Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Ei teagi, kuhu seda esialgu nomineerida.
Algselt postitas Silver Vaata postitustKas sa oled lammas või proovisid olla antud hetkel lihtsalt vaimukas? Minu meelest florakatele väga hea täiendus.
Leave a comment:
-
teravust jätku!Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMõned siin ju toetavad Manu ka.
Leave a comment:
-
+ eelnevale
Naersin taas.Algselt postitas ericbana Vaata postitustTõsi. Äkki leiab Marek koguni mõne iiri pubi. Kus ei ootagi mingeid erilisi hõrgutisi ja seda, et söögi kvaliteet oleks mega tähtsal kohal (kodused toidud on ikka kodused toidud). Aga vb leiab koguni mingi fäänsima koha, kus ei olegi nii tähtis, kui kaua selle söögiga läheb, vaid kuidas teenindaja suudab need 6 tundi oletame panna teda tundma, et ta on teretulnud. Sellised ala basic küsimused "Kuidas läheb?", "Millega sa tegeled üldse elus?" ja nii edasi, et Marekil tekiks selline teatud hea sõbralik chill suhe ja vibe klienditeenindajaga enne hommikust lendu. Peaasi, et poleks mingi klienditeenindaja, kes ilgelt närvi ajaks selle üle teietamisega ja mega maxlevelil olevate viisakusvormidega, kus kliendile ei tohi öelda sina ja nii edasi. Äkki jätab koguni 10 prossa tipiks.
Leave a comment:
-
Naersin.Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustSambaze sugune skisofreenikust teenindaja oleks päris next level kogemus. Algul tuleb n-ö chillilt uurima, kas süüa oodates jointi ei taha ja kuidas muidu üldse läheb ja kui mõni vastus ei meeldi pistab autistlikult kriiskama et kuradi türa, võta rohud sisse
Leave a comment:
-
ja siis veel tõetarkusi
Algselt postitas eika Vaata postitustJep, finnish/estonian nightmares
- restoteenindaja tahab rääkida
- taksojuht tahab rääkida
- juuksur tahab rääkida
jne
inimesed võiks aru saada, et kui ma rääkida tahan, siis räägin oma naisega või delfi kommentaariumis!
Leave a comment:
-
me likeyAlgselt postitas Pints Vaata postitustEdukad ja jõukad inimesed on ka pikemat kasvu.*
Vaesed aga lühikesed ja neil ei tohiks sinna üldse asja olla ning lastel ning vanuritel pole nagunii raha, lihtne ju.
*Sõnumi kiitis heaks EKRE molekulaarbioloogia ja geneetika instituut.
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustUus sats on nii nooruslik, et võtab jalust nõrgaks.Väga peen.Algselt postitas StokKas Sa oled katoliiklane?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
pleasure doing business with you, Sambaz.Algselt postitas Jasper Vaata postitustmis protsenti ise pakud, siis?
Leave a comment:
-
Pilt on kahtlane. Sa kannad kitsamaid teksapükse.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSest ta on mu

konto
Leave a comment:
-
Liiga tihti näen, et kopeerimine on lihtsam, kui olla ise orginaalne.Algselt postitas wordprez Vaata postitustLiialt harva näen, et raskustega põrkudes analüüsitakse maailma asemel iseennast. 1 like 1 respek
Leave a comment:
-
Sest ta on muAlgselt postitas StokNomineerin Jasperi "Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?"-oscarile. Olen ise kümmekond aastat foorumit läbustanud, vähemalt 5 korda suvepäevadel käinud, foorumlastega nii Tartus kui Tallinnas pubijalkat vaadanud, aga Jasperit pole veel näinud.

konto
Leave a comment:
-
naughty by nurtureAlgselt postitas Daz Booob Vaata postitustAC Milani toetamine on tänini vist arusaamatu.
Leave a comment:
-
AC Milani toetamine on tänini vist arusaamatu.Algselt postitas Jasper Vaata postitust
Tofoa kunagi vist rehkendas, et kaks protsenti. ma arvan, et mingi 20 võiks ikka enam-vähem aru saada, loodetavasti 80. aga jah, mõned asjad on endalegi hiljem lugedes hetkeks arusaamatud, sest seostatud triviaalsete päevasündmustega või liigselt tailor made vastatavale postile/teemale/userile. olen nüüd pisut rohkem vaeva ka näinud ja erinevaid lahendusi sisse heegeldanud. mis protsenti ise pakud, siis?
(praegu oli ju väga lihtne, ei?)
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: