Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tarbija/kliendi nutt ja hala

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• cannuman
    replied
    No tavaliselt küsivad jah kui ikka mööda panevad..või no 200vs300 puhul ilmselt ise tõstavad juurde. Aga see elukas ei kõssanud sõnagi, rääkimata elementaarsest tere-aitäh-palun.

Kusjuures kui juba siin mölisemiseks läks, siis mind alati ajab närvi, kui kassapidajad ei tereta klienti. Kuna külastan tihti tartu kaubamaja, siis on juba enamvähe meelde jäänud kassatibid/kassatädid. Ja kui tõesti väga kiire pole, siis loomulikult lähen sinna kassase, kus on nooremad ja ilusamat tibid. Või siis valin need kassan, kus on viisakad ja naeratavad teenindajad.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    Pärast muidugi selgus et tegelinski oli mulle 400g karpi toppinud soovitud 300 asemel aga no saingi rohkem süüa
    Aga mulle meeldivad letitädid, kes küsitud 300 grammi asemele panevad karpi 200 grammi ja siis küsivad kaalule näidates, et kas on ok

Leave a comment:

• RoboTchiken
    replied
    Üritasin Maximast kanarisottot osta. nämm-nämm.

Algas asi sellega, et läksin leti juurde sööki valima. Aga kohe tuli salatileti juurest mingi memm, kes väidetavalt seal juba pool tundi oodanud oli. Maxima-eit sõimas sellel kohe näo täis, väitis et neid on seal vähe ja peabki ootama jne. Ja läks siis mammit teenidama. Vahetult enne seda sõimas mingi kaastöötajat ka seal kes soovis lõunale minna.

Ma ootasin kannatlikult edasi ja miskine naisukene nillis ka lihaleti juurde. Kui Maxima-eit lõpuks tagasi jõudis oli nillija-memm juba otsusele jõudnud ja kohe viisakalt küsis seal kardulaid kapsaga. Ilusti veel õpetas palju kartuleid ja palju kapsast panna. Tänas ka veel kui kauba kätte sai.

Mina, kes ma olin kannatlikult oodand, kuni nillija-ettetrügija-viisakas-eit seal asjatas, pöördusin ka viisakalt maxima-memme poole. Palusin viisakalt 300g kanarisottot. See vahtis litsipeeruse näga mulle otsa ja hakkas siis kühveldama. Lükkas karbi kaalule ja kleepis hinnasildikese ka külge nigu ikka. Tänasin siis ilusasti teda. Millegipärast oli ta kole tumm ja üldse ei suhelnud minga, kui koledad näoilmed välja jätta. Pärast muidugi selgus et tegelinski oli mulle 400g karpi toppinud soovitud 300 asemel aga no saingi rohkem süüa
    irw

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied
    ...no saingi rohkem süüa
    nahhui sa üldse siia postitad siis?

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Üritasin Maximast kanarisottot osta. nämm-nämm.

Algas asi sellega, et läksin leti juurde sööki valima. Aga kohe tuli salatileti juurest mingi memm, kes väidetavalt seal juba pool tundi oodanud oli. Maxima-eit sõimas sellel kohe näo täis, väitis et neid on seal vähe ja peabki ootama jne. Ja läks siis mammit teenidama. Vahetult enne seda sõimas mingi kaastöötajat ka seal kes soovis lõunale minna.

Ma ootasin kannatlikult edasi ja miskine naisukene nillis ka lihaleti juurde. Kui Maxima-eit lõpuks tagasi jõudis oli nillija-memm juba otsusele jõudnud ja kohe viisakalt küsis seal kardulaid kapsaga. Ilusti veel õpetas palju kartuleid ja palju kapsast panna. Tänas ka veel kui kauba kätte sai.

Mina, kes ma olin kannatlikult oodand, kuni nillija-ettetrügija-viisakas-eit seal asjatas, pöördusin ka viisakalt maxima-memme poole. Palusin viisakalt 300g kanarisottot. See vahtis litsipeeruse näga mulle otsa ja hakkas siis kühveldama. Lükkas karbi kaalule ja kleepis hinnasildikese ka külge nigu ikka. Tänasin siis ilusasti teda. Millegipärast oli ta kole tumm ja üldse ei suhelnud minga, kui koledad näoilmed välja jätta. Pärast muidugi selgus et tegelinski oli mulle 400g karpi toppinud soovitud 300 asemel aga no saingi rohkem süüa

Leave a comment:

• kriitikameel
    replied
    ostisn poest õuna ja kohuksest, kassas ei läinud kood läbi
    ps - maksimarketis pole õlled külmad

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja zaz poolt
    millal sa need ostsid?
    Poolteist nädalat tagasi. Tegu oli kuuajastega.

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Kasper poolt
    Mul olid Fresh Care Advance'i läätsed ja täna Eesti Optikas käituti nii, nagu põhimõtteliselt igas Eesti poes tavaks saanud: ise lõhkusite ära, tootel pole häda midagi, kõiges olete ise süüdi. Krt närvi ajab selline käitumine.
    millal sa need ostsid?

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Mul olid Fresh Care Advance'i läätsed ja täna Eesti Optikas käituti nii, nagu põhimõtteliselt igas Eesti poes tavaks saanud: ise lõhkusite ära, tootel pole häda midagi, kõiges olete ise süüdi. Krt närvi ajab selline käitumine.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja dreyd poolt
    mis läätsed olid? VAhepeal oli Eestis partii täitsa praake daily focus toodangut, mis jah kippus lagunema.
    Oh kurat praegu ei oskagi öelda, aga võisid olla küll daily focuse toodangust. Pärast vaatan järgi, mis asjad need oli.

Leave a comment:

• dreyd
    replied
    mis läätsed olid? VAhepeal oli Eestis partii täitsa praake daily focus toodangut, mis jah kippus lagunema.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja norsk poolt
    Mis see jaanipäev muud ikka on...
    Tegelikult mitte päris see, mis sa arvad, aga ma seda läätse värki veel endiselt ei jaga.

Leave a comment:

• norsk
    replied
    Ma arvasingi, et sa mõtled seda, kuid ega tegelikult saab seda lauset kolmiti võtta.

Ei tea jah, mis juhtus. Imelik värk. Aga päris porriga pole veel prille katki saanud. Küll aga Dunlopi prillid läksid jaanipäevaga.
    Mis see jaanipäev muud ikka on...

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja norsk poolt
    Ühemõtteline tegelt
    See võib sitemad prillidki ära lõhkuda. Aga kui ei, siis ei mõista mina ka
    Ma arvasingi, et sa mõtled seda, kuid ega tegelikult saab seda lauset kolmiti võtta.

Ei tea jah, mis juhtus. Imelik värk. Aga päris porriga pole veel prille katki saanud. Küll aga Dunlopi prillid läksid jaanipäevaga.

Leave a comment:

• norsk
    replied
    Kolmemõtteline lause, kuid ei teinud ühtegi neist.

Sõitmas käies juba tundus imelik ning hiljem niisama välja olles siis see asi teoks saigi. Ei mõista.
    Ühemõtteline tegelt
    See võib sitemad prillidki ära lõhkuda. Aga kui ei, siis ei mõista mina ka

Leave a comment:

Töötlen...