Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
tarbija/kliendi nutt ja hala
Collapse
X
-
Ahjaa ÄRGE OSTKE Ülemiste keskuse juures olevast Jazzi kiirpesula küljes olevast Hesburgerist Sprite´i. Need kuradi ohmoonid on selle veega pooleks teinud...Leave a comment:
-
-
Mdx Sügisballi DVD-ga on endal ka masendav kogemus.....DVD-mängijasse pannes on hääleks vaid mingi väga kahtlane ja imelik sahin....samas arvutis mängides töötas ilusti.....Leave a comment:
-
-
krt see ei ole kiitmise teema. ma ostsin pudingi, kodus avastasin et väike auk oli pakendis ja lahti tehes vaatas vastu juba hallitus.Leave a comment:
-
Kui on lubatud, siis ma kiidaks Ordit. Ülipro ja väga pädev teenindus alati. Kui midagi küsida siis tuleb alati konkreetne ja asjalik vastus. Ja kui ilusti rääkida siis saab korralikult alla kah
. Minuarust Eesti parim teenindus on Ordis!
Leave a comment:
-
tarbija/kliendi nutt ja hala
siin on siis võimalik toriseda/vahetada oma kogemusi seoses heeringapakist avastatud rotisabade, viina pähe ostetud metanooli ja transvestiitidest prostituutidega (mis kõik, olgu mainitud, mul puuduvad).
teemat ajendas tegema pahameel seoses kauaoodat ja äsjasoetet "Sügisballi" DVDga, millel puudub heli -- mis, nagu näha, ei ole ühekordne õnnetus. tsiteerides klassituid: "mis mõttes nagu!?"
Sildid: Ei ole
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: