Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Martin
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Ma naersin.
    Super. fcfloraforeveril (Brandon vä?) sai vist komade limiit täis. Nagu pime juhiks vaegnägijat

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    Mehed pole kunagi koos mänginud aga hr Uppin juba teab kui ideaalselt täiustavad üksteist.
    Algselt postitas Jormma Vaata postitust
    joo vähem, näid targem. täiustavad/täiustaks, ega keeleoskus sul vist kiita pole ?
    Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    Vaadates, et sa pole selgeks saanud, et lause algab suure tähega siis oleme vist samas paadis?
    Igal juhul mõte on see, et ootame mängu ära ja on näha kes kui palju kellega koos mängib. On see Voolaid mis ta on aga kuskilt otsast ei ole ta väitnud, et Tunjov ei mängi.
    Ma naersin.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    See on see hetk kui raiud ennast soccerneti folkloori ja legendide hulka. Nagu APOEL või hobustele panustamine.

Märkamatult sai Papa- Ustast Papaya- Usta.
    Ohtlik kui hommikul kuum kruus kohvi käes on

Leave a comment:

• Goakjie
    replied
    Megan the Stallion winning best hip hop against Eminem and Juice Wrld, Drake AND Travis Scott In the VMAs Just doesn’t sit right with me🥴

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Siin on ikka päris full retard mindud, ma vaatan. Ja ühe näruse jalkamängu pärast.
    Selline solk ja soust tuleb ennast jalgpallihuviliseks nimetava mehe suust...

Annab ikka nii nõges ja konn olla....

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    Muruniidukit ca 1000m2 aiale, isevedamine pole oluline aga kui veab, siis vöiks saada vedamiskiirust regullida - senisel oli yberaeglane vedamine. Loomulikult bens/aku ja mida laiem seda parem.
    Mõnusalt odav võiks ka olla, ca 200-300.

Oskab keegi mullanäpp soovitada kohalikust kaubandusvõrgust?
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    http://www.karjaturg.ee/

Suur valik. Ole loodussõbralik.
    Turtsatasin

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Tõmbasin kohvi kurku.

Algselt postitas Siik
    Huvitav, kes viies lööja oleks olnud?
    Algselt postitas Martin
    Flora treenerid ei teadnud, et viiendat lööjat saab määrata.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Lisatud failid

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Ma ei oska küll jälle siia neid teiste poste toppida, aga Rallika vastus eesti karika teemas oli liiga hea

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Aitäh mingis teemas soovituse eest, täna astusin väikekodanlaste sekka ja võtsin vastu esmakordselt professionaalse koristaja. Kuna ma pole varem sellist kogemust omanud, siis oli paar olulist küsimust.
    Esiteks - kas peaks enne koristaja tulekut koristama?
    Ma igatahes panin äratuskella kaheksaks helisema ja koristasin paar tundi. Korteri nägi juba päris okei välja. Kui kell 10 saabus koristaja, Myfitnessi kott üle õla, siis küsisin, kas tal miskit vaja ka on. Tema: "Ainult tolmuimejat." Mina: "Ma lasin robotil juba üle käia."
    Teiseks - kas ma peaks koristamise ajaks kodust lahkuma?
    Küsisin nõu ühe tuntud naistelehe peatoimetajalt, kes ütles, et jah. Niisiis ma lahkusin ja ei osanud midagi enda vaba ajaga peale hakata. Kolasin veidi sihitult, siis läksin juuksurisse. Siis läksin sushibaari ja tellisin õlle.
    Kolmandaks - mida öelda, kui sa jätad koristaja enda koju?
    Otsisin korralikult sõnu, aga ikka tuli mingi: "Ole siis tubli ja naudi." Siis sain aru, kui lollilt see kõlas. Ja lisasin "Või, noh, tead küll." Kõlas veel lollimalt.
    Jäänud on veel neli tundi linnas mölutamist...
    Ma nomineeriks hoopis selle ära. See situatsioon võis ikka f*cking awkward olla.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied

Aasta kvaliteetpostitus. Pause. NOT.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    "Kaitsjad tegelevad sotsiaalse distantseerumisega" - Vince @Norwich vs Brighton

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    nomineerin mcnamara! peab ikka hea mälu olema.
    Nimede ja numbrite osas oli wikipedia abiks. Eriti üheksakümnendad oli aeg kui info jõudis siiakanti puudulikult, kõike ei näinud ega teadnud.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    nomineerin mcnamara! peab ikka hea mälu olema.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Ei viitsi süveneda, sotside hullus on huvitavam. Neil on ka oma podkast, kus kuulajad sisuliselt puuduvad.
    Mind ajas naerma küll. Täitsa hea vastus.

Leave a comment:

Working...
X