Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• atleticomadrid
    replied
    Tooks esile aasta ühe kindlalt idiootseima postituse ja järgi ka kohe võimalik, et ühe parima:
    Algselt postitas chac Vaata postitust
    wiki andmetel oli eestis 476 mootorsõidukit 1000 elaniku kohta. mis on tõenäoliselt tänaseks tõusnud, võimalik et juba üle 500 - ehk iga kahe elaniku kohta 1 sõiduk.

sry aga ma tõesti ei saa aru sellest lakkamatust vingumisest - küll on kauge sõita, küll on 10€ piletid kallid - seda (1000€) keskmise palga juures.... oled lõpuks mees ja võtad asju enese otsustada ja teha - või oled lihtsalt vingats, kahe vasaku käega sovieti tööline kellel endal mitte kui midagi hinge taga pole, ja alati kõik teised süüdi?

selle asemel et arutada KUIDAS SAAKS PAREMINI midagi teha (koopereeruda autodega vms), käib mingi lakkamatu vingumine. mulle käib selline asi närvidele.

on suur vahe kas võtad ise probleemi lahendamiseks midagi ette või piirduvad oskused ainult nõuda teistelt SINU probleemide lahendamist.

Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
    Chac, sinu kombel mingite pooldebiilsete statistikanõksude abil probleemide kallal dotseerimine ei muuda objektiivset reaalsust. Keskmine palk on selline vaid numbrites; keskmine sõidukite arv per capita sellise probleemi valguses välja tuua on aga juba lihtsalt... Noh, sinulik, ütleme nii.
    Kui pilet maksab 10€, siis väga paljudel EI OLE seda raha.
    Kui mäng algab 200 km kaugusel kell 19, siis väga paljudel EI OLE võimalik töölt kell 15:30 vabaks saada, et liikuda kohtumispunkti ja sealt 16:30 välja sõita ja siis mängult peale südaööd tagasi kõju jõuda (sest väga paljudel EI OLE võimalust kell kuradi kolm öösel offtopikuteemadesse jobutusi kirjutada, kuna kell kuus heliseb kell, mis sunnib tööpostile...).

Üldistamine on lahe asi. Tonn euri palka saate, raisk, ja autod on igal teisel perse all, kaduge mängudele ja ärge inisege...

Akna taga on päris elu, Chac, nuusuta seda.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Ei saa aru. Võiksid lisada ka selle posti, mille kohta ta ütles seda.
    kliki autori nime kõrval oleval ikoonil -
    Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
    see vastus ja maneer tabas naelapea pihta:
    ma olen kindel, et see on vaikiv mees lvl.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Ei saa aru. Võiksid lisada ka selle posti, mille kohta ta ütles seda.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    see vastus ja maneer tabas naelapea pihta:
    Algselt postitas wordprez Vaata postitust
    tra, kui sa selle esimese lingi postituse mälust välja tõmbasid. next level shit, silentbob.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Brick Vaata postitust
    Lähed oma kodus sauna (saunaruumis on aken), istud mõne minuti rahulikult saunalaval ja siis vaatad, kuidas naabermaja akna ette ilmub üks paks 50+ vanuses naisterahvas, kes võtab akna alt binokli välja ning hakkab sind vaatama. Ja ta ei tee sellest väljagi, et ma talle otsa vaatan, vaid hakkab arusaamatult oma kätega vehkima ning teeb lisaks oma akna lahti ja jätkab oma tegevust. Kuumus tapab, näitan keskmist sõrme ja lahkun külma duši alla. Järgmine nädal jälle.
    Naer.

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Minu arust väga ilusti öeldud (pean möönma Arsenali toetajana):

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Mida vittu. Adam Johnson on mängus! Kuidas see võimalik on?
    Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitust
    sest arsenal on kamp väikseid tüdrukuid.

Leave a comment:

• LuchoCholo
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    A millist indiviidi sa juba mitmendat korda Pärnu pedeks sõimad ise? Maga välja koomik
    Kusjuures, ma olen alati arvanud, et kasutaja atleticomadrid on omasooihar.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    *Joonekohtunikuks
    Nii? Prillidega, ilma autota ja ilma varustuseta ei lähe ma tõesti mingit klounaadi Pärnusse tegema? Mis su point on? Väidad, et ma ei läinud kuna ei julgenud Tofoad näha???
    Mine vaata paar My Little Pony osa, lase rahulikult pihku ja ole vait kui sul muud munnigi teha ei ole kui ainult nokkida.

Mis su minuga vaidlemise eesmärk on? Lihtsalt ässata siin foorumis vms? Kirjuta feissbuuki kui midagi möliseda tahad mitte ära plära siin.

Leave a comment:

• Ericc
    replied
    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    Mõlemad on heteroseksuaalsed, päris elus normaalsed.
    - M&M

count on koomik, Tofoa lihtsalt netihiiro
    Minu teada ei läinud sina ju Tofoa mängule kohtunikuks?

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Mõlemad on heteroseksuaalsed, päris elus normaalsed.
    - M&M

count on koomik, Tofoa lihtsalt netihiiro

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    Yeah. Kui on üks inimene siin foorumis kellega ei tasu "tülli" minna siis see on Mr. Bond. Tahad või ei, aga 9/10 he will tear you apart. Factz.

Tean omast kogemusest

P.S. ja kui Pärnu mehed siin foorumis on peded siis hakkan ma oma arvamust muutma kooseluseaduse kohta.
    Mis arvamus sul muidu hetkel selle kohta on?

Leave a comment:

• JanK
    replied
    Kas Amos kahtlustab, et Tofoa või/ja count on peded?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Oh see õhtune vein. Nevermind.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    A millist indiviidi sa juba mitmendat korda Pärnu pedeks sõimad ise? Maga välja koomik

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Yeah. Kui on üks inimene siin foorumis kellega ei tasu "tülli" minna siis see on Mr. Bond. Tahad või ei, aga 9/10 he will tear you apart. Factz.

Tean omast kogemusest

P.S. ja kui Pärnu mehed siin foorumis on peded siis hakkan ma oma arvamust muutma kooseluseaduse kohta.

Leave a comment:

Working...
X