Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tarbija/kliendi nutt ja hala

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Shparkz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja freestyle01 poolt
    no aga sellegipoolest tahaks ma näha kuidas Sparks sööks ära veerandkilose pudingu 2-3 ampsuga... niiet fuck off!
    selleks trikiks on olemas sellised toredad vahendid nagu supilusikad....niiet fuck off!

Algselt postitanud kasutaja Rein poolt
    See ongi suurem kui need, peaaegu poole suurem.
    pidasin silmas 500st ''rosina'' kohupiima, kus rosinast pole küll eriti haisugi..

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja zaz poolt
    Vaata Prismasse... seal mingi soome kirjadega puding täitsa on! 750g vms
    sssssaaa nuga, peab uurima, tänud

Leave a comment:

• zaz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Shparkz poolt
    see ongi see mõne ampsu asi
    ikka suuremat nagu on need miskid rosinaga kohupiimad ja asjad
    Vaata Prismasse... seal mingi soome kirjadega puding täitsa on! 750g vms

Leave a comment:

• freestyle01
    replied
    no aga sellegipoolest tahaks ma näha kuidas Sparks sööks ära veerandkilose pudingu 2-3 ampsuga... niiet fuck off!

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Normaalne rosinakohupiim on ikka see suurem tops - 380 g

Leave a comment:

• Rein
    replied

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    http://www.tere.eu/et/tooted/tere?view=product&id=372
    250 grammine täitsa olemas. Või tahad sa veel suuremat?
    see ongi see mõne ampsu asi

Leave a comment:

• Rein
    replied
    kas ma pole näinud või milles asi aga miks kurat ei tehta pudingit suures topsis ? see väike on paremal juhul kahe ampsu teema

250 grammine täitsa olemas. Või tahad sa veel suuremat?

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
    Türipaide. Kalev pani oma kommid ägedamasse pakendisse ja tegi väiksemaks. Rimil on odavam jogurt (Alpenrose vmt), aga väiksem - 900g. Nüüd Meieri vahetas oma pakendeid - faking hapukoor on 330g endise 400g asemel. Kui ülejäänutel tähendab suur pakk 500g! Kas ma olen ainus, kes tahab asja suupärases mõõdus, mitte ei osta asju ainult väiksema tükihinna põhjal?
    kas ma pole näinud või milles asi aga miks kurat ei tehta pudingit suures topsis ? see väike on paremal juhul kahe ampsu teema

Leave a comment:

• ZanniN
    replied
    Käisin eile sõbraga chop-stickis vms. Tegelevad igatahes selliste ida päraste roogadega.

Tellisime mõlemad nuudlid lihaga ja tulid suht kiirelt lauda. Sõber hakkas kohe seletama, et kuidagi rasvasemad kui tavaliselt. Ma märkasin ka, et päris soolased seekord teised. Jõudsime siis kumbki oma kausi põhja ja seal olid nuudlid ikka puhta külmad. Tavaliselt nii tulised, et vaevu kannatab süüa. Seekord oli aga justkui selline tunne, et ammu valmis tehtud aga paraku klient ütles ära ja panid kõrval. Nüüd soendasid üles, viskasid soola peale ja müüsid meile selle pasa maha.
    Läksin siis teenindajaga õiendama, ta ei osanud midagi öelda(sest ta ei saanud eesti keelest aru) ja kutsus teise teenindaja. Õiendasin siis temaga...ta keeras keset juttu pilgu põrandale ja järsku põgenesid mõlemad kööki ära...

Kuradi s***rattad! Viimane kord kui sinna läksin!

Leave a comment:

• Even
    replied
    mulle esitati inkasso nõue mõned kuud tagasi.

facebooki kaudu.

Leave a comment:

• mg
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    Mul on helkur ja võtmekimp samas taskus valgel ajal. Ja helukri noor jääb võtmekimbu külge kinni. Võtmed ja kelkur peavad mõlemad parempoolses jopetaskus olema, et täis peaga ei peaks hakkama mingeid rehkendusi tegema.
    ma ei olegi ainus

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Maarek poolt
    Slap-wrap helkurit kasutades selle kadumine kuhugi kinni jäädes üsna võimatu.
    Strap-wrap kõlab kahtlaselt nagu strap-on

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Mul on helkur ja võtmekimp samas taskus valgel ajal. Ja helukri noor jääb võtmekimbu külge kinni. Võtmed ja kelkur peavad mõlemad parempoolses jopetaskus olema, et täis peaga ei peaks hakkama mingeid rehkendusi tegema.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Mõtlev soccernettlane haaknõela ei kasuta. 2 paelaga saab hakkama. Illustreeriv näide:

Tilpneb jope küljes juba teist aastat ning on igale poole kinni jäänud, aga siiamaani alles

Leave a comment:

Töötlen...