirahade peal ja linnukaga olen ka vaikselt ära harjunud, kuid lihtsalt on jäänud selline kiiks, et ei suuda nende poolt olla.
    Kusjuures sama siin, 90ndatel oli suurem osa tutvusringkonnast fännid ja see hakkas väga vastu mingi hetk.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Millegipärast vene ajal Volgade rallikross oli kõvasti vähemtähtsam kui Ladade omad. Huvitav kas Volgadega sōitsid mingid lohhid siis ja ässad (Soots, Raide, Rüütel jne) ainult Ladades

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Sinust olen ma jah kindlasti väiksem fänn jalgpalli osas, seda küll.

Samas ma Manchester Unitedi mänge olen vahele jätnud viimase 5 aasta jooksul vast mingi ühe käe sõrmedel. Olen käinud ka Old Traffordil. Omajagu klubi ja mängijate raamatuid lugenud jne. Naine kodus peab kalendrit Unitedi mängude kohta, et siis arvestada perekondlike tegevusi ning ka sellega, et mul võib tuju olla veidi kehv. Seda ma tunnistan muidugi, et ma ei oska väga mingi formatsiooni kohta nii kaasa rääkida kui siin mitmed teised, sestap seda ka ei tee. Ma ei tea, kas see muidugi teeb mind nüüd muidugi väiksemaks fänniks. Manchester Unitedi alateemas ei ole muidugi ka Maski või Punkti sarnast venda, kes väärtuslikku sisu looks ja isegi kui ise midagi postitada, siis seal on 10 kukke mujalt kohe lõugu laksutamas, seega ei näe pointi. Ja kuna mitmed paremad sõbrad on ka Unitedi fännid, siis saab klubi teemadel pigem nendega jutud aetud.

Teiste liigade jaoks ei ole aega ega soovi. Samas loen huviga kui Mask või Punkt midagi pikemat kirja pannud. Eesti liiga vastu oleks ehk huvi, aga kui 100% aus olla, siis see huvi on üsna madal mitte huvist jalgpalli, vaid just siinsest foorumist tekkinud vaibi osas. Viljandi tundub lahe sats muidugi, aga sellega mul sidet ei ole. Paar koolivenda olid kunagi tammeka mängijad ja nad olid ikka räigelt kuked vennad, seega seda klubi ma vast kunagi fännama ei suuda hakata. Üks vist praegu istub kuskil austraalias kinnimajas lausa.
    Thumbs up! Ma Näiteks hea meelega loeks su Old Traffordi külastuse kohta, kui kunagi kirja viitsid panna.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Naljakas, et kõikidest siinse foorumi inimestest, kes end ManU fännidena positsioneerivad, tundud sa mulle kõige väiksem ManU toetaja ja jalgpalliarmastaja üleüldiselt.

Ilmselt see 99,99% off-topicu jaur vs. "kriban miskit jalgpalli teemasse ka" mängib siinkohal rolli.
    Sinust olen ma jah kindlasti väiksem fänn jalgpalli osas, seda küll.

Samas ma Manchester Unitedi mänge olen vahele jätnud viimase 5 aasta jooksul vast mingi ühe käe sõrmedel. Olen käinud ka Old Traffordil. Omajagu klubi ja mängijate raamatuid lugenud jne. Naine kodus peab kalendrit Unitedi mängude kohta, et siis arvestada perekondlike tegevusi ning ka sellega, et mul võib tuju olla veidi kehv. Seda ma tunnistan muidugi, et ma ei oska väga mingi formatsiooni kohta nii kaasa rääkida kui siin mitmed teised, sestap seda ka ei tee. Ma ei tea, kas see muidugi teeb mind nüüd muidugi väiksemaks fänniks. Manchester Unitedi alateemas ei ole muidugi ka Maski või Punkti sarnast venda, kes väärtuslikku sisu looks ja isegi kui ise midagi postitada, siis seal on 10 kukke mujalt kohe lõugu laksutamas, seega ei näe pointi. Ja kuna mitmed paremad sõbrad on ka Unitedi fännid, siis saab klubi teemadel pigem nendega jutud aetud.

Teiste liigade jaoks ei ole aega ega soovi. Samas loen huviga kui Mask või Punkt midagi pikemat kirja pannud. Eesti liiga vastu oleks ehk huvi, aga kui 100% aus olla, siis see huvi on üsna madal mitte huvist jalgpalli, vaid just siinsest foorumist tekkinud vaibi osas. Viljandi tundub lahe sats muidugi, aga sellega mul sidet ei ole. Paar koolivenda olid kunagi tammeka mängijad ja nad olid ikka räigelt kuked vennad, seega seda klubi ma vast kunagi fännama ei suuda hakata. Üks vist praegu istub kuskil austraalias kinnimajas lausa.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Nali naljaks aga sellest Manchester Unitedi vihkamisest ma väga aru ei saa. Aus tööstuslinna klubi, kes ise teenib rahhi, maksab omanike laene kinni. SAF ei tohiks ka nii vastumeelne olla mingitele spagetivendadele ja geelipeadele. Natsidele vist ei meeldi, aga no neil probleeme enamustega samas. Foorumis ka alateemas 50% postitustest või rohkemgi on mingi õlide ja sibulate ja maksabasseini vendade egotripp. Mina vist ainsana käin mujal teemas kõiki pededeks kutsumas. Aga see on ka lihtsalt selline aus tähelepanek ja meeldetuletus sealsetele. Et nad teaksid, kes nad ikka on. Seega foorumis jauramine kukub ka nagu argumendina ära.

Mul näiteks Liverpooli või Leedsi vastu ei ole siin emajõe kallastel väga miskit. Kuigi justkui peaks eksole. Tottenhami vastu ka. Arsenali vastu veidi on, sest nad on lihtsalt nii haiged emod. Sibulaid ja õliraha aga ei salli ja siin vist südames head inimesi näevad asju sarnaselt.
    Naljakas, et kõikidest siinse foorumi inimestest, kes end ManU fännidena positsioneerivad, tundud sa mulle kõige väiksem ManU toetaja ja jalgpalliarmastaja üleüldiselt.

Ilmselt see 99,99% off-topicu jaur vs. "kriban miskit jalgpalli teemasse ka" mängib siinkohal rolli.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Manku pärineb sealt 90ndate lõpust, kui kõik klassivennad olid ManU fännid. Noh, klubina on jummala nitšekas. Saadab kõige paremini premmist autogramme, ei ole mingi õlirahade peal ja linnukaga olen ka vaikselt ära harjunud, kuid lihtsalt on jäänud selline kiiks, et ei suuda nende poolt olla.
    Ma lisaks siia juurde ka Mardisalu-Kannik duo olulisuse. Kui juhtusid vaatama telekast matši [sisesta klubi nimi, kellele hoisid pöialt] ja Manchester Unitedi vahel, siis peale seda orgiat oli väga keeruline Unitedit mitte vihata.

Leave a comment:

Working...
X