Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cannuman
    replied
    see teema on nüüd oma nime vääriline. Tervitan

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Isegi Arturil on lühemad?
    Vanasti olid küll nii pikad, et tõenäoliselt segasid sittumist.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Ei usu, pigem ikka sinu oma. Sul pidid ju pikad juuksed olema nagu ka enamus su "sõpradel".
    Dannaril on pikad juuksed? Mees sa vist ei tea mis on pikad juuksed!
    Dannariga saan ka muid normaalselt läbi, enda arvates vähemalt

Siis sa vist ei räägi minuga, sest minul ja mu sõpradel on lühemad juuksed kui Dannaril

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Hea küll, kõik leedukad on vargad!

Kuidas Dannariga muidu läbi saad?
    Dannaril on pikad juuksed? Mees sa vist ei tea mis on pikad juuksed!
    Dannariga saan ka muid normaalselt läbi, enda arvates vähemalt

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Minu sõpradel pole pikki juukseid nagu tüdrukutel ja ükski normaalne mees ei kasvata ka minu arvates omale pikki juukseid. Pikad juuksed mehel on sama hea kui kleit mehe seljas. Sellise tussu mulje jätab kohe.
    Hea küll, kõik leedukad on vargad!

Kuidas Dannariga muidu läbi saad?

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Ma kiilakate naistega koos ei tsilli jah.

Mul on hea meel, et sinul ja su geisõpradel on kõigil läikivad kiilakad pead. Sa saad vist Flora fännidega hästi läbi?

Minu sõpradel pole pikki juukseid nagu tüdrukutel ja ükski normaalne mees ei kasvata ka minu arvates omale pikki juukseid. Pikad juuksed mehel on sama hea kui kleit mehe seljas. Sellise tussu mulje jätab kohe.
    Flora fännidega saan normaalselt läbi, vähemalt nendega keda isiklikult tunnen.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Sul pidid ju pikad juuksed olema nagu ka enamus su "sõpradel".
    Ma kiilakate naistega koos ei tsilli jah.

Mul on hea meel, et sinul ja su geisõpradel on kõigil läikivad kiilakad pead. Sa saad vist Flora fännidega hästi läbi?

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Äkki ta on gay ja postitab sinu pildi?
    Ei usu, pigem ikka sinu oma. Sul pidid ju pikad juuksed olema nagu ka enamus su "sõpradel".

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Vabandamise võib ka asendada oma pruudi alastipildiga totside teemas ning proovi sa meid huiata. Me tunneme kohe ära milline on feik naine või liiga hea, et olla tõsi.
    Äkki ta on gay ja postitab sinu pildi?

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas sambo1 Vaata postitust
    Plagiaatori teema on suva, vihje oli just, et see lugu on välja mõeldud, ehk postitasid ise selle sinna pihtimis lehele? mul suva. Nõustusin seda siia ise kirjutamast just sp, et tundus üsna eepiline, et keegi sellist juttu tõsimeeli võtta suudaks.
    Teine lause....mõtled arvatavasti mind? avalik vabandus..või muidu?!?!
    Muidu, see tekst...'stiilselt üle laiba hüppamisest' ja 'laiba kardinatesse peitmisest'.....wtf? Kui mina kirjutaks, kuidas ma kottidega elus oravaid surnud oravateks muutsin, ilma kästi kasutamata, hui keegi usuks...
    Ei soovi enam vastulauseid, case closed.
    Nõuan samuti avalikku vabandamist fitti ees.
    Tulla välja jutuga, et see jutt on plagiaat, siis kisa peale postitust muuta ja hakata hoopis rääkima väljamõeldud loost...ise samal ajal palud postitusele disklaffi.
    Ime võmpa! Hetkel oled sina see kes tuli siia oma pasaga tähelepanu noolima.

Kordan- nõuan avalikku vabandamist ja ku iseda ei toimu, siis nõuan eluaegset bänni!!!
    Vabandamise võib ka asendada oma pruudi alastipildiga totside teemas ning proovi sa meid huiata. Me tunneme kohe ära milline on feik naine või liiga hea, et olla tõsi.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    mul on nõrkus.

Algselt postitas sambo1 Vaata postitust
    case closed.

Leave a comment:

• sambo1
    replied
    Algselt postitas fitti Vaata postitust
    Aga väide, nagu oleks ma mingi odav plagiaator, on küll solvav. Ma nõuan, et kasutaja mambojambo minu ees avalikult vabandaks.
    Plagiaatori teema on suva, vihje oli just, et see lugu on välja mõeldud, ehk postitasid ise selle sinna pihtimis lehele? mul suva. Nõustusin seda siia ise kirjutamast just sp, et tundus üsna eepiline, et keegi sellist juttu tõsimeeli võtta suudaks.
    Teine lause....mõtled arvatavasti mind? avalik vabandus..või muidu?!?!
    Muidu, see tekst...'stiilselt üle laiba hüppamisest' ja 'laiba kardinatesse peitmisest'.....wtf? Kui mina kirjutaks, kuidas ma kottidega elus oravaid surnud oravateks muutsin, ilma kästi kasutamata, hui keegi usuks...
    Ei soovi enam vastulauseid, case closed.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Ei vaidlegi vastu, et ta auhinda väärt on

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Paul500 on varikas, et sa teaksid
    varikas või mitte, aga arendus ja closure olid teemal väga head.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Paul500 on varikas, et sa teaksid

Leave a comment:

Working...
X