Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Francesco
    replied
    Algselt postitas vandersell Vaata postitust
    Kui piinlikult täpne olla ja ka fitti postituse kuupäeva ning kellaaega vaadata, siis võib järeldada, et tegevus toimus 20. detsembril, mis sujuvalt järgmise päeva esimestesse tundidesse kandus.

Ära vaeva oma kaunist korvpallurikolu selliste tühiste asjade peale. Mõte oli lugu veel vana aasta numbri sees kirja saada, aga onu Heinod ja Debelakid vajasid vaatamist ning siga söömist. Mis puutub teksti loetavusse, siis ega ma mõni kohupiimalaadne toode pole, et poole veini pealt lämisema hakkan.
    Peenelt pandud peremees, peenelt pandud.

Leave a comment:

• vandersell
    replied
    Kui piinlikult täpne olla ja ka fitti postituse kuupäeva ning kellaaega vaadata, siis võib järeldada, et tegevus toimus 20. detsembril, mis sujuvalt järgmise päeva esimestesse tundidesse kandus.

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    vandenõuteooria süveneb. nüüd võib isegi eeldada, et kogu jutt lihtsalt ootas enterivajutust aastavahetusel.
    Ära vaeva oma kaunist korvpallurikolu selliste tühiste asjade peale. Mõte oli lugu veel vana aasta numbri sees kirja saada, aga onu Heinod ja Debelakid vajasid vaatamist ning siga söömist. Mis puutub teksti loetavusse, siis ega ma mõni kohupiimalaadne toode pole, et poole veini pealt lämisema hakkan.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas hofnar Vaata postitust
    kas Kolme Lõvi (kõvv baar tegelt) sündmus mitte 21.12 ei juhtunud?
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Nagu mina aru sain, juhtus see maailmalõpu päeval ehk siis 21 detsembril.
    Ei süvenenud piisavalt?
    see tundub olevat kaasus. süvenesid pingsalt, ent alati ei taba ju kõike, terasemad parandavad.

vandenõuteooria süveneb. nüüd võib isegi eeldada, et kogu jutt lihtsalt ootas enterivajutust aastavahetusel.
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Ma ei saa aru
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Tore lugu aga aasta parimat posti siit vaevalt tuleb.
    hea teema jälle perses.

kas seda teemat ei võiks ära kleepida. siis ei peaks nominante markeerides alati otsingut kasutama.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    hakkame siis 2013 kandidaate koguma - foorumlaste aastavahetuse baarikülastuse jutustus vandersellilt.

väike kahtlus siiski on, et see on fixed. kuidas on võimalik peale sellist elamust nii sirge postitus kirjutada öösel kell kolm? väga kahtlane. kas oli bet, et kes suudab kõige kiiremini aasta parima posti kirjutada?

Nagu mina aru sain, juhtus see maailmalõpu päeval ehk siis 21 detsembril.
    Ei süvenenud piisavalt?

Leave a comment:

• hofnar
    replied
    hakkame siis 2013 kandidaate koguma - foorumlaste aastavahetuse baarikülastuse jutustus vandersellilt.

väike kahtlus siiski on, et see on fixed. kuidas on võimalik peale sellist elamust nii sirge postitus kirjutada öösel kell kolm? väga kahtlane. kas oli bet, et kes suudab kõige kiiremini aasta parima posti kirjutada?

hoiatust? lol. või, mis juhtub?
    kas Kolme Lõvi (kõvv baar tegelt) sündmus mitte 21.12 ei juhtunud?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    hakkame siis 2013 kandidaate koguma - foorumlaste baarikülastuse jutustus vandersellilt aastavahetusel.

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
    Tõstsin praegu kuraditosin posti ümber ja kuna mul on veel rummi sees, siis võtke seda kui pool-ametlikku hoiatust.
    hoiatust? lol. või, mis juhtub?

-e- parandatud.

Leave a comment:

• Tanel
    replied
    Tõstsin praegu kuraditosin posti ümber ja kuna mul on veel rummi sees, siis võtke seda kui pool-ametlikku hoiatust.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Andestust Fransesco!
    Parandasin oma posti ära.
    sa ikka norid keretäit vist huntidelt?

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Aga miks sa siis tegid nii?!

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Andestust Fransesco!
    Parandasin oma posti ära.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
    Huntidel kehtib eelkõige põhimõte : üks kõigi ja kõik ühe eest?!
    Muidugi !

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Algselt postitas Francesco Vaata postitust
    Esieteks, õppige kõik kirjutama FRANCESCO!!! Miks te neid ss-e sinna vahele topite igale poole pidevalt?

Teiseks, nii meelitatud kui ma ka ei ole siis sa ajad mind teise hundiga sassi praegusel hetkel.

Proof : http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1472077
    Huntidel kehtib eelkõige põhimõte : üks kõigi ja kõik ühe eest?!

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas Francesco Vaata postitust
    Esieteks, õppige kõik kirjutama FRANCESCO!!! Miks te neid ss-e sinna vahele topite igale poole pidevalt?

Teiseks, nii meelitatud kui ma ka ei ole siis sa ajad mind teise hundiga sassi praegusel hetkel.

Mine mölasse francesco

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: Fransesco oma nõmede piltidega. Eriti närvi ajas see, kus ta postitas kusagil pildi peldikupotist, kus olid need 3junni ja moodustasid naeru smaili...tra kus kohast ta siukseid pilte võtab? Haige tüüp.

Leave a comment:

• H.M Murdock
    replied
    ei tunne end siis kohaliku kupupanija ja klistiiritegijana?

Leave a comment:

Working...
X