Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Miks ma valisin Dannari FC-d-need tôesti elavdasid seda foorumit!
Miks ke$ha-sest debiilikud üritavad siiani teda paika panna
ja olemas on «muuda postitust» nupp,elx!
Suht mõttetu närimine küll, aga ma arvan, et putukatõrjest jääks väheks : )
Ära hoida pole võimalik, talasid välja vahetada ka, küll miski DDT võiks vähemasti kärpida. Ei mina tea, kes nende seenhaigustega Eestis võitleb- pria, tõuaretuskontroll, loodusmuuseum vms.
Suurimad jobud: kibestunud Manu tiinekad ja cristiano fännboy-trollid Barca teemas, mõttetud ja absoluutselt mittenaljakad varikontod (soccerneti foorumit vaevab miski seenhaigus, tuleks kutsuda putukatõrje)
Suht mõttetu närimine küll, aga ma arvan, et putukatõrjest jääks väheks : )
Ma ei saa aru miks seda Mõnuagendi FC teemasid nii kõrgelt hinnatakse? Keskmised läbuteemad, muud ei midagi.
Samuti paneb imestama, et miks Eurodance teemat keegi ei maini. Vot see on klassika, samas mida sa ikka tahad inimestelt kes 90 ndate alguses heal juhul emalt rinda võtsid või isa kottides rippusid. Sellistelt inimestel on palju nõuda klassika austamist.
+1, ka mina ei saa sellest FC teema vaimustusest aru. Kui Läbus midagi muud pole, siis miks mitte aga muidu on tegemist teemadega, mida me ei ole viitsinud isegi jälgida.
Ja kui asjadest, millest ma aru ei saa, juba jutuks läks, siis keisha või keegi sellesarnane tegelane.. no ei ole lahe varikonto. Kui mõned varikontod on vaimukad ja ajavad isegi muigele, siis no see.. milleks? Näha on, et keegi kõvasti pingutab aga välja kukub ikka nagu keegi teeks kellegi teise "jalaga perse" nalja halvasti järele.
Ma ei saa aru miks seda Mõnuagendi FC teemasid nii kõrgelt hinnatakse? Keskmised läbuteemad, muud ei midagi.
Samuti paneb imestama, et miks Eurodance teemat keegi ei maini. Vot see on klassika, samas mida sa ikka tahad inimestelt kes 90 ndate alguses heal juhul emalt rinda võtsid või isa kottides rippusid. Sellistelt inimestel on palju nõuda klassika austamist.
Mõnuagendi FC teema töötab justkui kenjaalne poplaul:
a.) lihtne ja arusaadav põhimeloodia - kole soeng, loll jalgpallur. Igaüks saab midagi pakkuda.
b.) arusaadav rütm - kui oled ilgelt loll, siis saad ka koosseisu. Sama soenguga.
c.) kaasalaulmiskoht - hääletus.'
d.) lõpuks ka kulminatsioon - mis seekord jäi oodatust nõrgemaks, aga Brad Fitti tehtud wallpaper on niisama ka ilus vaadata.
No sorry Roma poisud. Eks ma siis parandan Franseco Francesco-ks ja võtan selle iroonilisema ja vaimuka duublist ühe kasutaja maha. Tegijal ikka juhtub.
Leave a comment: