Cännu, tulen kindlasti, anna teada.
Võtan Jansu kaasa, tingimusel, et sa vead counti kohale.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Kuidas? Integratsioon ehk lõimimine ehk sidumine. Tegemist ei ole ajupesuga, ka sisuliselt mitte. Praktiliselt kogu praeguse valitsuse lõimumispoliitika tugineb eesti keele õppevõimaluste parandamisele - kas keele ära õppimine on tõesti vaid "aktiivsete vene noorte" pärusmaa ja nii pea, kui oskad eesti keeles "tere" öelda, on kõik juured läbi lõigatud?Algselt postitas Arturmingit eesti-vene integratsiooni ei ole niivõinaa olemas, kuna see tähendab sisuliselt venelaste muutumist eestlasteks ja see on tõesti rohkem selliste "aktiivsete vene noorte" pärusmaa.
Leave a comment:
-
liiga ajamahukas, pealegi ei tea siis kunagi kas keegi on su posti juba lugenud ning hakkab seda uuesti tegema. ja loomulikult läheb sedasi postituse autentsus kaduma. Ma arvan, et kui ma uue postituse eelmise muutmise asemel teen, siis keegi sellest kahju ei kannata. Ainuke kahju on kulutatud kettaruum foorumi serveris aga mina olen selles osas nii väikene tegija, et kui panna kõigile mingi limiit peale, siis mul oleks veel sinnani aega küll ja veel.Algselt postitas marcello Vaata postitustolemas on «muuda postitust» nupp,elx!
Leave a comment:
-
Algselt postitas count Vaata postitustJa ärge unustage et ta on Austraalias käinud!!!
Leave a comment:
-
Ja ärge unustage et ta on Austraalias käinud!!!Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMis see rein siia puutub
? Ta nii vana, et tal niikuinii pole hambaid suus enam.
Leave a comment:
-
Mis see rein siia puutubAlgselt postitas taku* Vaata postitusta
siis minu paha
a rein ikkagi ei hammusta
? Ta nii vana, et tal niikuinii pole hambaid suus enam.
Leave a comment:
-
Ei karda, puhas inimlik huvi - ma tõesti ei mäleta, et ma oleksin palunud kedagi siit foorumist mõnda enda tööd parandamaAlgselt postitas taku* Vaata postitustmida sa kused selle essee pärast. kardad või?
Leave a comment:
-
mida sa kused selle essee pärast. kardad või?
ära põe. rein ei hammusta.
Leave a comment:
-
Aga mis esseedest sa enne rääkisid, sry - tõesti ei meenu.Algselt postitas rixxer Vaata postitustNaah, ju ma siis tõesti ei tea. Pole hullu.
Leave a comment:
-
Naah, ju ma siis tõesti ei tea. Pole hullu.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustPigem ei tea sina, millist Aronit ja Tanelit mina mõtlesin
PS! Mis esseest sa räägid?
Leave a comment:
-
Pigem ei tea sina, millist Aronit ja Tanelit mina mõtlesinAlgselt postitas rixxer Vaata postitustNo el clasico järel oli igatahes aron888 see, kes seal pisut korda lõi ja trollimist ohjeldas. Vähemasti ta ise väitis nii. Nii et jah, tof, üritasid, aga põrutasid vist jälle mööda.
PS! Mis esseest sa räägid?
Leave a comment:
-
No el clasico järel oli igatahes aron888 see, kes seal pisut korda lõi ja trollimist ohjeldas. Vähemasti ta ise väitis nii. Nii et jah, tof, üritasid, aga põrutasid vist jälle mööda.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMa tänaksin omalt poolt veel lisaks Aronile ka Tanelt, kes eriti Barca teemat kontrolli all hoiab!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: