Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Mina küll kunagi vait ei ole. Aga see pole taas süüdistus ja mõnitamine. Tongue in cheek alati.
    Eks ma reageerisin natukene üle jah eks tuleb osata tunnistada. Lihtsalt ma ei tabanud seda mõtet või milleks see tol hetkel vajalik oli... Tofoa poolt ma saan aru, et see hüppab igasse paati peaasi, et saaks aga Nasfali kallal hambaid teritada.

Ma ei viitsi ka lahata või süüdistada kedagi... Lihtsalt autos olid sa vait midagi ei öelnud, siis läksid istusid DJ pulti lasid kaelakee häält ja asju ning tuled ütled poolteist aastat hiljem, et ma olin vaikne tundub nagu veits wtf olukord ja umbes, et millega ma siis nüüd ette jäin Kaks aastat lihtsalt veits ise halvast planeerinud ja ei ole saanud afterpartyle tulla ja loodetavasti saab tulevikus viga paranda. Peace.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Mulle ei tulnud see alguses meelde, aga

Bussijaamast oli max minut aega puhkemajja ja kui ma ütlesin teile autos ,,tsau või you vms,, siis te isegi ei vastand sellele kuigi ma tulin teile tol momendil spetsiaalselt bussivastu ja tõin ära ja te ei ütlegi isegi lihtlabaselt tere vastu, siis mida ma veel teiega edasi räägin?

Tofoa muidugi ei saa üle ega ümber minust... Eelmine aasta turniiril sain käisin. See aasta ei saanud tulla, sest töö on töö ja palgapäeval peab nagu arveid maksma. Mida sa seletad koguaeg... Tulnud siis eelmine aasta öelnud mulle näkku, mis sind häirib ja kui munn inimene ma olen ja läinud eluga edasi, aga ei ainult arvutis näpud sügelevad.
    Mina küll kunagi vait ei ole. Aga see pole taas süüdistus ja mõnitamine. Tongue in cheek alati.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    No minu viimane kogemus suvekatelt oli, et tofu ja sambaz üürgasid nagu faking trossid ja ma mõtlesin omakeskis, et kumba ma esimesena ründama peaks, et see konflikt võita. Mõlemad variandid olid sitad ja nii nad röökisid edasi.

Nasfal võttis minu ja frau Unga auto peale ja ei öelnud kogu selle aja ühtegi sõna. Ka turniiri ajal ei öelnud ühtegi sõna. Tõeline rahu.

Et on erinevad inimesed ka.
    Mulle ei tulnud see alguses meelde, aga

Bussijaamast oli max minut aega puhkemajja ja kui ma ütlesin teile autos ,,tsau või you vms,, siis te isegi ei vastand sellele kuigi ma tulin teile tol momendil spetsiaalselt bussivastu ja tõin ära ja te ei ütlegi isegi lihtlabaselt tere vastu, siis mida ma veel teiega edasi räägin?

Tofoa muidugi ei saa üle ega ümber minust... Eelmine aasta turniiril sain käisin. See aasta ei saanud tulla, sest töö on töö ja palgapäeval peab nagu arveid maksma. Mida sa seletad koguaeg... Tulnud siis eelmine aasta öelnud mulle näkku, mis sind häirib ja kui munn inimene ma olen ja läinud eluga edasi, aga ei ainult arvutis näpud sügelevad.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    No minu viimane kogemus suvekatelt oli, et tofu ja sambaz üürgasid nagu faking trossid ja ma mõtlesin omakeskis, et kumba ma esimesena ründama peaks, et see konflikt võita. Mõlemad variandid olid sitad ja nii nad röökisid edasi.

Nasfal võttis minu ja frau Unga auto peale ja ei öelnud kogu selle aja ühtegi sõna. Ka turniiri ajal ei öelnud ühtegi sõna. Tõeline rahu.

Et on erinevad inimesed ka.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
    Kas Nasfal ja Sambaz on sama isik või varikontod või mis nendega on? Nad minu arust hakkasid korraga paugutama siin mõni aasta tagasi. Käekiri on küll eristamatu.
    nuud ma olen kull solvunud.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
    Kas Nasfal ja Sambaz on sama isik või varikontod või mis nendega on? Nad minu arust hakkasid korraga paugutama siin mõni aasta tagasi. Käekiri on küll eristamatu.
    Erinevad. Sambaz on cool ja confirmed. Nasfal ei näita näole end paraku.

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Nasfal pole hullem?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Sa panid 13-aastasena sama kvaliteetseid comebacke
    Võimalik, aga mida sa topid mind igalepoole ja miks sa nii obsessed minuga oled? Imelik tunne hakkab endal kui oled nn täiskasvanud mehele juba vaikselt kuskil internetifoorumis kinnisideeks, kelle kallal ta tahab igalpool võtta või ära panna.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    tõmba nahhui tolgus
    Sa panid 13-aastasena sama kvaliteetseid comebacke

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Nasfal pole hullem?
    tõmba nahhui tolgus

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Kuidagi külmaks jätab kui ma reaalselt räägin jalgpallist ja seda jalgpalli foorumis. Enamus vennad ei tea isegi reegleid ja kui ma siis emotsiooni pealt ütlen paar krõbedamat sõna kuna pooled inimesed ei jaga siin reegldi on jälle kõik nii solvunud ja haavunud. Krõbedate sõnade all ei mõtle ka midagi erilist.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
    Nomineeri lissalt linnupoja (jälle..)
    Nasfal pole hullem?

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    Nomineerin aasta halvimateks teemadeks VAR ja Inglise kohtunikud.
    Nomineeri lissalt linnupoja (jälle..)

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Nomineerin aasta halvimateks teemadeks VAR ja Inglise kohtunikud.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    See oli päris hea.
    Ah sa pagan. Mul läks see teemant esimese hooga toda teemat kiirelt lugedes täiega üle pea. Nüüd nägin siin ja pärast väikest (aga piinlikku) oot-oot momenti sain pihta.

Leave a comment:

Working...
X