Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Julm kuidas see asi prindib jah, eelmise aasta petukõnede ja investeerimispettuste saldoks jäi 7.3 miljonit €.
Leave a comment:
-
Täna jagab Politsei Facebookis kuriteo teateid. Jõhker, mis raha kelmustega kätte saadakse. Ime pole, et pätid sellega tegelevad.
Leave a comment:
-
Sellepärast ma sinu ära mainisin, et sult tõmbab kohe väärt vastuse välja. Aga, et nii low blow vennaks osutusid ja Chelseat ja BSH võrdlema hakkad.... Kuskil on piirAlgselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Üldjuhul hindab esimese asjana mees ilu, mida tal napib. Ja kui see peaks klappima, siis vaimset tasakaalu, mida tal ka napib.
Seega. Tegemist on hetkel puhta Chelsea-materjaliga.
Leave a comment:
-
Üldjuhul hindab esimese asjana mees ilu, mida tal napib. Ja kui see peaks klappima, siis vaimset tasakaalu, mida tal ka napib.Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Daz Boob oleks puhas BSH tase
Seega. Tegemist on hetkel puhta Chelsea-materjaliga.
Leave a comment:
-
Daz Boob oleks puhas BSH taseAlgselt postitas Peeter I Vaata postitust
Ei tea kas armuavantüüri nimel mõni mees ka selle proovimiseks valmis oleks?
Leave a comment:
-
Ei tea kas armuavantüüri nimel mõni mees ka selle proovimiseks valmis oleks?Algselt postitas Nasfal Vaata postitustBSH manageri koht on saadaval taas.
Leave a comment:
-
-
Siin on juba see vahe, et üks tuleb sellega ise avalikult välja, teine tuuakse välja. Ja see on väga oluline vahe.Algselt postitas plastic Vaata postitust
Küsisin enne ka ju. Et kui poliitik ja peaminister paneb sotsmeediasse vōi portaal (nagu jurim ütleb) kolmeka soovi, siis veidi weird on seda ignoda. Tore, et poliitik rahvale lähemal ja tore. et teada antakse ju?
Avalik huvi on veidi imelik konstruktsioon, mille alusel saaks üle poole meediat kajastamata jätta. Ise omalt poolt selllega täiesti nōus muidu ka.
aga egamus toodetul sital tegelikult avalikku huvi ple. Seega kordan uuesti, et see mingi liin, kus isegi jurim läheb “full ekre” (ma nii ise ei viitaks, aga talle endale meeldib vastaspooli ekrelasteks kutsuda) seal, kus tegelt ju ei peaks.
Leave a comment:
-
Eks ta jah selline kõmumeedia valu ja võlu ole. Ma inimlikult oleks ka sitaks häiritud, kui iga minu deidi pealt tuleks kuskil lugu "ohhoo, uus armastus", aga selliselt see osa meediast toimib.Algselt postitas lenc Vaata postitust
Ma isiklikult arvan, et isegi strippar Marco puhul oleks olnud tegu liigse eraellu sekkumisega.
Leave a comment:
-
Ma isiklikult arvan, et isegi strippar Marco puhul oleks olnud tegu liigse eraellu sekkumisega.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas Margus Tsahkna, Mihhail Kõlvarti või Jürgen Ligi puhul oleks kosher kajastus olnud?
Leave a comment:
-
Aga, taas, ma ei olnud siis tööl, kui see teema lauda käidi. Et ei tea, mis argumentatsioon ja kas üldse vaidluseks oli.
Kas Margus Tsahkna, Mihhail Kõlvarti või Jürgen Ligi puhul oleks kosher kajastus olnud?
Leave a comment:
-
Saab nooruserumaluse taha pugeda.Algselt postitas lenc Vaata postitust
Ok, kuna sa ilmselgelt oled suurem ekspert kui mina selles vallas, siis paluks hinnangut järgnevale täiesti hüpoteetilisele stsenaariumile. Oletame, et ühe meediamaja juhtival kohal olev töötaja (avaliku elu tegelane) on aastaid tagasi ühes täiesti avalikus foorumis loonud teema, milles räägib enda kogemustest anaalseksi vallas ning küsib teiste käest mis nende kogemused on ja kuidas on õnnestunud neiud pehmeks rääkida. Kas mõne teise meediamaja meelelahutusosakond võiks sellest artikli teha?
Aga kui praegu teeks selle teema ja siis näiteks konkureeriv meediamaja teeks loo, siis, noh, saab ainult enda rumalust süüdistada. Või lihtsalt ära kannatada, sest kahe päeva pärast ei mäleta seda enam keegi. Ma usun, et herr Kaplinskil on ka nüüd täiesti savi ja äkki sai uusi ja huvitavaid pakkumisi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: