Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Mulle meenutas see lugu veidi seda koroonaaegset "mul tuttava tuttavale helistati haiglast ja pakuti, et kui tema surnud vanaema surmapõhjuseks lubab koroona panna, siis makstakse 200 eurot". Sellega tuli koosolekule umbes kaheksa eri inimest, lisaks igasugu vihjed jms. Lõpuks ei saanud enam keegi aru, kes ja kuskohast selle laiali tõmbas.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Algselt postitas El President Vaata postitust
    ma polnud ühtegi gossipit kuulnud, kuni Pealtnägijas see suure kella külge pandi. ja isegi saadet ei vaadanud, aga ikkagi sain teadjaks, sest igal pool mujal tehti ka promo.
    Sa oled ka lihtsurelik, nagu mina, ma ei teaks suurt maailmast midagi, kui siin ei käiks lugemas.​

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Peaks nimekirja tegema, mitmele foorumlasele ma olen pidanud viimase nelja kuu jooksul sellel teemal aru andma.
    Midagi teha ei ole, kui oled selline suur staar ja liigud VIP seltskonnas.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Peaks nimekirja tegema, mitmele foorumlasele ma olen pidanud viimase nelja kuu jooksul sellel teemal aru andma.

Leave a comment:

• El President
    replied
    ma polnud ühtegi gossipit kuulnud, kuni Pealtnägijas see suure kella külge pandi. ja isegi saadet ei vaadanud, aga ikkagi sain teadjaks, sest igal pool mujal tehti ka promo.

Leave a comment:

• sanderos
    replied
    Vabandan eelnevalt tehtud kärsitu ja läbimõtlemata liigutuse eest. Võtan foorumist puhkuse.

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust

Kas sa oled tõesti nii nõdrameelne? Arvad, et kui kirjutad mingi sõna avaliku laimu ette, siis pole tegu laimuga? Täisdebiilik ikka.

Mine hari ennast natukene: https://www.ohtuleht.ee/elu/1099556/...robe-kahjunoue
    rahune nüüd maha.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas sanderos Vaata postitust
    Ma oleks pidanud vist sõna "Gossip" kirjutama Capsis, Boldis, ja allajoonima.
    Kas sa oled tõesti nii nõdrameelne? Arvad, et kui kirjutad mingi sõna avaliku laimu ette, siis pole tegu laimuga? Täisdebiilik ikka.

Mine hari ennast natukene: https://www.ohtuleht.ee/elu/1099556/...robe-kahjunoue
    Sealjuures ei oma juristi sõnul tähtsust see, kas inimene jagab edasi kellegi teise postitust, artiklit või on ise originaalne avaldaja – igaüks vastutab enda avaldatu tõesuse ning kohasuse eest.

Leave a comment:

• sanderos
    replied
    Ma oleks pidanud vist sõna "Gossip" kirjutama Capsis, Boldis, ja allajoonima.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust

Tõsiselt tahaks teada kust kohast teiesugused inimesed tulevad? Täiesti süüdimatult levitate enda jaoks võõra inimese kohta väga räigeid kuulujutte ilma mingi teadmiseta kas see ka üldse tõele vastab? Vangi tuleks panna sellised.
    +1 Ma lootsin, et perefoorumi ja redditi debiilikuid siit ei leia aga võta näpust. Pealtnägija postituse kommentaarium annab meie rahvast ka korralikult ülevaate. Lollikari!
    Loodan, et Liis kõik laimajad ka ette võtab aga ilmselt oma loomult ta selline bsh siiski pole.

Leave a comment:

• lenc
    replied

Gossip on koka tegemine. Gossip #2, sünnitus kutsuti esile vms, sest pani lapsele ohtlikult üle.
    Tõsiselt tahaks teada kust kohast teiesugused inimesed tulevad? Täiesti süüdimatult levitate enda jaoks võõra inimese kohta väga räigeid kuulujutte ilma mingi teadmiseta kas see ka üldse tõele vastab? Vangi tuleks panna sellised.

Leave a comment:

• nonoh
    replied

Jep, täpselt sama. Ja ma ikka eriline külmavares. See on ikka täitsa teine asi kui enne õue minemist ei pea end sooja pesu ja kampsunite selga ajamisega higiseks tegema. Nüüd viskad lihtsalt jope selga pusa peale nagu kevadel. Boonus on see, et olen nüüd rohkem kõndima ja õues toimetama hakanud võrreldes varasemate talvedega.
    Mis nood hääd joped on?

Leave a comment:

• sanderos
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Kas üks tuntud jalgpalli legendi tütar räägib täna Pealtnägijas ikka kõik asjad ära? Üks teatud sõltuvus on vist Eesti üks suuremaid gossipeid, mis pole kinnitust saanud.
    Ja ärge saage valesti aru, tore inimene ning selliseid vaimseid probleeme on kole kannatada. Loodan, et leiab lahenduse ja saab tervemaks.
    Gossip on koka tegemine. Gossip #2, sünnitus kutsuti esile vms, sest pani lapsele ohtlikult üle.

Leave a comment:

• sanderos
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Ostsin sügisel kalli korraliku talvejope. Aasta parim otsus. Nüüd käis pesus ja pidin paar päeva eelmise talve omaga käima. Jõhkralt külm! Vanuigi ihkab inimene sooja.
    Jep, täpselt sama. Ja ma ikka eriline külmavares. See on ikka täitsa teine asi kui enne õue minemist ei pea end sooja pesu ja kampsunite selga ajamisega higiseks tegema. Nüüd viskad lihtsalt jope selga pusa peale nagu kevadel. Boonus on see, et olen nüüd rohkem kõndima ja õues toimetama hakanud võrreldes varasemate talvedega.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Näff?

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Kas üks tuntud jalgpalli legendi tütar räägib täna Pealtnägijas ikka kõik asjad ära? Üks teatud sõltuvus on vist Eesti üks suuremaid gossipeid, mis pole kinnitust saanud.
    Ja ärge saage valesti aru, tore inimene ning selliseid vaimseid probleeme on kole kannatada. Loodan, et leiab lahenduse ja saab tervemaks.

Leave a comment:

Working...
X