Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
-
-
V.a. kui mul järjekordne "mitu kuud kainena"-periood on. Siis ma ei viitsi kellegagi rääkida.Leave a comment:
-
mitte ei jää esimesena täis, vaid ta on juba enne täisAlgselt postitanud kasutaja Stok pooltMis Mõnuagendiga jutlemisse puutub, siis ta on nii palju reisinud, näinud, lugenud ja kuulanud, et tal jätkub juttu kauemaks. Pealegi jääb ta esimesena täis ja siis ei saa teised üldse mikrofoni.

Lähed Mõnu juurde jooma ja selle aja peale kui kohale jõuad, on Mõnul vein lahendatud ja dude magab. Ükskord vist ei saanudki sisse ja läksin sõbraga linna edasi
Leave a comment:
-
Head vana aasta lõppu sullegi, gladiaator.
Leave a comment:
-
-
ma alustasin vähemalt kolm korda. ei osanud sõnadega kirjeldada. vastutulelikkuselt pakkusin Q&A, kus kõik äre vastati.Jajah.
Stiilinäide
Leave a comment:
-
-
Jajah.
Stiilinäide
Võidusära jahtija
Ta üritab nii meeleheitlikult, et seda võib lugeda ka lohutusauhinnaks.
-e-
ja kuidas ma(sa) sain unustada
Kes see on?
Ühtlasi võib vist endale välja kirjutada.
Leave a comment:
-
vaatasin kiirelt üle. lõppeval aastal on veetud Balotelli teemat, tavalised lõuahaagid Milani teemas, läbivalt meelde tuletatud steroide gobbis, postitatud ebatervet huumorit, halbu laule ja kõike muud täpselt nagu ennemuiste. ei võta kriitikat omaks.
peab vist oma talendi mujale viima. ootan Premier League'i ja PSG rahamägede pakkumisi.
ja kõik, kes sellise nime välja valisid - mitu iroonilist postitust on Tofoa see aasta teinud?
-e-
ja kuidas ma(sa) sain unustada
Jenneke
videosid, pilte, gife.Leave a comment:
-
aga milles probleem? härrad võiksid näiteks alustuseks enda nominatsioonid välja pakkuda.Leave a comment:
-
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: