Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Stok
    + Ericc + LFC-Jürks + ...
    (Y)

neid peaks veel sitaks olema. eelmine aasta oli mul korralikum nimekiri. fitti + jyriöö peaks olema kirjeldanud obskuursete mängude elamusi. cänner tegi vist ühe? ja derby oma lasi üle, right?

Leave a comment:

• Ericc
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust

kes on viimase aasta-kahe jooksul reisikirju avaldanud? ericbana + Uuu + ...

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Naljakaim postitus: Meeles on näiteks counti postitus, kus ta imestas, et kuidas virginiawoolfi naised söögitegemise kõrvalt jõuavad üldse nii pikalt facebookis kirjutada. Kui pingutaks, siis ehk tuleks paremaid asju ka meelde.
    See postitus? See pole Count, vaid denissss

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Et keegi ennast liiga tähtsaks ei peaks või tra teab mida arvama hakkaks siis ütlen, et minu "auhinnad" oleks enivei samasugused välja näinud nii nagu nad praegu on! Pohh, kes mida enne või pärast mind postitab!

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    ärge nüüd kambakesi ka vanurit pekske.

krt, mul ei meenu vaat, et midagi. siin teemas pole ka piisavalt bookmarke üles märkinud. eelmise aasta andmata auhindade faili olen ka ära kustutanud. paar auhinda on soolas, a muidu suht näotu.

kes on viimase aasta-kahe jooksul reisikirju avaldanud? ericbana + Uuu + ...

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    No siis Triin A või, kes teema algatas? Sest teiste kohta ei saa ju vist öelda, et nad oleks sinna kituma läinud, ei?
    Edit: lugesin seal selle teema põhjalikumalt läbi ja sain aru, et E-K on see jobu.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Kas McNamara eesnimi on Jaanus vä? Et tema ongi see tüüp, kes virginialaste jututoas selle milfi valimistest, täpsemalt ühest peasüüdlasest pajatas?
    Ei olnud tema. See Jaanus on tundmatu suurus.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Jätte isegi selle MILFI asja kõrval, on vana mägratüra ikka täilik tross olnud kogu aasta. Seniilne. Kibestunud. Vingub. 100% ebanaljakas. Rumal. Süüdistab kõiki teisi pidevalt. Kohutav urood. On varasemalt ka olnud jobu, siis nüüd on täiesti ära keeranud.

Aasta türa 2015 - McNamara

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Kas McNamara eesnimi on Jaanus vä? Et tema ongi see tüüp, kes virginialaste jututoas selle milfi valimistest, täpsemalt ühest peasüüdlasest pajatas?

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    linki?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1730673
    Kas seda ilmselget trolli peaks lugema? Kuidas saan ma olla kõige närvidelekäivam postitaja???
    loomulikult saad. aga Redman ei saa ise ka aru, mida ta ajab. kooseluseaduse teemas rääkis, kuidas on poolt, plõksis nagu oleks vastu ja hääletas, et tal on üldse poogen. pidin talle selle eest eelmine aasta auhinna ka andma, aga ... lasin üle.
    Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
    Parim postitus: ka neid oli palju, aga väga hea oli lugeda vincenti Premium Liiga hooaja kokkuvõtet
    linki?

parim troll on kindlasti pokkerimängijad vs Pebre. fuoriclasse. pole küll otseselt siit foorumist, aga selle eest tuleks neile diplom saata.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1730673
    Kas seda ilmselget trolli peaks lugema? Kuidas saan ma olla kõige närvidelekäivam postitaja???
    Usu mind, see on täiesti reaalne.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Kuna ericbana palus isasid appi, siis otsustasin appi tulla.

2007 host Mõnuagent 007
    2006 host Mõnuagent 007
    Täname.

Ja näed. Mõnuagent hostis viimati teemat aastal 2007. Samal aastal olid Savisaar ja Keskerakond viimati valitsuses. Tagasi tüüri juures?

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Jep, foorumi isad, võtke kokku ennast!

Leave a comment:

Working...
X