Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Daz Booob
    replied
    Lisaks palgalõhele on nüüd olemas ka hooletöö lõhe.

Leave a comment:

• El President
    replied
    kas ERR võttis tänase "Pealtnägija" artikli portaalist maha? hommikul raadios tutvustati seda. leidub inimesi, kes enda sõnul lugesid sellest ERRi saidilt ka.

guugel leiab praegu veebiavarustest üles ainult PERHi vastuse: https://www.regionaalhaigla.ee/uudis...ltnagija-loole

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    USAs toimuv on nagu mingi Netflixi seriaal, kus ühe päevaga lastakse terve hooaeg välja.

Leave a comment:

• gaskoff
    replied
    Üle oma varju hüppamine - peaks tähendama millegi võimatu ette võtmist. Tegelikult on see lihtsamast lihtsam: tuleb hüpata lambi alt läbi nii, et korraks on vari otse sinu all.

Leave a comment:

• taku*
    replied
    seitse(või 9) korda mõõda, üks kord lõika.... ebaefektiivsuse tipp

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Viitsid veel mõned folkooris olevad käibefraasid ümber lükata? Noh, teaduse ja rahvaharimise mõttes.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    vendetta teaduseminutid: tegu on klassikalise Pärslaste infooperatsiooniga Antiikajast. Tegelikult hakkavad kalad loomulikult peaaegu eranditult mädanema hoopis sisikonnast.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Eesti Jalgpalli Liit - ainus organisatsioon, kus kala ei hakka peast mädanema.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Eloni ja Asmongoldi Twitter beef

Leave a comment:

• taku*
    replied
    Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust

Eks see sõltub mis kuu palgaga on tegemist ja mis kuusse ta deklareeritakse.
    tegelt ei sõltu. tsd-sse peab deklareerima väljamakse kuupäeva järgi järgmise kuu 10ndaks... muidu on tegemist kelmusega

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kui jaanuarikuu palgapäeval tulev palk homme-ülehomme välja võtta, siis arvestatakse sellelt tulumaks vanas määras.
    Eks see sõltub mis kuu palgaga on tegemist ja mis kuusse ta deklareeritakse.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Kui jaanuarikuu palgapäeval tulev palk homme-ülehomme välja võtta, siis arvestatakse sellelt tulumaks vanas määras.

Leave a comment:

• gaskoff
    replied
    Algselt postitas plastic Vaata postitust

Mul suht “kes on brigitte susanne hunt” koht esimest korda elus vist. Eeldan, et mingi teada asi see viisteist kyssat, aga esimest korda kuulen
    Tuleb Rahva Oma Kaitset kuulata - seal räägiti terve eelmine aasta kellestki Tiinast või Riinast, kes kõik saated järjest ära võidab.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    see kuradi viisteist küsimust. hea lihtne formaat ja pull vahtida. aga no türa, kas seda liigset targutamist vähemaks ei saa tõmmata v. veits kangutatud mõtlemine ja tarkapanemine ei tundu naturaalne. ja taipohh kui ma olen ainuke kellele see närvidele käib.
    Mulle käib ka see osa närvidele.

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    see kuradi viisteist küsimust. hea lihtne formaat ja pull vahtida. aga no türa, kas seda liigset targutamist vähemaks ei saa tõmmata v. veits kangutatud mõtlemine ja tarkapanemine ei tundu naturaalne. ja taipohh kui ma olen ainuke kellele see närvidele käib.
    Mul suht “kes on brigitte susanne hunt” koht esimest korda elus vist. Eeldan, et mingi teada asi see viisteist kyssat, aga esimest korda kuulen

Leave a comment:

Working...
X