320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • Veel1v2rav
    replied
    Jah, tõepoolest pole mul see esimene kord, kui need 2 omavahel sassi ajan. Pole just suurim Itaalia jalgpalli fänn, aga need 2 nime proovin küll nüüd paremini eristada..

    Leave a comment:


  • LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitust
    Kahtlen, et Zizou enne hooaja lõppu säkki saab.
    Raha talle ülemineku aknal ei antud ja selletõttu peaks isegi Perez aru saama, et sama materialiga, millega võeti läbi kobade la liga tiitel, ei ole sellel hooajal enam jätkusuutlik.
    Lisaks veel, et hetkel läheb Contel premieris hästi ja Everton ajas teda väidetavalt 2 hooaega taga. Pigem viskab Everton Contele rulli juurde ja ei lase teda nii lihtsalt minema.

    Muidugi minu enda arvamus Zizoust kui treenerist on, et varem on ta saanud valmis satsi, millega võideti tiitleid, aga kas ta oskab ise ka meeskonda üles ehitada, on kaheldav.

    Aasta kes see ikka neil Itaalia treeneritel vahet teeb

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Emotsioonid on osa jalgpallist, aga see vist pole päris see, mida me ootame?

    Leave a comment:


  • Tofoa
    replied
    Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
    Mind paneb tões ja vaimus käsi kokku lööma teatud kontingendi järjepidevus, kelle üks ja ainus mantra on "Eesti jalgpall on pask!", kes täiesti ilmselgelt Eesti klubijalgpallist grammivõrragi ei huvitu, ent kes ometi leiavad endas aina uut vaimujõudu, et järjepidevalt tulla foorumi Eesti jalgpalli alateemadesse, et siin kritiseerida, laita, mõnitada, alla lasta ja otsas trampida.

    Omamoodi tunnustust väärt, muidugi.

    Mulle näiteks absoluutselt ei lähe korda, grammi ka mitte, Ott Tänaku tegemised, ja ausalt öeldes ma pean rallisporti absoluutselt mõttetuks. Ta ei kõneta mind. Mul on SIIRALT savi sellest, mida Tänak teeb, mida või kus kuradi karuperses ta parasjagu võidab või ei võida, kas ta on omadega parasjagu kraavis, järves, kruusal või Zaporožetsis. Olen ikka aegajalt mõelnud, et miks ma peaksin minema kuhugi kuradi Kulbilohu kiiruskatsele metsa alla, perse märg, mätta otsas istuma? Miks ma peaksin seal õlut kaanima ja 0,7 sekundi jooksul minust mööda kihutava auto peale hingepõhjast röökima? Miks ma peaksin telekastki vaatama, kuidas inimesed autodega sõidavad? Miks... Minu arvates oleks vaja kõigepealt Viljandis Jakobsoni tänav korda teha enne, kui me saame hakata ennast rallirahvaks nimetama.

    Ralli ei koti mind. See ei lähe mulle korda. Mul on autorallist, selle karussellis tiirlevaist sportlastest ja fännidest, ralliestoonjatest ja saaremaarallidest siiralt, südamepõhjast pohhui. Aga, fucking hell, ma ei leia endast, vastupidiselt ülevalpool mainitud kontingendile, vaimujõudu, et minna Delfi kommentaariumisse või Facebooki, et seal päevade, nädalate ja kuude kaupa läbi peanaha iniseda, laita, halada, irvitada, mõnitada - NB! - esinedes sealjuures tulihingelise asjatundja ja ala poolehoidjana, isetu ja heasoovlikuna, ajuti ehk isegi okaskrooni juustele sätitades.

    Nii et, jah, mad respect. Vaprad vanad olete. Hambad tangis, käed rusikas, sõrmenukid valged, sitema jalgpallihomse poole. Uskumatu tahtejõud. Meresjevite vaim ei ole kuhugi kadunud, seda on liigutav tunnistada.

    Mis puutub konkreetselt ülevalpool välja käidud väidetesse, siis need on täis nii raju lühinägelikkust ja piiratust, et käed, millega ma äsja sellistele tahtejõuliselt omnipotensetele härradele vaimustunult aplodeerisin, vajuvad jõuetult küljele rippu.

    "Kas staadionil on pingeline ja huvitav," küsib too härra, andmata endale aru, et selle küsimuse küsimisega on ta iseenda jaoks tegelikult vastanud. Ei ole, Jope. Ei ole. Sinu jaoks ei ole. See on ka põhjus, miks sa oled tegija foorumis, mitte mõne Premium Liiga või esiliiga klubi tribüünil. Sellest küsimusest ja sellest vastusest tõukub ka üldine järeldus: sul polegi sinna asja. Sul ei ole seal huvitav. See ei huvita sind. Ergo, miks sa peaksidki sinna staadionile üldse minema? Miks mina peaksin Kulbilohu mustikametsas perset külmetama, et sajandiksekundiks möödavilksatava Sebastian Loebi auto tagaspoileri varju näha? Ei pea. Ei peagi. Mitte keegi ei pea mitte midagi.

    "Õnnetuseks on see toode väga vilets ja seda keeruline müüa," ütleb Jope. "Reklaamindus, kogukonnatöö ja teleülekanded on raharaisk," sedastab ta, ja projitseerib oma mentaalse kapatsiteedi hämaramad kurvid keskmisest laiema ja elegantselt hooletu pintslilöögiga kõigile ülejäänutele.

    12 kogukonnajuhti, kes praegu klubides palgal, on sellisel juhul... Väljasuremisele määratud idealistid? Lollakad? Oportunistid? Lihtsalt puugid EJL nisa küljes? Karin Pärnust on lollakas, et on suutnud Vapruse tribüünidele tuua rohkem publikut kui üheksa Premium Liiga klubi. Marek Viljandist on lollakas, et on Tuleviku publikuarvi kolme aastaga ligi kahekordseks ja stabiilselt kasvavaks keeranud. Jelena Narvast on lollakas, et toob Transi tribüünidele hulkuva koera, elus pettunud alkohooliku ja möödakõndiva tervisesportlase asemel täna keskmiselt üle kolmesaja narvalase?

    Aga ole hea, Jope, ütle palun Karinile ja Marekile ja Lenale ja nende kolleegidele, et nad on lollakad. Veiko Soole, Premium Liiga arendusjuhile, kes teeb 18-tunniseid tööpäevi kuus päeva nädalas, talle võid ka seletada, et ta raiskab lihtsalt mõttetult raha ja müüb tsellofaani pakendatud sitta. Neile, kes käivad Eesti klubijalgpalli vaatamas, igal aastal 15-20% võrra suuremates hulkades, võid muidugi ka oma loengumaterjalid saata, et nemad ka aru saaks, et see on debiilne, mis nad teevad.

    Ja kui sa juba selle teema peal oled, siis palun selgita mõne lihtlausega seda ka, kuidas Eesti klubide tribüünid täituvad (ja kas aasta, kahe või kahekümne jooksul? See on väga oluline) inimestega KOHE, kui igal viimasel kui kunstmurulapikesel on katus ja istmesoojendusega tribüünid. Või...

    Või on tegelikult asi hoopis nii, et kui nood staadionid on ükskord valmis ja tasuta kuuma teega tembtud Jägermeister piletihinna sees, seisavad nood tühjana järgmised üksteist aastat, sest... Noh, sest kedagi ei koti eriti see, mis seal staadionitel SEES toimub? Ja kas siis pole mitte taas, loodusseadusele kohaselt, platsis järgmised Suvalised Joped ja tee-pee-iksid, kes kasvavad nagu võililled läbi asfaldi, et siis teadjal ilmel küsida: türa, kaua võib?

    Tead, Jope, miks ma Teaduste Akadeemia presidendile Tarmo Soomerele Rosby lainete kineetilise teooria teemal loenguid ei pea?

    Ma ei tea neist lainetest mitte sittagi.

    Kui kuradi lihtne, kas pole?
    Salvestame

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Super! 😂

    Leave a comment:


  • LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Ja teine küsimus, mis kuradi eesmärk on Icardil muidu on peale kottide sügamise ja niisama töllamise väljakul?
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Ma kardan, et sa ajad ta kellegi teisega segamini. Icardi kotid peaksid olema ta naise käes.

    See jäi vahepeal silma, võttis muigama

    Leave a comment:


  • Nasfal
    replied
    Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    Minu jaoks täitsa tundmatu nimi, aga lahe
    Algselt postitas szandor Vaata postitust
    Paljude jaoks on. See on üks väike klubi Põhja-Londonis.
    Szandorilt korralik kümme.

    Leave a comment:


  • Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    .atalies ibäl mlif tlakasiiv te ,tilkaatkeps tasuli tlavasiip ilo hon a .ajakuõtelamee ruus skoaj unim no tneska enev ak .oulʎ ɔnuʇs ɔɐu ɹǝɐp ndsᴉpǝ poʍu adigläj tlesehok distuus sek ,eligiõk aj( elajatsaval adleö ivoos satiket aj aniffonrut sujõm ees te ,elaep iin akki ippekuja mlif surus laepehav .ko - tenet - ok. vahepeal surus film ajukeppi ikka nii peale, et see mõjus turnoffina ja tekitas soovi öelda lavastajale (ja kõigile, kes suutsid koheselt jälgida): uʍop ǝpᴉsdn pɐǝɹ uɐɔ sʇunɔ ʎluo. ka vene aksent on minu jaoks suur eemaletõukaja. a noh oli piisavalt ilusat spektaaklit, et viisakalt film läbi seilata.

    kas siinsed inimesed ikka ostavad pileteid malelauas?
    Nice one, babe.

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Rääkisin eile pikalt Aivariga telefonis, teemadeks muidugi mis pask see toimub siin meil jalgpallis ja võin teile kinnitada, et ega ka tema tuju ei olnud just kõige rõõmsam ja ei ole kuule just tihti teda ropendamas, et perses on küll hetkel olukord. Positiivse asjan tooks välja lõigu, kus järgmsiest aastast tehakse päris korralik investeering noortetööse.
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Küsisin üle ja sain vastuseks härra Saarnalt :

    Tere!

    Gruusia mängu jälgis televiisori vahendusel ca 30’000 ja kohtumist Armeeniaga ca 20’000 vaatajat. Lisaks mõlemat kohtumist ligikaudu 3’000 vaatajat arvuti vahendusel.
    Aasta aktivist.

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Ma lootsin rohkem ausalt öeldes

    Leave a comment:


  • Converse
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Eile, täna ja homme ja üleüldse selle rahvuste rahvaliiga lõpuni tuleb Eesti koondise teemades sellist kulda, et ei jõua kokku lugedagi neid siia.
    +1 +1 +1 +1

    Leave a comment:


  • atleticomadrid
    replied
    Eile, täna ja homme ja üleüldse selle rahvuste rahvaliiga lõpuni tuleb Eesti koondise teemades sellist kulda, et ei jõua kokku lugedagi neid siia.

    Leave a comment:


  • vendetta
    replied
    Piirissaar, man of the match, pika puuga

    Leave a comment:


  • Nasfal
    replied
    Algselt postitas Piirissaar Vaata postitust
    Voolaid oli mu esimene ja ainus jalgpallitreener. Nüüd istun arvuti taga, õllekõht ees. Just sayin'.
    Tahaks kallistada sind

    Leave a comment:


  • fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    Super. fcfloraforeveril (Brandon vä?) sai vist komade limiit täis. Nagu pime juhiks vaegnägijat
    Ma õnneks ei väitnudki, et ma keeleteadlane olen

    Leave a comment:

Working...
X