Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jasper
    replied
    bljaaa. EM täitsa märkimata. parim buduka avatud teema - http://foorum.soccernet.ee/showthrea...lismaa-Itaalia

Leave a comment:

• count
    replied
    Üks asi mis on kindel , Aasta Jobu tiitel tuleb välja teenida, niisama ei anta siin midagi. See aga ei tähenda et ma ei või teis kõigis pettunud olla, kivi77 my ass

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    ericbanale võin kinnitada, et lähipäevil auhindu kindlasti kokku lööma ei hakata. Iseenesest on vist alati ka olnud teatav aeg, et lubada ka tundi hilinejatel oma märk siiski maha panna. Järgmine lonks " semi sweeti " aga sinu auks !
    Seda on rahustav teada. Vastu tõstan ühe pitsi viina.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    2015

Parim postitus
    eika http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1664606

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    tehke ruttu uus kategooria.

Peast lihtne 2012
    tra, teie seal teisel pool Paidet olete ikka veits imelikud

wink-wink

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    ericbanale võin kinnitada, et lähipäevil auhindu kindlasti kokku lööma ei hakata. Iseenesest on vist alati ka olnud teatav aeg, et lubada ka tundi hilinejatel oma märk siiski maha panna. Järgmine lonks " semi sweeti " aga sinu auks !

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Algselt postitas zaz Vaata postitust
    Aasta Ansip. Tulen ja tõestan oma seisukohti suvaliste numbrite js graafikute keeles. - Tofoa
    Hahaha. Aitäh, zaz, see kuld oli juba täiesti meelest läinud. Eriti muidugi see esimese punaste kaartide graafiku mõnevõrra loominguline interpreteerimine, mille kõrval Panso ja 12 000 jooksukilomeetrit kahvatuvad olematuks. Aasta fail.

e: meenus, et mul tegelt oli üks küsimus ka.

Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitust
    Parim postitaja: vince foorumi fbi, eetikakoodeks, rooma paavst ja tuuliroosma.
    pm -> search -> "tuuli roosma" -> "01.01.2012 - 31.12.202"

Tuuli Roosma firma teenis pea pool miljonit eurot!
    Tuuli Roosma erisoov sundis riiki seadust muutma
    Tuuli Roosma: kuppude panemine ja klistiiri tegemine on äge
    Tuuli Roosma kolib perega aastaks Siberisse
    Tuuli Roosma avalikustas õõvastavad saladused
    Tuuli Roosma otse Siberist: ma pole oma jumalat veel leidnud
    Tuuli Roosma: oma mehega elaksin ka maailma lõpus!

* kaks esimest: i wish
    * viis viimast:

?

Leave a comment:

• zelee
    replied

Peast lihtne 2012

Tähistad juba uut aastat?

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    eika näitega olen nõus. eika pole optimist, eika on tugev realist.

count on aga selgelt optimistlik. Vähemalt mina pole harjunud sellega, et üks Newcastle, Leverkuseni või Toulouse'i fännid iga aasta jahuksid midagi riigi meistritiitlist.
    Ma ei vaidle vastu, count võib vabalt optimist olla. Aga siis andku õige asja eest.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    eks need tähtsad asjad ole vaja veel kiirelt selgeks rääkida, et hiljem saaks karjuda ja näiteks Kanterile kaks medalit ühe võitluse võitmise eest anda.

Peast lihtne 2012

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    1) count (parim klubi maailmas, mis pole juba mitu aastat CLi saanud)
    eika näitega olen nõus. eika pole optimist, eika on tugev realist.

count on aga selgelt optimistlik. Vähemalt mina pole harjunud sellega, et üks Newcastle, Leverkuseni või Toulouse'i fännid iga aasta jahuksid midagi riigi meistritiitlist.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Noh ma toon näite. Messi on maailma parim jalgpallu, aga ei kuulu maailma kolme parima sekka. Kanter võidab võistluse, aga poodiumile laseme 3 teist kolli.

Muidugi on suva kes ja kellele need auhinnad annab, aga lihtsalt ma olen rumaluse vastu allergiline mõnikord. isvinii.
    eks need tähtsad asjad ole vaja veel kiirelt selgeks rääkida, et hiljem saaks karjuda ja näiteks Kanterile kaks medalit ühe võitluse võitmise eest anda.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Üks asi veel. Kas mulle on jäänud kategooria "Kõige optimistlikum fänn" kuidagi arusaamatuks või on hääletajad ikkagi peast lihtsad?

Näited:

1) count (parim klubi maailmas, mis pole juba mitu aastat CLi saanud)
    2) eika. Mängujärgsetest analüüsidest võib üsna selgesti välja lugeda, mis klubi on maailma parim

Ma saan aru et "järgmine aasta võidame CL-i" või "küll talvel mingi hea ründaja Falcao/Hulk tuleb" oleks nagu optimism. Aga kui sa keset baari püsti tõused ja karjud et "minge perse ahvid ma olen teist kõigist rikkam", siis kas see on optimism või midagi muud?

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Oot mis Mällar polegi ühe kindla klubi poolt vaid cheersib ja käib ka teiste meistriliiga klubide kodu ja võõrsil mängudel nende poolt cheersimas v?
    Pidasin silmas Kalju meistritiitli võitu ja kahekordse bussiga selle tähistamist Tallinna tänavatel. Või oli see proloog tasuta Tallinna ühistranspordile?

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Oot mis Mällar polegi ühe kindla klubi poolt vaid cheersib ja käib ka teiste meistriliiga klubide kodu ja võõrsil mängudel nende poolt cheersimas v?

Leave a comment:

Working...
X