Ma siiralt ei soovi mingi grinch olla, aga ma tõesti ei saa jõulutunnelist aru. Loen, et käesolevalt kaasatakse raha elustamislaudade jaoks.
Kas meil tõepoolest vastsündinud surevad, sest meil ei ole tervishoius piisavalt elustamislaudu või kuvööse sünnitusmajades ja et haiglate juhtkonnad nii sügishooajal teevad ajurünnakut, et kuidas need lapsed siiski päästa? Kõigest veerand milli puudu...?
Annetage palun see iga sent näiteks Tänavsuu fondile palun.
Vähemalt on millegi üle uhke olla. Keegi lapselaps saab sinu abiga mõne aasta kauem oma vanaemaga veeta, sest vanaema saab 5k kuus ravimi, mis ei ole hinnakirjas. Reeglina, tõsi, terveks ei saa, aga saab parimal juhul aastaid, halvimal juhul lootust (millesse sul oli panus).
Või on ühel perel võimalus haarata viimasest õlekorrest ja leida oma lapsele Tervisekassa poolt rahastamata ravi välismaal. Mitte, et tõenäosus oleks suur, aga vähemalt annad võimaluse. Positiivseid näiteid ju on.
Siis teete ka päriselt head.
Aga need sünnituslauad ja masinad... Kurb on heategevuse kohta "masendav" öelda, aga see on ikka täiesti debiilne money grab kõigi seotud osapoolte poolt.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Kuidas esitada kantseliitlikult seda, et mees käis küla peal litsi löömas:
„Lootsin, et suudame oma suhte päästa. Kahjuks polnud see võimalik, kuna olin eemal ja tulid avalikuks meie abielu õõnestavad faktid“
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
see ebastabiilsematel aegadel turvarisk poleks? ehkki pool mu elu on möödunud arvuti taga (traagiline), siis mind teevad jube skeptiliseks lahendused, mis sõltuvad ainult netiühenduse olemasolust, äppidest jms-st – tarkvara jookseb kokku, aku saab tühjaks, server lendab õhku, elekter kaob ära vms. raadio puhul on vähemalt lootus, et paned vanale Grundigile patareid sisse ja saad mingid sahinad kätte kuskilt.Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
Veelkord - kui ümberringi on internet, mis univeraalselt samad asjad ning paremini ja mugavamini ära teeb, siis mingi hetk ei ole raadio- ja telelevi infra püsti hoidmisel mõtet.
Leave a comment:
-
Veelkord - kui ümberringi on internet, mis univeraalselt samad asjad ning paremini ja mugavamini ära teeb, siis mingi hetk ei ole raadio- ja telelevi infra püsti hoidmisel mõtet. CD, DVD, Blu-Ray ja satelliittelevisioon on juba jäänud striimimisele alla. Ajalist akent ei oska öelda - kas see on 10 või 20 aastat, kuid muutus juhtub kindlasti.Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
Digitaalraadio on ka olemas. Ma ei tea, mis tulevik toob, aga ma ei ole nii kindel, et raadio päris täitsa ära kaob. Seal on mingid võlud ja asjad, mida striim ei lahenda.
Ise kuulan raadiot hommikuti söömise kõrvale ja teel tööle.
Samuti kaob ka lineaarne raadio ja TV. Noorem generatsioon on üles kasvanud PPV ning kuulan/vaatan millal soovin suhtumisega.
Digiraadiot on proovitud käivitada 20+ aastat. Seal on regiooniti erinevad standardid ning ka põlvkonniti omavahel mitteühilduvad standardid (DAB, DAB+). Soomlased mu teada otsustasid digiraadiole mitte üle minna ja just põhjendusega interneti/striimise tehnoloogiate pealetulekuga.
Leave a comment:
-
Ma ennustan. et pühapäeval sula ja vihmaga toimub maapiirkondades suuremat sorti elektrivõrgu kollaps. Kui juba täna kuivema lumega on probleeme, siis kahekordne lume raskus hakkab väga palju pahandust tegema.
Leave a comment:
-
teletorni lammutamine renoveerimise asemel oli variant,
sest läbi sai analoog-tv ajastu, mitte tele üleüldse
Leave a comment:
-
Digitaalraadio on ka olemas. Ma ei tea, mis tulevik toob, aga ma ei ole nii kindel, et raadio päris täitsa ära kaob. Seal on mingid võlud ja asjad, mida striim ei lahenda.Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
Raadio- ja telelevi kaob ära. Mastid võetakse maha ja lainetamist õhu kaudu ei ole. Raadiot kuulad ja telekat vaatad striimi kujul. Telia digibox ripub ju interneti küljes? Got it?
Nišijutt tegelikult enam ei päde. Autosõidul raadio kuulamine lõpeb kohe kui su auto oskab teloga suhelda. Vaata ja loe natuke netist uuringuid.
Ise kuulan raadiot hommikuti söömise kõrvale ja teel tööle.
Leave a comment:
-
jätkuvalt imestan, kuidas nii lollidel inimestel nii palju raha on:
Leave a comment:
-
Eks me näe. Pakun, et läheb veel aastakümneid enne kui avalikkus lubab "maste maha võtta".Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
Raadio- ja telelevi kaob ära. Mastid võetakse maha ja lainetamist õhu kaudu ei ole. Raadiot kuulad ja telekat vaatad striimi kujul. Telia digibox ripub ju interneti küljes? Got it?
Nišijutt tegelikult enam ei päde. Autosõidul raadio kuulamine lõpeb kohe kui su auto oskab teloga suhelda. Vaata ja loe natuke netist uuringuid.
Leave a comment:
-
Raadio- ja telelevi kaob ära. Mastid võetakse maha ja lainetamist õhu kaudu ei ole. Raadiot kuulad ja telekat vaatad striimi kujul. Telia digibox ripub ju interneti küljes? Got it?Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
Oh ei. Uuringute järgi vanemas eas inimeste seas telekavaatamise tundide arv päevas on aastatega hoopis kasvanud. Raadio kadu pole ka mõtet enne kuulutada kui autosõit moest läheb - igasugune oma muusika või podcastide või spotify'de kuulamine on ikkagi nišivärk, sa pead need ise välja otsima, teadma, mis sa tahad vs keerad nuppu. Oluline osa inimestest lihtsalt ei viitsi digitaliseeruda
Leave a comment:
-
Oh ei. Uuringute järgi vanemas eas inimeste seas telekavaatamise tundide arv päevas on aastatega hoopis kasvanud. Raadio kadu pole ka mõtet enne kuulutada kui autosõit moest läheb - igasugune oma muusika või podcastide või spotify'de kuulamine on ikkagi nišivärk, sa pead need ise välja otsima, teadma, mis sa tahad vs keerad nuppu. Oluline osa inimestest lihtsalt ei viitsi digitaliseerudaAlgselt postitas Suvaline Jope Vaata postitustViimase 10 aasta digitaliseerumise ja internetiseerumise trende vaadates ütleks siiski et raadio ja televisoon sellisel kujul on surmale määratud. Mingi hetk läheb väikse kasutajatebaasi ja kalli infra ülevalhoidmise kulude suhe piisavalt suureks ja mõistlik on teenus lõpetada.
Leave a comment:
-
No vot see sõltubki muusikalistest eelistustest. Kui enamus raadiojaamad suudavad jooksva programmiga sind rahuldada siis ei tekigi vajadust pöörduda erisaadete poole. Näiteks kui inimest huvitab metal, siis ta kuulab R2'st Metallioni. See on olukord kus raadiot kuulatakse.Algselt postitas plastic Vaata postitust
Jup, täiesti nõus. Samas mu küsimus oli ju, et "mis olukordades te seda raadiot kuulate", mitte, et "kuna te kuulate seda raadio 2 õhtust vööndit". Et mulle pigem üllatus eelkõige see, et inimesed nö selekteerivad raadiosaateid, vööndeid vm. Ise senimaani saanud aru, et vikerraadio, star vm või retro fm nagu teistest sobivam. Saaremaal Kadi raadiot põhimõtte pärast ja sellega nö teadmine piirdub. Üllatav, muud miskit.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Eesti laul on ok. ERR korraldab ja Eesti muusika, Eesti autorid ja esinejad jm. - väga hea. Sealt edasi Eurovisioonile ronimine ja ülekanded jm. pole maksumaksja kraesse vaja. Ürituse esialgsest ideest - lauluvõistlusest - on järele jäänud täpselt 0 ning ma ei näe mida me peale järjekordse pettumuse saavutaksime.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustLäbi Eesti Laulu jõuab just see sama eesti muusika suure vaatajaskonnani. TIhti ka alternatiivne muusika, mis Sky Plusis Ja Myhitsis ei bläästi. Ja tegu on ilmselt ühe vaadatuima/kuulatuima saatega ERR kavas. No ja ilmselt seal Euroopa ringhäälingu case ka, et erajaamadesse ei lähe. Ja kui asjad erakanalisse lähevad - viasitt on hea näide sellest, kuidas asjad suure hurraaga perse lähevad.
Raadio surm - juba video pidi raadio tapma, aga vahepeal on 40 aastat mööda läinud.
Viimase 10 aasta digitaliseerumise ja internetiseerumise trende vaadates ütleks siiski et raadio ja televisoon sellisel kujul on surmale määratud. Mingi hetk läheb väikse kasutajatebaasi ja kalli infra ülevalhoidmise kulude suhe piisavalt suureks ja mõistlik on teenus lõpetada.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: