Tofoa, kelleks sa saada tahaksid?
Nagu... kellena sa n2ed end nt 5 a p2rast?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
-
Sest ma arvasin, et ma pole nomineerind sind varem, aga tegelt vist olen. Ühtlasi ka see point, et jalkafoorumis, kedagi puhtalt offtopicu tõttu topi hääletada ei kõla õigelt. Whatevs.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustooda, mida?
Leave a comment:
-
-
Kooselu teemast saadud verbaalne kõhulahtisus on ikka moes. Nagu külakoerad, kes oma keti otsas istuvad ja hommikust õhtuni üksteise pealae hauguvad.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustLiiga tõsiselt ei võta seda auhindade jagamist?
Leave a comment:
-
Okei. Mind hakkas asi täitsa huvitama, et mille alusel ma Hitlerjuugendiks liigitada võiksin. Kammisin siis esimese hooga terve kooseluseaduse teema läbi ning nagu ma ka õigesti mäletasin, siis ei teinud ma seal praktiliselt ühtegi sisulist postitust. Alguses küsisin puhtalt sportlikust huvist argumenti. Kuna seda ei tulnud, siis ühe korra trollisin sellega sind ning kuna siis sa nimetasid mõningaid inimesi rumalateks trollisin sind teine kord sellega, et sa esitaks selle ikka klassikalise argumendi vormis. Mille peale tuli vastuseks:Algselt postitas TofoaTOP 5 jobud:Hitlerjuugendid, kelle hulka tahaks ja saaks paigutada veel mitmeid nimesid. Gallacher, shefield ja ericbana on lootusetud juhtumid. Long story short. Minge tehke endale terminid selgeks. Rohkem empaatiat. Vähem viha.
Algselt postitas TofoaSina võid ka seavittu minna. Kaua sa ikka lauajalaga debateerid või peaga vastu seina jooksed?
Leave a comment:
-
-
Nomineerin aasta parimaks postituseks.Algselt postitas cannuman Vaata postitustTofoa on viimastel päevadel üritanud kõvasti trollida ja igale poole sittunud. Üsna mage ja väsitav laadug on, peab tõdema. Kavaliteet olematu. Auhinnaks pakun välja aasta türa tiitli.
Leave a comment:
-
Kui viitsiks, siis nomineeriks rumori kesa asemel kõige jäärapäisemaks postitajaks. Loodetavasti ei tule mul keskeakriis nii valuliselt kui neil.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKõige naljakamad tüübid on Rumori ja Ratnikov/Wironia. Ehk mingid välismaalt tulnud klemmid, kes õpivad tublilt keele ära ja puha, aga siis kukuvad kõiki ja kõike õpetama. See on päris naljakas tendents. Ja Rumori võitlus spordiajakirjanikega on ka väga naljakas.
Leave a comment:
-
Siis sa ikkagi tahad mind rohkem näha. Rõõm. Proovin tihemini pubis käia. Naljad proovin ka paremad teha.Algselt postitas StokSa võiks rohkem pubis käia ja vähem purjus peaga postitada. Liverpooli-teemalised naljad on alati teretulnud.
Leave a comment:
-
Kõige naljakamad tüübid on Rumori ja Ratnikov/Wironia. Ehk mingid välismaalt tulnud klemmid, kes õpivad tublilt keele ära ja puha, aga siis kukuvad kõiki ja kõike õpetama. See on päris naljakas tendents. Ja Rumori võitlus spordiajakirjanikega on ka väga naljakas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust
orbik on sel aastal oma päris hea huumorisoone paljastanud. Päris palju neid quick onelinereid juba.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustVaala peenis?
Leave a comment:
-
Sa oleksid võinud mulle lihtsalt varem öelda, et sulle ei meeldi, kui ma pubis sulle purjus peaga mõne Liverpooli-teemalise nalja teen. Rohkem pole sinuga ju kokku puutunudAlgselt postitas StokAsi ei ole sugugi õrnas hinges, vaid pigem oma aja väärtustamises. On tegelased, kelle postituste lugemine on ajaraisk ja lihtsam on nad enda jaoks välja lülitada. Aeg-ajalt, sõltuvalt teema käsitlusest, ikka klikin mõne lahti ja saan koheselt teada, miks ma teda ignoreerida otsustasin. Tõsi on, et mõnes teemas on lehekülgede kaupa tühjust, a' la Bolton või Ruumori Spoileri omas. Enda postitustest ma suurt ei arva, sest kui ma ka aegajalt pingutan sisu nimel, siis vahel lahmin puusalt ja teinekord jooksen trollinäoga lati alt läbi. Populaarsust taga ei aja.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: