Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

tarbija/kliendi nutt ja hala

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• metssiga
    replied
    eh eks ole lähiajaloos hiirigi õllepudelist leitud.....muuseas keegi pole tähele pannud et kui a le coq preemiumi korgilt see fooliumi laadne paber ära koukida vaatab vastu dry ice kirjadega kork?

Leave a comment:

• tkkt
    replied
    Sõin eile leiba, "musta leiba", ja leidsin sealt seest terava kolmnurkse plastikust võõrkeha. Olen alati mõelnud, et kes need inimesed on kellel joppab jubedalt koguaeg mingite imelike asade otsa sattudes? Nüüd olen mina üks neist, sweet.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Teinekord oled targem, lauaviin või 2 liitrine Taurus/Bock ja keegi ei tule segama.
    Mingit eurooplaste jooki vabas õhus, see on Tallinnas nagu karjuda ruuporist üle linna proledest poolitsatele: ''Olen snoob, tehke trahvi kui tahate, mul cashi probleemi ei ole!''

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitanud kasutaja KeRRRt poolt
    minumeelest paljud nn. "madalamad" politseinikud on paganama ülbed. jube vastik lausa.
    Suvel sai Tallinnas lina kaasa võetud ning oma naispoolega murukamarale istuma mindud. Kahekesi jõime siidrit, kui kaks mundrimeest hüppasid julmalt kraesse. Sõimasid alkohoolikuteks meid ja minu "murul veini või siidri joomine on kogu Euroopas lubatud" vabandamise peale lubasid takkapihta 16 000 krooni (summa iseenesest on juba naeruväärne) trahvi teha. Hea, et Wismarisse ei transporditud. Tropikari.

Leave a comment:

• KeRRRt
    replied
    reeglina lähen ka mina nooremalte/silmapaistvamate müüate juurde.
    ja väga vähesed ei ütle tere. no maxima on omaette ooper. sealt vahest kuuled vene keelest punnitatud "deeere".
    aga selveri köögi tädid on minumeelest parimad. alati panevad selle koguse, mida olen soovinud, aga kui kõht on tühi, siis nad nagu teakisd seda ja panevad tspiake rohkem, ja küsivad, et kas sobib. muidugi sobib

üks asi veel. ei viitsi uut postitust teha.
    minumeelest paljud nn. "madalamad" politseinikud on paganama ülbed. jube vastik lausa.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Mulle ütles ükskord Rimi müüja naeratades "Head päeva jätku." Ma äärepealt pillasin üllatusest oma ostud maha. On alles jultumus niimoodi inimesi šokeerida. Arvatavasti sai müüja hiljem ülemuselt noomituse klassikalise "tere -> teil partner- või misiganeskaart on? -> sisestage pinkood." suhtlusmudeli rikkumise pärast.

Leave a comment:

• smörgåsbord
    replied
    Algselt postitanud kasutaja elx poolt
    anna andeks aga mina valin võltsviisakusele lühema kassajärjekorras ootamise aja - kümne tere-atäh-headaega asemel jõuaks ühe kliendi ära teenindada.
    muidugi, igale poole on ilgelt kiire ju. pargid invakohale ikka?

mul teeb mõni rõõmus ja särasilmne kassapidajanna teinekord meele nii heaks, et tahaks poeukse taga inemisi kallistama kukkuda.
    Last edited by smörgåsbord; 20.02.09, 23:48. Põhjus: jõudsin järeldusele, et noorus ja ilu pole antud kontekstis olulised.

Leave a comment:

• elx
    replied
    anna andeks aga mina valin võltsviisakusele lühema kassajärjekorras ootamise aja - kümne tere-atäh-headaega asemel jõuaks ühe kliendi ära teenindada. loomulikult pole sellel viisakusel midagi halba, kuid minna närvi selle puudumise peal on snoobluse tipp.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitanud kasutaja elx poolt
    aga mind ajavad jubedalt närvi inimesed kes hädaldavad, kui kassapidaja ei tereta. no milleks nõuda sellist kunstlikku viisakust inimeselt, kelle eest käib päevas läbi sadu inimesi? hoopis teine teema on muidugi muude klienditeenindajatega.
    Mina arvan, et ärgu siis kurat tehku seda tööd, kui rohkem kui 100 inimese teenidamine nii väsitav on, et tere ja aitäh ei jõua öelda. Küsimus on vaid faking suhtumises.
    Ma olin kooli ajal samuti paar aastat kassapidaja toiduosakonnas ja isegi kui elu räigeima pohmakaga kassas istusin, ei leidnud ühtegi põhjust mitte öelda kliendile tere ja aitäh, sest see tegi igale normaalsele kliendile head meelt ja ei võtnud mul tükki küljest.
    Muidugi käis poes ka hulgim suckereid, kes tere peale vastu vaid möh oskasid öelda, aga issanda loomaaed on kirju ja arvestades seda, et meil tänavad täis bemmide ja jeepidega idioote, siis liiga palju tahta, et sellised kauplusi ei külasta.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    Kusjuures kui juba siin mölisemiseks läks, siis mind alati ajab närvi, kui kassapidajad ei tereta klienti.
    aga mind ajavad jubedalt närvi inimesed kes hädaldavad, kui kassapidaja ei tereta. no milleks nõuda sellist kunstlikku viisakust inimeselt, kelle eest käib päevas läbi sadu inimesi? hoopis teine teema on muidugi muude klienditeenindajatega.

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied
    sau persse!

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    anaalnoomitusega ikka?

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitanud kasutaja eston maravilha poolt
    tarbisin täna vabaduse väljaku ülekäigurada ning ajutisse bussipeatusse jõudmiseks lõikasin pisut, mille peale reivar-liiklusreguleerija vilet puhus ning mu õigele teele suunas. aitäh.
    Siis veel vedas
    Ma ükskord lõikasin seal Coca-Cola Plaza juures oleval ristmikul ca meetriga ja võeti kohe rajalt maha. Minu õigustuste peale hakati lausa ähvardama, aga õnneks pääsesin noomitusega

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    Ja kui tõesti väga kiire pole, siis loomulikult lähen sinna kassase, kus on nooremad ja ilusamat tibid. Või siis valin need kassan, kus on viisakad ja naeratavad teenindajad.
    Maximas paraku sellist võimalust pole

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied
    tarbisin täna vabaduse väljaku ülekäigurada ning ajutisse bussipeatusse jõudmiseks lõikasin pisut, mille peale reivar-liiklusreguleerija vilet puhus ning mu õigele teele suunas. aitäh.

Leave a comment:

Töötlen...