Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tarbija/kliendi nutt ja hala

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Kasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja norsk poolt
    Vahtisid porri?
    Kolmemõtteline lause, kuid ei teinud ühtegi neist.

Sõitmas käies juba tundus imelik ning hiljem niisama välja olles siis see asi teoks saigi. Ei mõista.

Leave a comment:

• norsk
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Kasper poolt
    Eino mida asja!?! Mul läks lääts pooleks! Kuidas see võimalik on? Lääts oli silmas, tundsin, et midagi on valesti ja nüüd ära tuli pool. Teise poole kätte saamisega oli tükk tegu . Aga ma ei saa aru, kuidas selline asi võimalik on.
    Vahtisid porri?

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Eino mida asja!?! Mul läks lääts pooleks! Kuidas see võimalik on? Lääts oli silmas, tundsin, et midagi on valesti ja nüüd ära tuli pool. Teise poole kätte saamisega oli tükk tegu . Aga ma ei saa aru, kuidas selline asi võimalik on.

Leave a comment:

• smörgåsbord
    replied
    Algselt postitanud kasutaja 10 Lopez Saldana poolt
    kuna mul on seda plaati vaja ja mitte läbi kompuutri mängimiseks, kas probleem on lahendatud?
    Kuukulgur:

Soovitan pöörduda OÜ Sonatiini poole, kes on selle filmi levitajad. sest ma tean, et selliseid juhtumeid on veel olnud ja nad on DVD'd seniajani kõik välja vahetanud. Tean ka et nad tegelevad praegu probleemi otsimisega, kuna enamus DVD mängijates töötab plaat ideaalselt.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    no tõsi ta on, aga kui usaldusväärse (edit: sel hetkel...) soovituse põhjal tekib juba julgus maksta rahad ette, siis ununevad pahatihti ka aabitsatõed.

igaks juhuks märgin veel, et tala ei pandud päris mulle isiklikult, kuid samas piisavalt lähedastele isikutele, et kulmu tõsiselt kortsu võtaks. aga tark pidigi teiste vigadest õppima, siin on igaühel võimalus see staatus saavutada.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vincent poolt
    äkki on kellelegi siin abiks/hoiatuseks.

OÜ Vegas, kontaktisik Teet (või tema kaksikvend Tiit) Kääpa - ärge laske neil midagi oma elamise juures ehitada ega haljastada.

tore on muidugi näha, et "kiirelt areneva ja kvaliteedile orienteeritud ettevõttena" on neil muuhulgas kiirelt arenenud ka oskus klientide rahaga juba enne tööde alustamist kõigi nelja tuule poole orienteeruda, aga vähemalt tagasitee meilboksi ja telefoni juurde ei tohiks ju nii ületamatult raske olla.
    Krediidiinfo tasuta firmapäring on ka vihjetega abiks, kui soov tellida teenust koduse korteri registriaadressiga ettevõttelt, kel kodulehel ilusa jutu kõrval ainsaks kontaktiks nimi, mobiiltelefon ja hot meilikonto.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    äkki on kellelegi siin abiks/hoiatuseks.

OÜ Vegas, kontaktisik Teet (või tema kaksikvend Tiit) Kääpa - ärge laske neil midagi oma elamise juures ehitada ega haljastada.

tore on muidugi näha, et "kiirelt areneva ja kvaliteedile orienteeritud ettevõttena" on neil muuhulgas kiirelt arenenud ka oskus klientide rahaga juba enne tööde alustamist kõigi nelja tuule poole orienteeruda, aga vähemalt tagasitee meilboksi ja telefoni juurde ei tohiks ju nii ületamatult raske olla.

Leave a comment:

• Shermann
    replied
    Algselt postitanud kasutaja alvarez poolt
    kusjuures, ka minu raal, mis veel hingab on kah ordist hangitud ja suht sama elu maareki arvutiga elanud...ja mõelda, et maksin selle eest veel 20k, nii, et mingitest odavatest jubinatest on raske rääkida :P + see garantii järjekord

sorry, aga ordiga on minu poolt tsau/pakaa...sinuga võib mõni kord õlle juua siiski
    Mul teine arvuti ordist. Mõlemad maksid kuskil 10k. Esimene oli mnu käes 6 aastat, mille jooksul käis 1 korra toiteploki pärast paranduses. Nüüd tiksub vaikselt ühe vanatädi käes. Praegune arvuti on minul ülihästi vastu pidanud (ptüi-ptüi-ptüi). Ja esmaspäeval tellisin ordist omale uue mp3. Kodulehel lubati, et 4-5 päeva läheb aega enne, kui kohale jõuab, aga minule helistati juba kolmapäev, et teile on pakk ordist .
    Ja Ordis on see ka hea, et ka garantii ajal võid aruvutit seest ka modida, ilma et garantii kaoks. Ainult kõvaketast ei tohi näppida.

Leave a comment:

• Bob_Loblaw
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Kasper poolt
    No jah. Kui see lihtsalt nurgas seisab, siis on väga tõenäoline, et sul sellega probleeme ei ole. Äkki proovid korra arvuti ka tööle panna ja seda kasutada?
    tähenärija

Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    (PS! Arvutil polnud 4 aastat viirusetõrje süsteemigi)
    parim viirusetõrje on monitori ja tooli vahel, kui ikka igast kahtlasi asju ei jooksuta, ava ja alla ei laadi siis ei juhtu ka midagi.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    No, mul vanem arvuti oli kasutuses 5 aastat, seejärel kasutas ainult seda mu ema. Nüüdseks on arvutil vanust 6,5 aastat. IDEAALSES KORRAS! (PS! Arvutil polnud 4 aastat viirusetõrje süsteemigi)

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Bob_Loblaw poolt
    ise hakkas raal ära lagunema? Mul küll istub ordi arvuti juba 4dat aastat rahulikult nurgas, mitte mingeid probleeme pole olnud.
    No jah. Kui see lihtsalt nurgas seisab, siis on väga tõenäoline, et sul sellega probleeme ei ole. Äkki proovid korra arvuti ka tööle panna ja seda kasutada?

Leave a comment:

• Bob_Loblaw
    replied
    kusjuures, ka minu raal, mis veel hingab on kah ordist hangitud ja suht sama elu maareki arvutiga elanud...ja mõelda, et maksin selle eest veel 20k, nii, et mingitest odavatest jubinatest on raske rääkida :P + see garantii järjekord

sorry, aga ordiga on minu poolt tsau/pakaa...sinuga võib mõni kord õlle juua siiski
    ise hakkas raal ära lagunema? Mul küll istub ordi arvuti juba 4dat aastat rahulikult nurgas, mitte mingeid probleeme pole olnud.

Leave a comment:

• Noonik
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Markko poolt
    Su übertelefon lagunes laiali jah? Höhö
    Tead tal väljuva ja siseneva heli probleemid. Hoolduses öeldi, et tegu on trükkplaadi vigastusega ning see on tingitud minupoolsest hooletust telefoni kasutamisest. Aga ma kardan, et nad valetavad mulle.

Leave a comment:

• z3ro
    replied

sinuga näeme reedel palliplatsil
    mmm õllet ei soovi, aga äkki 1 vana-tallinn? Eston tõi mulle terve pudeli

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Noonik poolt
    Kas keegi on sõdinud telefoni parandamise teemal EMTga või AS-ga Mobile Wholesale, kes teostab hooldusremonti?

Kas on kogemusi niinimetatud sõltumatu ekspertiisiga?
    Su übertelefon lagunes laiali jah? Höhö

Leave a comment:

Töötlen...