Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Vaatasin ManU mängu ja seal on see Alejandro Garnacho, eks. Ta oli mingi 18, kui juba titt tuli. See on jalgpalluritel tavaline, et sitaks noor ja kohe lapsed taga. Sama NBA korvpalluritega, et muudkui daamid rasedad. Sõõrumaal on ka sitaks lapsi. Järelikult pole Eesti iibe probleem äkki mitte palgalõhe, kurjad naised ja muu pask, vaid lihtsalt Eesti mehed on sitaks vaesed?
- Likes 1
Leave a comment:
-
Evelin ja Argo on tagasi! Aitäh Õhtulehele! Evelandia on meie tee!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitusthttps://ekspress.delfi.ee/artikkel/1...l-elada-ei-saa
Scamm või juhmus?
Viimastel aegadel mitmeid selliseid lugusi.
Fundamentaalne debiiliklus ostja poolt on minna oma elu suurimat tehingut tegema nii, et ei ole objekti üle vaadanud spetsialistiga. Objekti, mis ehitati 80 aastat tagasi. Seal ei saa seadusandja ehk kodaniku tahe olla see, et müüja, kes on vb 9. omanik, peab olema kõiki vigu eeldav ja fine printiga kattev.
Spetsialist, kes artiklis ka oma kommentaari andis ütles väga õigesti, et on vahe, kas ostad uusarenduse või 80 a vana maja.
Praegune ving tekitab tõepoolest päris mõnusa olukorra ostjale, kus võtad alusvara osas null downside. Turg kukub põlva 1920 a talu hindades ja saad mugavalt visata "aa tra ei pea temperatuuri" ja nõuda raha tagasi. Kui turg tõuseb, siis "aa türa, müüja peaks veel isolatsiooni eest juurde maksma, sest kuulutuses oli ju kirjas sobiv aastaringseks elamiseks".
Mingi vastutus võiks ostupoolel olla sellisesse tehingusse minnes lol.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitusthttps://ekspress.delfi.ee/artikkel/1...l-elada-ei-saa
Scamm või juhmus?
Teine külg, kui on vaja müüa vana maja. Ega ma ka kõike ei tea, mis seina vahel toimub ja mis seal on. Ainuke lahendus, et müüd "lammutatavat" hoonet ja lased notaril ka selle sisse kirjutada?
Leave a comment:
-
Scamm või juhmus?
Leave a comment:
-
Viimasel ajal on päris palju mingi a la 2022 a liitunud või ammu-ammu loodud kasutajad esile tulnud. Tofoa oma varikate alt vä
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustPoliitika on spinnitud sinnani, et esimesel aprillil on raske midagi uskuda või siis mitte.
Leave a comment:
-
Poliitika on spinnitud sinnani, et esimesel aprillil on raske midagi uskuda või siis mitte.
- Likes 1
Leave a comment:
-
kuulsin eile toredat lugu ühelt kunagiselt linnavalitsuse söömingult. oli raekojas, selline väga korralik ja lipsudega üritus. üks tüüp võttis söögivalikut ja siis kukkus taldrikust vorst maha. inimene mõtles, et kuidas päästa, noh, käed kinni ja siis otsustas jalaga proovida. vorst sai ilgema liti ja lendas täie laksuga vastu raekoja seina. ja jäi sinna pidama. ürituse pidulikkus sai mõnevõrra häiritud. Savisaar see polnud, sest see oleks jaa omapärasem lugu olnud, kui vorsti asemel oleks jalg vastu seina lennanud
- Likes 2
Leave a comment:
-
Homme on pidupäev. Halleluuja.
Saab telekast koondise mängu vaadata.
Ma isegi ei mäleta enam , millist koondise mängu viimati nägin.
Tv6
Leave a comment:
-
Ühe tähe asukoha muutmine sõnas "istud" annab lausele hoopis teise tähenduse ja teinekord võib piinliku olukorda sattuda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic Vaata postitust“Mohmmed, nüüdseks Kendra abikaasa, märkas eestlannat tänaval. Esialgu vaid selja tagant – mehele jäid silma neiu juuksed. Mohmmed järgnes Kendrale. „Mina šoppasin, tema hakkas mind poes taga otsima. Kuna tal ei õnnestunud mind leida, jäi ta poe väljapääsu juurde ootama, et millal ma väljun. Poel oli kaks väljapääsu ja ta oli väga stressis, sest ei teadnud, kummast uksest ma väljun,“ räägib Kendra naerdes.
„Lõpuks tulin poest välja. Õnneks sellest uksest, mille juures ta mind ootas. Hakkasin ületama sõiduteed, kõrvaklapid kõrvas. Tema tuli mulle järele ja koputas õlale. Vaatasin teda ja mõtlesin, et issand jumal, mida ta tahab,“ meenutab Kendra. Mohmmed aga tegi ettepaneku tuttavaks saada.
Selgus, et Egiptusest pärit, ent kogu elu Londonis elanud Mohmmed oli juba aastaid otsinud endale naist – terveks eluks. „Ta tahtis perfektset naist ja selliseid Tinderist nii lihtsalt ei leia,“ selgitab Kendra muiates.”
Mitu twitteri sjw postitust ja süüdistust saaks aus eesti tunkedes töömees, kes higimull otsa ees kristiine keskuse parklas tund aega ennast 10 a nooremat 18 aastast (vist isegi nooremat antud juhul) neiut luuraks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic Vaata postitust“Mohmmed, nüüdseks Kendra abikaasa, märkas eestlannat tänaval. Esialgu vaid selja tagant – mehele jäid silma neiu juuksed. Mohmmed järgnes Kendrale. „Mina šoppasin, tema hakkas mind poes taga otsima. Kuna tal ei õnnestunud mind leida, jäi ta poe väljapääsu juurde ootama, et millal ma väljun. Poel oli kaks väljapääsu ja ta oli väga stressis, sest ei teadnud, kummast uksest ma väljun,“ räägib Kendra naerdes.
„Lõpuks tulin poest välja. Õnneks sellest uksest, mille juures ta mind ootas. Hakkasin ületama sõiduteed, kõrvaklapid kõrvas. Tema tuli mulle järele ja koputas õlale. Vaatasin teda ja mõtlesin, et issand jumal, mida ta tahab,“ meenutab Kendra. Mohmmed aga tegi ettepaneku tuttavaks saada.
Selgus, et Egiptusest pärit, ent kogu elu Londonis elanud Mohmmed oli juba aastaid otsinud endale naist – terveks eluks. „Ta tahtis perfektset naist ja selliseid Tinderist nii lihtsalt ei leia,“ selgitab Kendra muiates.”
Mitu twitteri sjw postitust ja süüdistust saaks aus eesti tunkedes töömees, kes higimull otsa ees kristiine keskuse parklas tund aega ennast 10 a nooremat 18 aastast (vist isegi nooremat antud juhul) neiut luuraks?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: