Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Türipaide. Kalev pani oma kommid ägedamasse pakendisse ja tegi väiksemaks. Rimil on odavam jogurt (Alpenrose vmt), aga väiksem - 900g. Nüüd Meieri vahetas oma pakendeid - faking hapukoor on 330g endise 400g asemel. Kui ülejäänutel tähendab suur pakk 500g! Kas ma olen ainus, kes tahab asja suupärases mõõdus, mitte ei osta asju ainult väiksema tükihinna põhjal?
kas ma pole näinud või milles asi aga miks kurat ei tehta pudingit suures topsis ? see väike on paremal juhul kahe ampsu teema
Käisin eile sõbraga chop-stickis vms. Tegelevad igatahes selliste ida päraste roogadega.
Tellisime mõlemad nuudlid lihaga ja tulid suht kiirelt lauda. Sõber hakkas kohe seletama, et kuidagi rasvasemad kui tavaliselt. Ma märkasin ka, et päris soolased seekord teised. Jõudsime siis kumbki oma kausi põhja ja seal olid nuudlid ikka puhta külmad. Tavaliselt nii tulised, et vaevu kannatab süüa. Seekord oli aga justkui selline tunne, et ammu valmis tehtud aga paraku klient ütles ära ja panid kõrval. Nüüd soendasid üles, viskasid soola peale ja müüsid meile selle pasa maha.
Läksin siis teenindajaga õiendama, ta ei osanud midagi öelda(sest ta ei saanud eesti keelest aru) ja kutsus teise teenindaja. Õiendasin siis temaga...ta keeras keset juttu pilgu põrandale ja järsku põgenesid mõlemad kööki ära...
Mul on helkur ja võtmekimp samas taskus valgel ajal. Ja helukri noor jääb võtmekimbu külge kinni. Võtmed ja kelkur peavad mõlemad parempoolses jopetaskus olema, et täis peaga ei peaks hakkama mingeid rehkendusi tegema.
Mul on helkur ja võtmekimp samas taskus valgel ajal. Ja helukri noor jääb võtmekimbu külge kinni. Võtmed ja kelkur peavad mõlemad parempoolses jopetaskus olema, et täis peaga ei peaks hakkama mingeid rehkendusi tegema.
Leave a comment: