Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
kas ERR võttis tänase "Pealtnägija" artikli portaalist maha? hommikul raadios tutvustati seda. leidub inimesi, kes enda sõnul lugesid sellest ERRi saidilt ka.
guugel leiab praegu veebiavarustest üles ainult PERHi vastuse: https://www.regionaalhaigla.ee/uudis...ltnagija-loole
Leave a comment:
-
USAs toimuv on nagu mingi Netflixi seriaal, kus ühe päevaga lastakse terve hooaeg välja.
Leave a comment:
-
Üle oma varju hüppamine - peaks tähendama millegi võimatu ette võtmist. Tegelikult on see lihtsamast lihtsam: tuleb hüpata lambi alt läbi nii, et korraks on vari otse sinu all.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Viitsid veel mõned folkooris olevad käibefraasid ümber lükata? Noh, teaduse ja rahvaharimise mõttes.
Leave a comment:
-
vendetta teaduseminutid: tegu on klassikalise Pärslaste infooperatsiooniga Antiikajast. Tegelikult hakkavad kalad loomulikult peaaegu eranditult mädanema hoopis sisikonnast.
Leave a comment:
-
Eesti Jalgpalli Liit - ainus organisatsioon, kus kala ei hakka peast mädanema.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
Eks see sõltub mis kuu palgaga on tegemist ja mis kuusse ta deklareeritakse.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui jaanuarikuu palgapäeval tulev palk homme-ülehomme välja võtta, siis arvestatakse sellelt tulumaks vanas määras.
Leave a comment:
-
Kui jaanuarikuu palgapäeval tulev palk homme-ülehomme välja võtta, siis arvestatakse sellelt tulumaks vanas määras.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plastic Vaata postitust
Mul suht “kes on brigitte susanne hunt” koht esimest korda elus vist. Eeldan, et mingi teada asi see viisteist kyssat, aga esimest korda kuulen
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustsee kuradi viisteist küsimust. hea lihtne formaat ja pull vahtida. aga no türa, kas seda liigset targutamist vähemaks ei saa tõmmata v. veits kangutatud mõtlemine ja tarkapanemine ei tundu naturaalne. ja taipohh kui ma olen ainuke kellele see närvidele käib.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustsee kuradi viisteist küsimust. hea lihtne formaat ja pull vahtida. aga no türa, kas seda liigset targutamist vähemaks ei saa tõmmata v. veits kangutatud mõtlemine ja tarkapanemine ei tundu naturaalne. ja taipohh kui ma olen ainuke kellele see närvidele käib.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: