Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tähelepanekuid elust enesest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• maamesilane
    replied
    Sandra Vabarnal on uus sonks!

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Lõpetage see inglisekeelne möla,Uudo Sepp on tagasi....

Leave a comment:

• grafix
    replied
    Julm kuidas see asi prindib jah, eelmise aasta petukõnede ja investeerimispettuste saldoks jäi 7.3 miljonit €.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Täna jagab Politsei Facebookis kuriteo teateid. Jõhker, mis raha kelmustega kätte saadakse. Ime pole, et pätid sellega tegelevad.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Üldjuhul hindab esimese asjana mees ilu, mida tal napib. Ja kui see peaks klappima, siis vaimset tasakaalu, mida tal ka napib.
    Seega. Tegemist on hetkel puhta Chelsea-materjaliga.
    Sellepärast ma sinu ära mainisin, et sult tõmbab kohe väärt vastuse välja. Aga, et nii low blow vennaks osutusid ja Chelseat ja BSH võrdlema hakkad.... Kuskil on piir

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust

Daz Boob oleks puhas BSH tase
    Üldjuhul hindab esimese asjana mees ilu, mida tal napib. Ja kui see peaks klappima, siis vaimset tasakaalu, mida tal ka napib.
    Seega. Tegemist on hetkel puhta Chelsea-materjaliga.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Peeter I Vaata postitust

Ei tea kas armuavantüüri nimel mõni mees ka selle proovimiseks valmis oleks?
    Daz Boob oleks puhas BSH tase

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    BSH manageri koht on saadaval taas.
    Ei tea kas armuavantüüri nimel mõni mees ka selle proovimiseks valmis oleks?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    BSH manageri koht on saadaval taas.

Leave a comment:

• DELFI
    replied
    Kohvijoojad ärge tapke maailma CO2ga

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas plastic Vaata postitust

Küsisin enne ka ju. Et kui poliitik ja peaminister paneb sotsmeediasse vōi portaal (nagu jurim ütleb) kolmeka soovi, siis veidi weird on seda ignoda. Tore, et poliitik rahvale lähemal ja tore. et teada antakse ju?

Avalik huvi on veidi imelik konstruktsioon, mille alusel saaks üle poole meediat kajastamata jätta. Ise omalt poolt selllega täiesti nōus muidu ka.

aga egamus toodetul sital tegelikult avalikku huvi ple. Seega kordan uuesti, et see mingi liin, kus isegi jurim läheb “full ekre” (ma nii ise ei viitaks, aga talle endale meeldib vastaspooli ekrelasteks kutsuda) seal, kus tegelt ju ei peaks.
    Siin on juba see vahe, et üks tuleb sellega ise avalikult välja, teine tuuakse välja. Ja see on väga oluline vahe.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust

Ma isiklikult arvan, et isegi strippar Marco puhul oleks olnud tegu liigse eraellu sekkumisega.
    Eks ta jah selline kõmumeedia valu ja võlu ole. Ma inimlikult oleks ka sitaks häiritud, kui iga minu deidi pealt tuleks kuskil lugu "ohhoo, uus armastus", aga selliselt see osa meediast toimib.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kas Margus Tsahkna, Mihhail Kõlvarti või Jürgen Ligi puhul oleks kosher kajastus olnud?
    Ma isiklikult arvan, et isegi strippar Marco puhul oleks olnud tegu liigse eraellu sekkumisega.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Aga, taas, ma ei olnud siis tööl, kui see teema lauda käidi. Et ei tea, mis argumentatsioon ja kas üldse vaidluseks oli.

Kas Margus Tsahkna, Mihhail Kõlvarti või Jürgen Ligi puhul oleks kosher kajastus olnud?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust

Ok, kuna sa ilmselgelt oled suurem ekspert kui mina selles vallas, siis paluks hinnangut järgnevale täiesti hüpoteetilisele stsenaariumile. Oletame, et ühe meediamaja juhtival kohal olev töötaja (avaliku elu tegelane) on aastaid tagasi ühes täiesti avalikus foorumis loonud teema, milles räägib enda kogemustest anaalseksi vallas ning küsib teiste käest mis nende kogemused on ja kuidas on õnnestunud neiud pehmeks rääkida. Kas mõne teise meediamaja meelelahutusosakond võiks sellest artikli teha?
    Saab nooruserumaluse taha pugeda.

Aga kui praegu teeks selle teema ja siis näiteks konkureeriv meediamaja teeks loo, siis, noh, saab ainult enda rumalust süüdistada. Või lihtsalt ära kannatada, sest kahe päeva pärast ei mäleta seda enam keegi. Ma usun, et herr Kaplinskil on ka nüüd täiesti savi ja äkki sai uusi ja huvitavaid pakkumisi.

Leave a comment:

Working...
X