Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
aa, no worries
mu arvates foorumlane lorenzo võime kannatlikuks ja viisakaks jääda ükskõik missugust stiili viljeleva oponendi ees on auhindadel mainimist väärt küll, tema vaadetega nõustumisest või mittenõustumisest hoolimataEino aasta lõpus auhindade jagamisel ei meenu mul plasticu, Punkti ratsionaalsed argumenteerimised või budu, vendetta jauramised või allarsi närviminemised demokraatia teemal vaid pigem lorenzo katse astuda igal võimalusel kõigiga astmelise tulumaksu arutellu.Leave a comment:
-
Eino aasta lõpus auhindade jagamisel ei meenu mul plasticu, Punkti ratsionaalsed argumenteerimised või budu, vendetta jauramised või allarsi närviminemised demokraatia teemal vaid pigem lorenzo katse astuda igal võimalusel kõigiga astmelise tulumaksu arutellu.Leave a comment:
-
-
-
-
-
Kogu selle Päevapoliitika teema märksõnaks ma panen enda jaoks lorenzo ja sotsiaaldemokraatia.Leave a comment:
-
Just eile sai mingite süüria immigrantidega norra keeles naistepäevast räägitud. Kõik üritasid poliitiliselt korrektsed olla. Mõnnari iroonia oleks seal irved näole toonud küll
Leave a comment:
-
-
Socrates (469–399 B.C.)
QUOTATION: The children now love luxury; they have bad manners, contempt for authority; they show disrespect for elders and love chatter in place of exercise. Children are now tyrants, not the servants of their households. They no longer rise when elders enter the room. They contradict their parents, chatter before company, gobble up dainties at the table, cross their legs, and tyrannize their teachers.
Lumehelbekeste pealetungi teemas. Ma arvan, et see võtab asja hästi kokku.Leave a comment:
-
Stokil on õigus. Kui kena naine on ja sa vahel tööl olles mõtetes tema seeliku all oled, siis soovitan talle kotte panna! Kui sina seda ei tee, siis teeb seda keegi muu. Parem ja ohutum varjant on keegi tuttav tööjuurest, kui mingi lambi vello tänavalt. Äkki ta mees on ka sellega nõus ja tahab näiteks pealt vaadata vms.
"sounds like a plan. exit strategy - later! we'll be fine"
Leave a comment:
-
Milline neist mängudest?Algselt postitanud kasutaja Stok pooltKusjuures ma _tegelikult_ olen telekavaatajaga kohtunud, kui Piraaja käis Merkuuril külas. Aga siis ma veel ei teadnud, et ta telekat vaatab.Leave a comment:
-
J
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? telekavaataja. See juhtub tänavu, ütleb mu sisetunne. Loodan, et sellega ei lähe nii, nagu Stok'iga kohtudes: lõime palliplatsil 90 minutit lahingut, aga laiali läksime nii, et isegi tere ei öelnud.
6. juuli kell 19:00 Tulevik - TammekaAlgselt postitanud kasutaja Stok pooltFoorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? telekavaataja
Usun, et VIP kohtade kutseid Viljandi linnastaadionile ei oleks palju küsida?Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: