Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
tähelepanekuid elust enesest
Collapse
X
-
Jah ikka, kus ta siis mängima peaks?Algselt postitas MALAGA Vaata postitustJoe Hart mängib Meistrite liigas ?!?!
Leave a comment:
-
Avastasin, et mulle ei meeldi tänapäeva trend, et jalgpalli kommenteerib üks inimene.
Leave a comment:
-
Mulle meeldib toidupoes ringi käia rohkem kui mu naisele. Selleks pean palju teenima. ⚽Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Toidupood on ainus pood, kuhu ma olen valmis vabatahtlikult minema. Mulle meeldib riiulite vahel tuiata ja vaadata, mida uut ja head antakse.
Leave a comment:
-
Toidupood on ainus pood, kuhu ma olen valmis vabatahtlikult minema. Mulle meeldib riiulite vahel tuiata ja vaadata, mida uut ja head antakse.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
E-pood…
Leave a comment:
-
-
E-pood…Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Ma söön vähe
Aga ega südalinnas liiga palju valikuid pole, kus vähegi valikut. Solaris, Kaubamaja, Stockmann. No ja siis minirimid ja Liivalaja Selver.
Leave a comment:
-
Omal ajal külastasin solarise toidupoodi päris palju - peamiselt enne seda kui selver selle kupatuse ära ostis. Pöffi ajal ja muidu ka sai tihti käidud ja täitsa meeldis see pood. Veidi teistsugune kaup kui mujal ja näiteks kohupiimade valik oli super. Nüüd on mul solarisse harvemini asja. See uuendatud pood meenutab tõesti väga Tartu kaubamaja toidupoodi. Tallinna oma on ilmselt nüüd ka sarnane, sinna pole enam aastaid sattunud.
Leave a comment:
-
Ma söön väheAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKurat, kus on ikka rikkad siia sattunud, et sellistes poodides süüa ostavad.
Aga ega südalinnas liiga palju valikuid pole, kus vähegi valikut. Solaris, Kaubamaja, Stockmann. No ja siis minirimid ja Liivalaja Selver.
Leave a comment:
-
OP rääkis, et käis galeriis ju. Kellele KUMU, kellele solarise toidupood.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKurat, kus on ikka rikkad siia sattunud, et sellistes poodides süüa ostavad.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: